Prisjakt

Carl Fredrik

Medlem sen 2021-07-07
7
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Lcdkungen.se
Utmärkt
(165)
C
Carl Fredrik
7 omdömen
Utmärktett år sedan

Snabb leverans och bra pris.

Samsung
OK
(280)
C
Carl Fredrik
7 omdömen
Usel2 år sedan

Ny tv köpt direkt från Samsungs webbshop. Trasig från start. Tog lång tid och många försök att nå supporten. De skyller på allt annat än att det skulle vara fel på teven och kräver att jag gör en massa ominstallationer om och om igen. Nu har jag placerat en annan tv på samma ställe med samma antennkabel. Inga problem. Samsung har sålt en trasig tv. När jag kräver service hävdar Samsung att jag själv måste ta mig till en verkstad 8 mil bort och lämna teven där. Det kan inte bli sämre än så här.

Badshop
Utmärkt
(500+)
C
Carl Fredrik
7 omdömen
Bra2 år sedan

Köpte taklampa och blev glad att hitta en butik som inte smyger in märkliga avgifter. Betalade för lampan utan tråkiga överraskningar i kassan, som i så många andra webbutiker.

Kronans Apotek
Utmärkt
(500+)
C
Carl Fredrik
7 omdömen
DåligRedigerades 3 år sedan

Vid beställning stod det expressfrakt med leverans till instabox senare samma dag. Efter någon timme får jag besked att paketet försenats. Snopet. Hämta på närmaste Kronans har jag slutat med. Det är samma krångel varje gång. Om jag så bara beställer tandkräm måste jag visa leg 3-5 ggr och personalen springer fram o tillbaka och beter sig som om jag fastnat i en tullkontroll med misstänkt föremål. Riktigt otrevligt. Tyvärr verkar det inte fungera så hemskt mycket bättre att beställa med leverans till paketombud. Tur att det finns andra Apotek att välja istället.

Mister Spex
Utmärkt
(500+)
C
Carl Fredrik
7 omdömen
Usel3 år sedan

Mycket lång leveranstid. Fick defekta glasögon. Återbetalning sker till fel konto. Bara en massa krångel.

Philips TAUH202 Wireless On-ear Headset
Full Star 1
3.5
(2)
300 kr
C
Carl Fredrik
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Ok ljud i hörlurarna men mikrofonen är riktigt dålig. Mycket svårt att samtala eftersom de man pratar med inte hör vad man säger.