Skapamer
 • Låga priser & stort utbud
 • Ingen fakturaavgift
 • Blixtsnabb leverans
Konsumentinformation
2022-08-10

Flera klagomål om långa/uteblivna/felaktiga leveranser samt svårigheter att få kontakt med butiken och därmed svårigheter med återbetalningar och reklamationer. Läs omdömen innan köp och använd säkra betalsätt.

Bolle69
Bolle69
4 omdömen
UselRedigerades 11 dagar sedan

De kan inte leverera. Skyller på teknikstrul som deras tekniksupport inte klarar av att fixa. Jag gav upp efter 16 dagars väntan, 2 samtal, mailkontakter och chatt. Mycket snack om eskalering till chef och support och att det ska lösas. Tyvärr är det bara tomma ord. UNDVIK OM MÖJLIGT! De säljer inga unika saker, köp hellre någon annanstans så ni garanterat får det ni vill ha...

Gästanvändare
Uselen månad sedan

Så förbannad. Har returnerat en vara i november och nu i januari har jag fortfarande inte fått någon återkoppling. Via Mail svarar dom knappt och returen måste man betala själv. Betala för att sen bli lurad på pengar en gång till.

Gästanvändare
Uselen månad sedan

BESTÄLL INTE HÄRIFRÅN ! Ni får inga varor, de behåller pengarna och går ej att nå! Läs även deras omdömen på andra sidor.

Gästanvändare
Uselen månad sedan

Mailar direkt efter en lagd beställning om att avbryta den, får inget svar. Ringer efter 1 arbetsdag och får veta att den redan packas så den går inte att avbrytas. Men skapamer erbjuder "fri retur i 30 dagar" men du får betala portot själv. Riktigt värdelöst företag som lurar sina kunder. Beställ INTE(!) från Skapamer.

Gästanvändare
Uselen månad sedan

Beställde julklappar 1/12, fick svar på mina Mail 22/12 att de inte vet när leverans kan ske..

Gästanvändare
Uselen månad sedan

Det här är tredje gången jag beställer något och tredje gången det strular. Första gången kom aldrig paketet fram, andra gången väntade jag i två månader på att en vara skulle komma in i lager innan jag till slut undrade var paketet var och istället fick säga åt dem att skicka resterande saker. Nu var det tredje gången gillt och paketet skickas aldrig. När jag ringer så hävdar de att det ligger för packning i lagret. Då det är julklapp behöver jag det då skickat till annan adress pga förseningen men det går inte att ordna och de kan inte heller cancellera ordern. Nu har de fått tre chanser och det blir inte någon mer gång.

Gästanvändare
Usel2 månader sedan

Så otroligt dåligt! Efter att ha väntat på min order i två veckor utan leverans eller livstecken från företaget så mailar jag och frågar- inget svar, jag ringer- inget svar. Till slut får jag tag på kundtjänst och då säger hon att det tar minst två veckor ytterligare innan ordern kommer. Tur att jag betalar med Klarna och att beställningen kunde annulleras. Här kommer jag aldrig att handla igen!

Gästanvändare
Usel2 månader sedan

Uselt! Extremt lång leveranstid. Felaktig leverans. Omöjligt att få upprättelse via kundtjänst. Beställ någon annanstans.

1.1Dålig
44 omdömen

Om butiken

Skapamer

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

skapamer.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Skapamer e-handel Norden AB

Organisationsnr: 556795-1164

Information hos allabolag.se