Kategorier
Prisjakt

metzi

Medlem sen 2009-01-31
27
Bidrag
14
Hjälpsamröster
Logitech Z207
3.5
(1)
399 kr
8 dagar sedan
Det var värt att gå upp i storlek och pris ifrån Creatives Pebble, den utökade effekten (max 10W) gör mycket för musik & film framför datorn. Basen är inte på den djupare sidan, men är tillräckligt fyllig och klart godkänd för 2.0 högtalare. De klarar sig inte på USB ström, men är ändå relativt minimalistiska. Möjligheten finns att koppla upp dem till laptop/mobil via bluetooth, som då kan spela notifikationer över ljudet från 3.5mm aux-ingången. Jag upplever att bäst ljudkvalitet i Windows 10 uppnås vid en datorvolym runt 50, full-range i ljudinställningen konfigurera, samt inaktivera alla förbättringar i högtalaregenskaper. Definitivt prisvärda för 400kr, nedsatt pris hos Elgiganten under oktober 2020.
Allview A5 Ready
1.5
(1)
7 månader sedan
Ungefär så funktionell som jag hade förväntat mig. Hårdvaran klarar knappt att driva ett telefonsamtal. Går att använda som en liten slit & släng lur, men jag rekommenderar inte ens det. Jag brickade min rätt så snabbt.
Webhallen
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
ett år sedan
Som så många andra har jag handlat hos Webhallen i flera års tid nu och de lever fortfarande upp till en hög standard baserat på min köpupplevelse. Bra betalnings- och fraktalternativ. De har även en aktiv kundsupport.
Devoniq Audio Envy
3.5
(57)
ett år sedan
Ganska bra BT hörlurar för priset. Sitter säkert och bekvämt i mina öron. En nackdel är batteritiden på knappt 3 timmar. En bonus hade varit platta eller förstärkta kablar. Jag har lyckats få glapp i ena luren efter konstant drag från kontrollen. Det verkar som om många av Devoniqs kunder har problem att kontakta företaget?
Devoniq Audio Shock 2
3.7
(8)
ett år sedan*
Köpte dem under Devoniqs rea riktad mot befintiliga kunder. Ljudet och batteritiden på 8 timmar är antagligen av högsta kvalité för under 300 kr. Dock så satt dessa on-ear lurar aldrig särskilt bekvämt och trycket medförde att öronen började osa bränt efter en kort stunds lyssnande. Bygeln är dessutom förvånansvärt inflexibel och skör, så jag har redan lyckats knäcka den på mitten. Efter lite tejpande så sitter de nu bekvämt, men faller istället av om jag inte sitter still. Rekommenderas endast till de som gillar "on-ear" och inte har tryckkänsliga öron och/eller en tjock skalle.
*Redigerades ett år sedan
CDON
Bra
(500+)
Usel
ett år sedan*
Jag fick inte ens byta ett par hörlurar, som inte passade mina öron alls. Tydligen så anser CDON att detta är en risk kunden kan stå för. Jag gav bort hörlurarna och köpte ett annat par hörlurar från en mer pålitlig butik. Testa visa betyg: "via Prisjakt" för en transparent bild av butikerna.
*Redigerades ett år sedan
Pölder Sport
Utmärkt
(500+)
Dålig
ett år sedan*
Jämfört med dagens standard hos webbutiker som säljer kläder och skor, så blev returen till Pölder kostsam i både tid och pengar. Jag rekommenderar att ni endast handlar av Pölder om ni känner till passform och storlek inför köpet.
*Redigerades ett år sedan
Stayhome
Utmärkt
(30)
Utmärkt
2 år sedan
Underbar och robust service. Bra leverans alternativ.
Ariete 2952
3.4
(4)
389 kr
3 år sedan*
Ännu en popcornmaskin baserad på varmluft, så högljudd och resultatet är torra popcorn med låg fetthalt. Jag dränkte popcornen i olivolja & salt (efter poppning), vilket gjorde dem ätbara, men fortfarande sämre resultat än i smalbottnad gryta/wok. Utblåset i Ariete är inte särskilt fokuserat och om du inte vill ha heta popcorn flygandes i köket får du anpassa med lämplig skål. Jag har lämnat min till Myrorna nu, men den fungerade alltså som utlovat. Inköpt för 300:- under en sommar REA.
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1