Prisjakt

Sir

Medlem sen 2009-12-28
3
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Skapamer
Utmärkt
(500+)
S
Sir
3 omdömen
Usel3 år sedan

Beställde för nästan fyra veckor sedan. Ingen leverans än. Visat sig att en enda vara ej fanns i lager av en större order. Men då skickar de i get alls. Har mejlat dem tre gånger och de svarar ej på telefon. Vill makulera hela ordern nu men får ingen kontakt. En vecka kvar till jul. Hade behövt få det jag beställde senast förra veckan.

Braun Age Precision PRT2000
Full Star 1
2
(7)
79 kr
S
Sir
3 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Efter drygt ett års användning började vi bli skeptiska till mätvärdena. Jämförde med andra termometers och denna visade då ca 0,5 grader för högt. Köpte en likadan till och även denna började visa fel värden efter drygt ett år.

Arctic Alpine Design WBT (3)
Full Star 1
5
(1)
S
Sir
3 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 14 år sedan

Extremt prisvärt tält som håller mycket hög kvalité. Jag har sovit i detta tält 8 nätter totalt, både i skog, på gräsmatta och på klipphällar mha stormlinorna knutna runt några stenar (den natten blåste det 13 m/s dessutom). Är grymt nöjd. Jag är 192 cm lång och några nätter var vi 3 personer som sov i tältet, och det gick bra. Ventilationen är fullt tillräcklig. Det har en stor absid så man kan laga mat "inomhus" ifall det regnar och det finns gott om plats för packning. Jag var lite orolig för om tältet skulle fixa regn och blåst men det har det gjort. Har inte provat vinter dock eller kallare än +10 grader, men ser inga problem med det. Hillebergs tält är väl ansett som bäst på marknaden. Jag har sovit i Hilleberg Nallo 3 (nypris 7500 kr, jfrt med detta tält som jag köpte för 3295 kr!) och det tältet är likt detta. Jag kan ärligt talat inte notera någon skillnad vad gäller uppsättning, storlek m.m. Hilleberg är kanske bättre om det är snöstorm och blåser enormt kraftig vind, men jag kan inte komma på varför det skulle vara det egentligen. Northstars WBT-3 har massa stormlinor, två olika sorters tältpinnar i titan för olika underlag. Nallo 3 väger 2,8 kg jämfört med mitt på 2,9 kg (inkl allt, dvs packpåse, pinnar, linor m.m.). Se www.northstar.se för smarta funktioner. Bågarna är färgkodade för enkel uppsättning, reflexer finns på detaljer som ska synas vid uppsättning i mörker, tältspik i titan i olika utseenden.