Prisjakt

FrankBlack

Medlem sen 2004-02-25
6
Bidrag
16
Hjälpsamröster
Samsung MS23K3515AW (Vit)
Full Star 1
2.6
(5)
1 995 kr
F
FrankBlack
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Svar på recensioner lämnade av andra på denna och andra varianter/färger av serien: Påminnelsepipen går visst att stänga av, det står klart beskrivet i manualen. Effekten kan man superenkelt ändra själv utan att behöva gå in i 'bakad potatis'-läget , det står klart beskrivet i manualen. Luckan är supermörk, det stämmer att man inte kan se maten när den lagas. Det kunde jag inte på min förra mikro av annat fabrikat heller, så jag är van och stör mig inte på det - den värmer maten lika bra även om man inte stirrar på den. Ljudnivån är normal för mikros med roterande glastallrikar. Har inte haft den så länge men än verkar den bra.

Alina
Bra
(500+)
F
FrankBlack
6 omdömen
UtmärktRedigerades 13 år sedan

Mycket trevligt bemötande, verkar få in varor i lager fort.

Sony Ericsson T650i 16MB RAM
Full Star 1
4.7
(23)
F
FrankBlack
6 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 14 år sedan

Väldigt missnöjd! Köpte telefonen några veckor efter att den kommit ut, och efter det har det inte kommit en enda mjukvaruuppdatering till den. Menyerna är sjukt slöa, kameran är totalt värdelös om du inte fotar utomhus en solig sommardag, och kontakten till laddaren/datorn klappar en gång av tre, vilket gör att man alltid måste kontrollera att telefonen verkligen laddas för att inte vakna med en död telefon. Det är totalt omöjligt att använda telefonen som uppkoppling till laptopen via bluetooth, även med senaste versionen av SonyEricssons egen programvara för syftet. Skärmen ändrar ljusstyrka efter omgivningen, men på ett extremt irriterande och hackigt sätt som inte går att stänga av, vilket gör att under vissa omständigheter är skärmen för mörk för att läsa utan att få ont i ögonen fastän man har satt ljusstyrkan till max (den sänker som den vill). Då och då när man använder bluetooth-headset så ballar den ur och man får ett skärande robotljud i örat istället (provat med två olika headsets) och samtalet blir omöjligt att fortsätta. 3G-mottagningen är under all kritik, med endast en pinne (om alls) i stora delar av centrala Stockholm. Att surfa med den går långsammare än ett 14.4-modem, trots fölertalet försök med operatörens inställningar. Ångrar bittert att jag valde den här telefonen, nästa gång blir det HTC.

3DFuzion GeForce 7300 GS 256MB
Full Star 1
3
(1)
F
FrankBlack
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 18 år sedan

Kortet har INTE passiv kylning! Jag köpte den utifrån prisjakts filtrering, och när jag köpt det så visar det sig ha en extremt högljudd fläkt! :( Kortet presterar i övrigt bra, och det medföljer dessutom en hdtv-dongle, perfekt för dom som har komponentingång på projektorn/tv:n.

Terminator 2: Judgment Day (UK) (DVD)
Full Star 1
4.8
(104)
F
FrankBlack
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 19 år sedan