Prisjakt

karim81

Medlem sen 2008-12-24
28
Bidrag
15
Hjälpsamröster
JBL Reflect Contour Wireless
Full Star 1
3.3
(10)
k
karim81
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 6 år sedan

Lätta hörlurar som är lätta att trä på. Medföljer 3 olika storlek för öronen. Bra musikljud. Men inget vidare att prata i telefon om man har båda hörlurarna i, då upplevs allt man säger i eko. Men så är det nog med alla in-ear hörlurar. Ska testa hörlurarna på en löprunda och återkommer med uppdatering. Tillägg: väldigt bekväma att springa med. Vattentäta. Sitter bra. Acceptabel bra ljud. Plus är att det går byta ljudspår med hörlurarna.

Davids
Utmärkt
(154)
k
karim81
28 omdömen
Utmärkt6 år sedan

Supernöjd. Slut på beställd modellfärg, dom hörde av sig telefonledes och erbjöd sig skicka en annan färg som egentligen säljs dyrare. Bara tacka o ta emot. Snabb leverans. Inget o klaga på.

Bax Music
Bra
(161)
k
karim81
28 omdömen
UselRedigerades 7 år sedan

Har inga produkter inne men sitter ändå marknadens billigaste pris för att synas. Riktigt illa att inte prisjakt svartlistar butiken.

Bokus
Dålig
(500+)
k
karim81
28 omdömen
UselRedigerades 7 år sedan

Beställde en bok innan jul. Nu 2 veckor senare har boken aldrig skickats iväg. Kommer att kräva pengarna tillbaka. Sämsta e-affären, bör svartlistas.

Mister Spex
Utmärkt
(500+)
k
karim81
28 omdömen
OKRedigerades 7 år sedan

Billiga brillor men väldigt långsamma i frakt. Kanske beror det på julruschen men de var nära o missa deadline, julafton. Jag vet inte ifall dom hade sänt paketet ifall jag inte ringt och påskyndat det. Men dom var alltid snabba på att svara i telefon så därför får dem en extra stjärna.

AKG N60 NC On-ear Headset
Full Star 1
4.1
(13)
k
karim81
28 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Fick hörlurarna gratis när jag tecknade Tele2 abonnemang. Riktigt bra hörlurar som stänger ut 90% av extern ljud. Vilket för att ljudet som kommer ut från hörlurarna känns så ren och mjuk. Trodde aldrig att hörlurarna skulle vara så bra. Helt plötsligt så låter filmen på flyget helt perfekt. Mycket bra alternativ för den som pendlar.

Lekmer
k
karim81
28 omdömen
UselRedigerades 9 år sedan

Nu är det tredje gången dom haft varan "inne", man beställer för att några dagar senare få veta att beställningen är terminerad pga varan inte finns. Fakturan har dock gått iväg och man måste lägga ned energi och massa tid för att även få den terminerad. Ingen ursäkt ingen kompensation. Skitföretag som jag ej längre kommer handla från.