_frozen_

Medlem sen 2010-02-06
3
Bidrag
10
Hjälpsamröster
Jotex
Dålig
(51)
_frozen_
3 omdömen
OKen månad sedan

Själva köpet var väl vad man kan förvänta sig, men produkten passade inte just oss. Vi skickade tillbaka och den processen gick smidigt med. Dock så ogillar jag efterföljande steg där jag blev ordentligt belastad av frekvent återkommande reklam. Ganska enkelt att säga upp, men jag ogillar generellt aggressiv marknadsföring, vilket drar ned betyget.

Olight S2R Baton II
Full Star 1
5
(2)
845 kr
_frozen_
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
en månad sedan

Det är väldigt starkt ljus i denna lampa. Testade den i ett mörkt rum med grabbens "billiga" ficklampa och skillnaden är väldigt stor. Har inte testat om den håller så länge som det utlovas eller så, men hittills är jag nöjd med lampan. Den känns robust och pålitlig. Priset är väl lite högsta laget för vad jag tycker att man ska betala för en ficklampa dock.

Fyndiq
Dålig
(500+)
_frozen_
3 omdömen
Usel5 månader sedan

Jag köpte tyvärr spelet UNO från Fyndiq utan att tänka en extra gång över varför det var så billigt. Korten är av väldigt dålig kvalitet, vilket syns på att färgerna inte är bra och att några av korten är märkta pga tryckfel på flera olika sätt. Korten i sig är av så dålig kvalitet att flera av dem har gått sönder efter bara några gångers spelande. Detta är enda gången som jag har handlat av fyndiq, men för mig får denna produkt vara representativ för Fyndiqs syn på kvalitet.

Compu-mail.se
OK
(81)
_frozen_
3 omdömen
Usel5 månader sedan

Har inte köpt något där, men de lägger upp produkter till en bråkdel av konkurrenters pris på prisjakt. När jag sedan letar efter den tänkta produkten så finns inte ett spår av den på deras sida. Liknande produkter på samma sida har inte samma förmånliga pris som den första.

Scanpan Fusion 5 Stekpanna 28cm
Full Star 1
3
(2)
849 kr
_frozen_
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Gillar den, men... Positivt Ger jämn värme. Känns Robust och gedigen. Negativt Fick reklamera den första jag fick eftersom den inte var plan i botten. Nästa panna var kanon, men efter hand så bågnar den mer och mer och är nu ojämn i alla ledder. Jag tycker inte att jag har behandlat den annorlunda än övriga stekpannor jag har haft tidigare eller fortfarande har kvar.

Proshop
Utmärkt
(500+)
_frozen_
3 omdömen
Usel3 år sedan

Ligger hyfsat bra i pris. Men... Min erfarenhet var inte superbra då jag skulle köpa en födelsedagspresent och kollade lagerstatus extra noga på min vara, och fick ett leveransdatum innan födelsedagen. Eftersom vara verkade finnas i lager så var min förhoppning att det bara skulle vara för dem att trycka på knappen och skicka iväg. Efter att ha följt min order och det inte har hänt någonting förrän idag (då de av någon anledning som jag inte har fått reda på har händrat leveransdatum till ett datum som var för sent) så har jag avbeställt min vara för att försöka hitta ett bättre alternativ.