GameShop
 • Butik på Högbergsgatan 32
 • vid Götgatsbacken, Södermalm
 • Vi köper dina spel
Anonym användare
Anonym användare
OK
2 dagar sedan
Jag är nöjd med att produkterna kom snabbt men är missnöjd med att de var väldigt smutsiga. Så förutom att man behövde göra rent allt så fungerade det bra.
Inköpt 2020-10-24
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
en månad sedan
Bra internet butik , när det gäller spel konsoler tillbehör till dessa och bra kvalité på beg spel till konsolen. I mitt fall ps3 som jag köpte beg och i gott skick! Samt en del spel beg. Och det viktigaste betalning med faktura genom klarna och PostNord !
Inköpt 2020-09-23
GameShop svarar:2020-10-11
Hej! Tack snälla för detta fantastiska betyg. Det glädjer oss att du uppskattade köpupplevelsen, något vi ständigt jobbar på att förbättra ännu mer :)
F
Fdamani

1 omdöme

Usel
2 månader sedan
Beställde ett spel som jag tänkte avbeställa innan de hade hunnit skicka ut de. Det visade sig att jag hade harit tvungen att betala 250 kr för retur frakt så jag kände att jag inte hade något val än att behålla det och försöka sälja det vidare. Rekommenderar inte att beställa därifrån. Tog en jäkla tid med innan paketet kom.
GameShop svarar:2020-10-11
Hej! Jag beklagar att du har haft en tråkig upplevelse hos oss. Möjligtvis blev det en misskommunikation gällande returmöjligheterna varför jag vill förtydliga vad som gäller vid en retur: • Om ett paket inte hämtas upp hos postombudet inom 14 dagar så medför det en avgift från transportbolaget för returfrakt, extra administration samt lagerhållning. • Om man hämtar upp paketet från ombudet i tid och därefter returnerar det till oss så tillkommer ingen avgift enligt ovan.
d
dave

1 omdöme

Usel
4 månader sedan
köpte ett pokemon emerald från dom fick ett som är fake och inget dom kommer göra något åt rena skit stället.
GameShop svarar:2020-10-11
Hej! Vi säljer enbart officiella och verifierade spel. Om man misstänker att spelet mot förmodan inte är ett officiellt exemplar så kan man höra av sig till oss inom rimlig tid för att få en undersökning av ärendet. Du nämnde för oss att du hade köpt spelet för flertalet år sedan, långt över garantitiden, varför vi dessvärre ej har någon möjlighet att undersöka detta åt dig. Hade du hört av dig till oss under samma år som du köpte spelet så hade vi givetvis undersökt detta åt dig.
P
Pascal

6 omdömen

Utmärkt
5 månader sedan
Inget att klaga över! Allt funkade utmärkt, proffsig tjänst, snabba leveranser, bra produkter, snyggt utbud.
L
Lennart

1 omdöme

Utmärkt
5 månader sedan
Blev superglad när jag fann Gran Turismo till min gamla ps3. Lång väntan men det var aviserat innan jag beställde. Kommer säkert att handla mer hos Gameshop.
T
The D

8 omdömen

Usel
11 år sedan
I vanlig ordning är GameShop en besvikelse. Lade en beställning på ett spel och fick meddelandet att dom makulerat beställning då dom publicerat fel pris. Något dom har skyldighet att sälja för så länge priset inte är satt på en fullständigt orimlig nivå vilket inte var fallet denna gång. Orkar dock inte vända mig till ARN för denna struntsumma så nöjer mig med att ge butiken ett välförtjänt dåligt omdöme istället.
R
Rodo20

22 omdömen

Utmärkt
ett år sedan
Köpte red dead redemption 2 begagnat. Leveransen var supersnabb!. Spelet var i perfekt skick dessutom fungerade dlc koderna i fodralet och Kart postern var kvar :). Väldigt Schysta priser också!
Betyg köpupplevelse
3.1Bra
500+ omdömen
Distribution av köpupplevelse
(442)
(107)
(40)
(16)
(52)

Om butiken

GameShop

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaSwishVisaMasterCardAmex
 • Kortbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Avbetalning
 • Förskottsbetalning
 • SMS-betalning
 • Postförskott
 • Bitcoin
 • Betalning via telefonräkning

Leveransalternativ

 • Hemleverans

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Erbjuder installationsassistans på plats. Se butikens hemsida för info och eventuella regionala begränsningar.

GameShop.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: InterNection AB

Organisationsnr: 556965-3347

Information hos allabolag.se