Prisjakt

Pro_Monkey

Medlem sen 2009-09-16
5
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Webhallen
Utmärkt
(500+)
P
Pro_Monkey
5 omdömen
Utmärkt17 dagar sedan

Snabba leveranser, bra pris.

POWER
Utmärkt
(500+)
P
Pro_Monkey
5 omdömen
Dålig3 månader sedan

Köpte en Chromebook, enligt spec hade den funnits på marknaden sedan 2021 och hade relativt bra spec. Får hem en öppnad förpackning med brutet garanti sigill, laddaren/kabeln var använd med böjda stift så det var svårt att koppla in i väggen samt att dess förpackning var borta. Datorn var använd men återställd, men inte avstängd efteråt så batteriet var djupurladdat vilket som innebar problem att starta datorn. Saknade tangentskydd och var fläckig utanpå. Två vänner köpte samma modell för samma pris även de fick begagnade enheter och en av dessa gick inte att starta alls. Uselt att det inte beskrivs som begagnad vara.

5.11 Tactical Rush 24 Backpack
Full Star 1
4
(3)
1 495 kr
P
Pro_Monkey
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

På min ryggsäck så började de nedre remmarna övergå till grått, det visar sig att "resår" funktionen har löst upp sig och känns som kladdig tejp, en dag så brast remmen rakt av. Ryggsäcken är 10år+ men har aldrig utsatts för kemikalier eller tvättats i något konstigt medel. Försökt kontakta 5.11 men får till svar av svenska ÅF att de vill ha mitt kvitto för att ens titta på den. Ska försöka få någon skomakare eller sömmerska låta reparera den då det finns massor av liv kvar i ryggsäcken.

Duab
Bra
(220)
P
Pro_Monkey
5 omdömen
Dålig2 år sedan

Beställde en MC-lyft för 5995kr, beräknat leveransdatum var satt till någon månad senare. Efter 6 månader, inga status uppdateringar från DUAB utan får maila in och fråga med några veckors mellanrum om man vill få reda på status. Ingen kompensation erbjuds undertiden, inga mail till mig som köpare heller. Självklart förstår jag förseningar, men när leverans uteblir helt, då hade det varit fint om man hedrade sina egna avtalstexter. Information från Duab's leverans villkor; Om Säljaren inte kan leverera inom avtalad tid informeras Kunden utan dröjsmål om anledningen till förseningen och om en ny leveranstidpunkt. Begärde återbetalning som skedde inom 4 dagar. Beställde en liknande produkt hos Bauhaus, lade ordern på en onsdag, på fredag förmiddag skedde leverans, dessutom kunde man se lagersaldo direkt på försäljarens hemsida.

GameShop
OK
(500+)
P
Pro_Monkey
5 omdömen
Usel5 år sedan

Beställde Fallout 76 (PC) som hade release datum 2018-11-14, Butikens information var; Din order levereras vid release. Idag den 2018-11-15 har ordern skickats ut, samtliga andra online butiker skickade ut sina paket dagen innan så att kunderna mottog sin order den 14e. Mailade kundtjänst men har ännu inte mottagit något svar. Om du som kund vill ha något till release dagen använd INTE deras webshop, köp i deras fysiska butik, eller gynna en annan webshop för denna kan jag inte rekommendera tyvärr annat än för det låga priset.