Prisjakt

neznase

Medlem sen 2009-12-14
34
Bidrag
4
Hjälpsamröster
Capidi TI88
Full Star 1
1
(1)
199 kr
n
neznase
34 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

För 200 spänn ska den hålla längre än 2 års användning. Ej värt pengarna, köp annat märke.

Iiglo Flashlight LED 370LM
Full Star 1
5
(1)
n
neznase
34 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Imponerande ljusstyrka för pengarna. Mer prisvärt än så blir det inte. Känns gedigen och sitter bra i handen. Ger ett kvalitetsintryck.

Bahnhof
Dålig
(108)
n
neznase
34 omdömen
Usel2 år sedan

Stor varning för Bahnhof. Håll er borta från dem! Jag har nu under flera månaders tid försökt få Bahnhof att göra en återbetalning då de fakturerat fel belopp efter att jag sagt upp mitt abonnemang hos dem. De kommer med nya ursäkter varje gång jag tar kontakt med dem efter lång väntan i telefonkö. Något som bara ska fungera då det inte är alltför ovanligt att behöva kreditera en faktura då betalningen sker i förskott. Men de misslyckas men den enkla uppgiften gång på gång. Det är bara pinsamt för ett företag som Bahnhof att agera så amatörsmässigt, det är inget nystartat bolag det handlar om.

Widforss
Utmärkt
(500+)
n
neznase
34 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Alltid konkurrenskrafiga priser, bra utbud av varor.

Meds
Utmärkt
(500+)
n
neznase
34 omdömen
DåligRedigerades 2 år sedan

Svar till MEDS: Tack för snabb återkoppling. Men menar du att jag nu för tredje gången ska kontakta er för att få samma (icke)svar? Meds var bra men min senaste upplevelse efter att ha varit i kontakt med deras Kundservice två gånger är att de inte bryr sig. Väldigt korta svar på chatten som egentligen inte ger någon förklaring utan skyller på fraktbolaget. "Vi hör av oss när vi fått svar från fraktbolaget". Leveransen försenad med 3 dagar verkar inte vara någon big deal tydligen... Med den inställningen lär dem tappa kunder, jag kommer förmodligen beställa från en konkurrent nästa gång och det är gott om alternativ...

Bythjul
OK
(500+)
n
neznase
34 omdömen
Usel3 år sedan

Beställer däck från dem, trots att de inte är billigast, med leveranstid 3-5 dagar. Tanken är att slippa strul med långa leveranstider från Tyskland o.dyl. Dock så verkar leveranstidsangivelser inte gälla under högsäsong enligt deras kundservice. Däcken har fortfarande inte skickats efter en hel vecka! Dåligt tycker jag oavsett.

POWER
Utmärkt
(500+)
n
neznase
34 omdömen
Dålig3 år sedan

3 veckor behöver dem för att hantera en retur... dåligt.

Ralph Lauren Polo Blue Deo Stick 75g
Full Star 1
1
(1)
279 kr
n
neznase
34 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

God doft men helt värdelös som antiperspirant. Förmodligen en av de sämre deostick jag använt och jag har provat många genom åren. Rekommenderas inte med tanke på priset!

Lumene Men Voima 2in1 Energizing Body & Hair Wash 200ml
Full Star 1
2
(1)
69 kr
n
neznase
34 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Doftar helt OK under tiden man duschar men efter duschen är all doft borta... nästintill luktfri duschgel på så sätt. Helt OK mot huden dock odryg så det krävs rejäla mängder för att den skall löddra och på så sätt inte värt ett köp. Finns mycket bättre alternativ.

Noberu of Sweden Caring Body Wash 250ml
Full Star 1
2
(1)
n
neznase
34 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Doftar billig tuggummi, i bästa fall är den snäll mot huden. Finns dock andra produkter som är snälla mot huden till ett betydligt mindre kostnad så förstår inte riktigt prissättningen här.