Prisjakt

freddiex

Medlem sen 2008-11-18
11
Bidrag
36
Hjälpsamröster
Giro Scamp MIPS Cykelhjälm Barn
Full Star 1
3
(2)
499 kr
f
freddiex
11 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Saknar grönt spänne vilket barnhjälmar ska upp till 7 år.

DAX Alcogel 85 Hand Sanitizer 600ml
Full Star 1
5
(3)
46 kr
f
freddiex
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 4 år sedan

Synd att Coronadödaren tagit slut... Nu måste jag istället använda vanlig tvål som är exakt lika bra på att döda och ta bort virus. Problemet med tvål är ju bara att det räcker mycket längre, är billigare och hjälper till skillnad från handsprit även mot viruset som orsakar vinterkräksjuka. Nackdelen med tvål är ju såklart att man behöver rinnande vatten så handsprit har ju sin plats.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
f
freddiex
11 omdömen
Dålig4 år sedan

Bra pris och snabb leverans...Men! Att skicka en gaming-skärm endast i originalkartong! Förhoppningsvis håller den i frakten. Men framförallt det faktum att man skickar något så stöldbegärligt utan att dölja produkten på något sätt. Med tanke på hur många paket som försvinner så känns det som att jag hade tur att den kom fram. Kanske satsa på inslagspapper eller dylikt åtminstone?

Halebop
Dålig
(114)
f
freddiex
11 omdömen
UtmärktRedigerades 5 år sedan

Tycker de har konkurrenskraftiga priser och halebop/telia har bäst teckning i landet. Har aldrig upplevt problem med hastigheten. Chatten har hjälpt mig flera gånger med olika ärenden och jag tycker det har gått smidigare och snabbare än all telefonsupport jag haft erfarenhet av sedan tidigare. Trevliga har de varit också. Vid tecknande av abonnemanget så fanns ett erbjudande om 3 månaders gratis försäkring. Detta var ju en fint erbjudande så jag tackade ja. Eftersom jag är försiktig med min elektronik så tänkte jag att jag behövde hålla koll på gratisperioden så att jag kunde avsluta tilläggstjänsten när gratisperioden gick ut. När två dagar av gratisperioden kvarstod tog de kontakt med sms och gav mig möjlighet av avsluta tjänsten. I alla andra fall jag varit med om har man själv behövt ta reda på detta och man kan ha betalat för en tjänst som man inte behöver flera månader. Fortsätt på inslagen väg Halebop!

OnePlus 6 Dual SIM 8GB RAM 128GB
Full Star 1
4.6
(44)
3 867 kr
f
freddiex
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan

Topprestanda, ingen bloat, bra batteritid, najs skärm och riktigt bra kamera till ett oslagbart pris!

emusic.se
Bra
(326)
f
freddiex
11 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Fantastisk support som tar kontakt med dig om ordern strular istället för tvärt om! När en del av min leverans inte fanns hos leverantören kontaktade mig direkt och erbjöd ersättningsprodukt till reducerat pris. Snabbt svar i konversationen och det var inget problem att kostnadsfritt dela upp leveransen. Allt som allt har de nog förlorat pengar på just detta köp men detta bemötande gör att jag kommer att återvända!

JBL Yurbuds Inspire 300 In-ear
Full Star 1
3.5
(2)
f
freddiex
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Mycket bra köp för priset. Ljudet får sägas vara okej för priset men det är passformen som är fantastisk. Smärtar aldrig och sitter jättebra i öronen, faller aldrig ur. Perfekt för löpturen och podden!

Watski
Bra
(45)
f
freddiex
11 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Trevlig support

Teenage Engineering OP-1
Full Star 1
4
(4)
14 025 kr
f
freddiex
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Aldrig haft så roligt och skapat så mycket med någon musikutrustning. Bara en leksak på det sätt att den är färgglad och lockar fram barnet i en. Allt finns i den för att göra en komplett låt, bas, trummor, lead m.m. Visst finns det vissa begränsningar men det är också det som för mig och många andra ökar kreativiteten och inte gör att man fastnar i en massa inställningar. Till skillnad från Vurt så upplever jag den mycket lätt att komma igång med, speciellt om man tar i åtanke att det är en synth, trummaskin, sampler, tape recorder m.m. Och har man den musikaliska talangen går det göra stora hits även med denna: https://www.youtube.com/watch?v=_nRPGeesoFE

Outnorth
Utmärkt
(500+)
f
freddiex
11 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Köpte en jacka på rea, mycket bra pris. Snabb frakt och bra förpackad. Tyvärr så passade jackan inte och jag var tvungen att skicka tillbaka den. Följde med retursedel som man bara klistrade på originalförpackningen också gick man tillbaka till ombudet. Outnorth registrerade returen och lägger automatiskt in pengarna på kontot igen. Kan inte bli bättre service!