Prisjakt
112Ink
  • Stort utbud - Låga priser
  • Fraktfritt -
  • Inga övriga avgifter
Pinnacle
Pinnacle

249 omdömen

Utmärkt
10 månader sedan

Snabb och gratis leverans direkt ner i brevlådan, beställde fredag sen eftermiddag och min beställning fanns i brevlådan måndag förmiddag. Rekommenderas starkt och jag kommer troligtvis att beställa härifrån fler gånger!

Usel
3 år sedan

Varning: Köp ingenting från detta skumraskföretag! De levererar, men det de levererar är SKRÄP! Den patron jag beställde gav upp efter 16 sidor. Skrivaren tror att patronen är full och spottar ut tomma sidor. OK, jag är van vid att saker jag beställer ibland inte fungerar, och är lika van vid att de utan krångel ersätter mig. Men detta företag går inte att nå. De har bara en mejladress, men där svarar de inte.

K
Klöverkung

1 omdöme

Usel
6 år sedan

Snabb leverans! Men patronerna funkar inte! Har mejlat dem flera gånger om hjälp, inga livstecken från dem! Så det verkar som 600 kr blir jag blåst på! Nej, jag kommer att pröva med allmännareklamations nämden ARN! Råd är att kan man inte ringa kundtjänst, skippa före taget!

n
nt11ae

2 omdömen

Usel
8 år sedan

Fick ingen leverans av dem efter 3 veckor när jag mailade till dem visade sig att leveransen försvunnit. Delar inge koll på något jag ska aldrig mer handla hos dem.

c
cooo0lguy

10 omdömen

Utmärkt
9 år sedan

Har beställt här många gånger. Senaste gången satte de förmodligen något slags rekord i snabb leverans! Beställde 18:10 på kvällen och kom med posten vid tvåtiden dagen efter. Är också väldigt billiga och de är det enda färgpatronföretag som jag köper från i nuläget.

r
romafan2007

51 omdömen

Usel
10 år sedan

Beställde en färgpatron av 112ink via deras hemsida. Deras uppskattning av leverans var inom 1-2 arbetsdagar. Det tog 6 arbetsdagar. Jag ringde på den 5:e och frågade vart försändelsen tagit vägen och de hävdade att produkten var tvungen att skickas från något annat ställe och att det var därför det tagit tid. Inget de informerat om via hemsidan innan beställning mao. När väl patronen kom fram så började problemen. Den skrev inte ut något. Efter flera timmar med tillverkarens support så skickade de tillslut ut en tekniker till oss för att se över maskinen. (Notera att det är maskintillverkaren som kommer ut och inte 112ink.) Teknikern arbetar i någon timme och fixar maskinen. "Vad var problemet?" "Ni har en färgpatron som inte fungerar, det är någon form av piratpatron och de håller sällan hög kvalité." svarar teknikern. Deras kundtjänst har öppet mån-fre 10-14 men det är oerhört svårt att komma fram och man ges ingen möjlighet att vänta kvar i telefonen utan uppmanas att ringa tillbaka senare vid kö. Jag uppdaterar omdöme och betyg när/om jag får pengarna tillbaka för den trasiga produkten.

j
johanp3

2 omdömen

Usel
12 år sedan

Bläckpatronen var en riktig skräpprodukt, utskriften med den nya bläckpatronen blev sämre än med den gamla, nästan tomma, originalpatronen.

K
Krumeluren

90 omdömen

Utmärkt
12 år sedan

Snabbt och smidigt! Bra priser! Dessutom nåt sorts bonussystem som ger rabatt på framtida köp. Bara positivt!

Betyg köpupplevelse

3.8Bra
1 omdöme

Om butiken

112Ink

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska, Norska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.112ink.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: iPiccolo AB

Organisationsnr: 556712-5777

Information hos allabolag.se