• Mathem

    (5)

  • se
m
mrscott

16 omdömen

Usel
7 månader sedan

Köpte frukt som enligt bilden ska vara lite rolig frukt (kiwi, vindruvor, mango plus annat). Fick en massa äpplen, några citrus och bananer. Bananerna hade alla börjat bli lite bruna och två var dåliga så fotade och skickade in. Fick svar att de kunde se att två bananer var av så dålig kvalitet att jag skulle ersättas för dessa. 13:90 kr. Ingen var av bra kvalitet. Fick sedan frågan om jag kunde fota alla bananer enkilt för bedömning och jag skulle få någon mer ersättning. Ska jag behöva lägga tid på detta? Gör mathem likadant med dåliga vindruvor? Ber kunden fotografera alla dåliga och kreditera 50 öre för alla som är riktigt dåliga? Jag har veckohandlat hos mathem. Aldrig mer.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
9 månader sedan

Smidigt, bekvämt och tryggt. Bra kvalitet och klimatsmart. Vänligt och snabbt bemötande i Kundtjänst.

Utmärkt
9 månader sedan

Fungerar alltid bra och har trevlig personal. Lätt att komma i kontakt med ifall man undrar något.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 år sedan

Uselt företag med överpriser, Kolla kilopriserna! De kör med lockvaror som inte finns på lager för att locka kunder till köp. Trots att varor inte kan levereras så fortsätter de sälja dem på sin sida.. Undvik detta företag då kundtjänsten är arrogant och dryg oxå.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
2 år sedan

Fick idag vet att jag har en prenumerad beställning på väg hit, en kopia av något jag lade i inköpslistan men inte konfirmerat. Det kan såklart uppstå felaktigheter, men en "tack för din prenumeration" eller ens en pop-up att man råkat trycka på knappen eller inte avtryckt någon befintligt val vore ju något. Även ett annat storföretag jag gillar, Huel, har automatiskt prenumeration vid beställning, men det känns som lurendrejeri. Jag anmälde till konsumentverket, samt kommer att köpa ifrån mat.se tillsvidare, har de samma automatiska påläggningar så finns det ju flera storkedjor som också har hemleverans, rösta med fötterna säger jag.

Betyg köpupplevelse

3.4Bra
3 omdömen

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: MatHem i Sverige AB

Organisationsnr: 556775-7264