Prisjakt
Annons
 • Compu-mail.se

  (107)

 • dk
2.1OK
23 omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
L
Lars Eriksson
1 omdöme
Utmärkten månad sedan

Helt normalt köp. Snabbt och enkelt.

R
Rickard
10 omdömen
Usel3 månader sedan

Sjukt oseriösa, beställer en maskin låda till en bosch maskin. Då visar det sig att man skickar en låda som varit till en skruvdragare med massa etiketter på. Alltså begagnad. Står inget om detta. Sjukt oseriös. Tar också betalt som för en ny. Nu skall vi se hur man löser detta. Med tanke på deras omdöme så känns det inte så bra. Köp av andra seriösa företag istället

U
Usel4 månader sedan

"Det går inte att avbryta en beställning på grund av att lagret har ett separat låst flöde" största skämtet när jag ville avbryta min beställning bara 3 timmar efter jag hade lagt den. Och det var inte ens under arbetstid. Sen när jag frågar om jag kommer behöva betala något i retur så får jag inget svar alls. Nu vill de ha 50kr i returkostnad. Likvidera gärna ert företag om ni inte klarar av att avbryta en enkel beställning.

T
Tim Karlsson
1 omdöme
Utmärkt5 månader sedan

Beställde en LG ultrawide skärm från dem. Hur bra som helst! De var billigare än resten samt så gick det snabbt att få hem paketet. Kommer säkert beställa mer saker från sidan i framtiden. Igen aning vad folket klagar om.

D
Daniel
1 omdöme
Utmärkt6 månader sedan

Jag beställde en Körcher K3 till oslagbart pris. Till det priset var jag osäker vad jag skulle få men produkten var hel och oanvänd. Frakten vae prisvärd och jag fick produkten på 2 dagar.

O
OXYD
19 omdömen
Utmärkt6 månader sedan

Mycket snabb leverans

W
WoULeX
3 omdömen
Bra6 månader sedan

Jag beställde en DreamMachine SE som inte fanns i lager men väntades levereras till företaget någon vecka senare. På grund av snö i kombination med starka vindar fick inte leveransen till sig på utsatt tid så leveransen blev försenad. Jag blev uppdaterad via mejl om förseningen och orsaken till den. Så snart den levererats till Como-mail skickades den vidare till mig. Inte behövt ha någon annan kontakt med företaget +Enkel sida att hitta det jag söker +Generellt lägre priser än många andra, på de produkter jag haft intresse för. +Inga konstigheter så här långt. -Inget att nämna

F
Faten Kaita
1 omdöme
Usel6 månader sedan

Tyvärr fick jag skadade batterier på grund av felaktig förpackning, eftersom elektroderna på båda batterierna berördes, vilket ledde till en kortslutning och resultatet blev att en av batterielektroderna smälte och att de förstördes .Denna händelse kunde utgöra en stor fara för allmänheten, anställda och egendom hos PsotNord, eftersom det finns stor risk för ett större brandutbrott på grund av att nödvändiga säkerhetsåtgärder vid förpackning inte vidtas. Jag har skickat två meddelanden och försökt kontakta Compu-mail på ett annat sätt men inga svar .Jag har begärt retursedel så att jag kan skicka tillbaka de skadade batterierna men inga svar .

K
KLAYSSON
4 omdömen
Usel6 månader sedan

Ruskigt dålig support

A
Användare
1 omdöme
Usel6 månader sedan

Pris stämmer inte med priset på prisjakt

Om butiken

Butiken finns i Danmark. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Betalningsalternativ

VisaMasterCard
 • Kortbetalning
 • Avbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: DCS ApS

Organisationsnr: 26686091