rating.rate-n-text-version.md
Sorterat efter datum
2018-09-23
Redigerades 2019-06-08
H
Harmoniuser.total-reviews
Bra lågprisalternativ med bra villkor, hade fingret på avtryckarknappen och tänkte välja Halebop (kom från 3). Efter konsultation med storesyster valde jag dock Vimla. Trodde Halebop var billigt, men priserna på Vimla var betydligt bättre med tanke på surfpotten man fick. I och med att oförbrukad surf sparas gör att jag inte längre behöver vara orolig över att den tar slut. Är man student som jag blir det i princip gratis. Nackdelen är att supporten enbart nås per mail.. Beställ via följande länk så får du ytterligare 10kr rabatt/månad + halva priset i 3 månader: https://vimla.se/?201808180937222255 (Välj lägsta surfalternativet, och uppgradera först när befintlig surf är slut. Absolut mest fördelaktigt ekonomiskt sett)
2019-06-08
SonicSyndicateSM4Everuser.total-reviews
Riktigt dålig kundtjänst. Värnar inte om sina kunder. Ta en annan operatör!
2019-01-03
B
Båtflyktinguser.total-reviews
Tar betalt flera gånger vid tankning online och Halebops chatt support skyller på att min bank ska plocka bort en av dessa dubbla, ringer då upp min bank som säger att det är draget 2 gånger samt att Halebop har fått dessa betalningar redan så dom ska göra retur betalning till min bank. Fult att erbjuda 25 extra per 100:- tankning när man tar 200:- extra betalt.
2018-12-07
Redigerades 2018-12-25
P
Pesteuser.total-reviews
Funkar bra som operatör men inga bra rabatter längre på iPhone om man skaffar abonnemang riktigt dåligt, kostar lika mycket nästan som att köpa i butik utan abonnemang. Sen student rabatten är ett påhitt tror jag, de ger 70kr i rabatt på abonnemanget rubbet mellan men höjer sedan priset på telefonen med 50kr jämfört med att köpa utan student rabatt så i verkligheten är det bara 20kr rabatt man har fått. Inte värt att skaffa ett abonnemang längre.
2018-12-25
f
freddiexuser.total-reviews
Tycker de har konkurrenskraftiga priser och halebop/telia har bäst teckning i landet. Har aldrig upplevt problem med hastigheten. Chatten har hjälpt mig flera gånger med olika ärenden och jag tycker det har gått smidigare och snabbare än all telefonsupport jag haft erfarenhet av sedan tidigare. Trevliga har de varit också. Vid tecknande av abonnemanget så fanns ett erbjudande om 3 månaders gratis försäkring. Detta var ju en fint erbjudande så jag tackade ja. Eftersom jag är försiktig med min elektronik så tänkte jag att jag behövde hålla koll på gratisperioden så att jag kunde avsluta tilläggstjänsten när gratisperioden gick ut. När två dagar av gratisperioden kvarstod tog de kontakt med sms och gav mig möjlighet av avsluta tjänsten. I alla andra fall jag varit med om har man själv behövt ta reda på detta och man kan ha betalat för en tjänst som man inte behöver flera månader. Fortsätt på inslagen väg Halebop!
2018-11-30
j
jag35user.total-reviews
Har ett Fast Pris kontantkort hos dem och är väldigt nöjd. Har blivit bjuden på gratis surf då och då.
2018-11-27
r
reza99duser.total-reviews
Ockerpriser på extrasurf (utöver den mängd surf som finns i abonnemanget) kostar dubbelt så mycket som samma mängd surf som ingår i abonnemanget, I övrigt fungerar det bra i Telias nät.
2018-07-06
B
BothniaBananauser.total-reviews
- Supporten håller inte vad de lovar. 2 gånger har de lovat att ändra något vilket de inte har gjort. Tycker att jag ska vänta flera dagar och återkomma på nytt med samma ärende. Lägg det i "pipen" och FIXA DET! Har varit tvungen att kontakta dem 9 gånger på ett halvår p.g.a deras strul med erbjudande och fakturor. + Bra täckning.
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2018-06-24
c
crilloanuser.total-reviews
Öppnade ett abonnemang till min dotter. Jag har aldrig varit med om ett tele/bredbandsföretag som har så dålig service och klumpigt sedan Glocalnet (och det säger inte lite) T. ex. Hur i hela friden tänker de över att man måste ladda ned och skicka in autogiro medgivande istället för att bara kunna göra det via banken eller via deras egen hemsida? Välkommen till 2018
2018-03-23
s
slipi83user.total-reviews
Beställer en mobil med en angiven leverans, som bara skjuts upp och får inte ens byta färg på mobilen(mot en modell som finns i lager). Verkligen noll service.
2018-03-04
M
Masslanuser.total-reviews
bra täckning nice telefoner samma surf i hela eu/ess gg ez like lot
2018-01-23
whakuser.total-reviews
Bra täckning Okey pris Snabb och bra service i chatten Trevlig personal på säljlinjen
2017-11-28
B
Blackbeardieuser.total-reviews
Beställde en ny telefon långt tid innan lanseringsdatumet. Abonnemanget började gälla redan inom 2 veckor och fick börja betala för telefonen som jag inte fått. Försökte ångra köpet vilket jag inte fick för Halebop. Cirka 2 månader gick innan jag fick telefonen efter lanseringen. Telefonen var då DOA. Försökte returnera och häva köpet. Men Halebop nekade. Gick ytterligare cirka 2 månader innan jag fick tillbaka telefonen. Med exakt samma fel. Fick skicka telefonen till deras servicelager igen. Fick tillbaka den efter 2 veckor. Med samma fel. Fick skicka in den igen och ringa upp dom och fråga vad dom höll på med. Denna gången skulle dom skicka den vidare direkt till leverantören. Jag försöker häva köpet till Halebop efter de 3 felaktigt reparerade gångerna vilket dom fortfarande nekar att ta. Tar ytterligare ca 2 månader innan jag får tillbaka telefonen nu med en icke funktionell kamera vilket var en av huvudsyften att jag beställde just denna mobil. Jag fick köpa en telefon kontant från annan firma då min gamla hade gått sönder. Ingen ersättning's mobil eller dylikt från Halebop. Samtidigt som dom nekade mig den lagliga ångerrätt och 30 dagars öppet köp genom e-handel. Även efter de 3 olika försöken att laga min telefon.Dom vägrade även att skicka ut en ny mobil. Kontaktade både KO och ARN i ärendet. Kontentan. Jag fick betala för en telefon jag aldrig fick använt samt bunden till abonnemanget. Så det blev VÄLDIGT dyrt. Det positiva: Abonnemanget funkade väl hyffsat tycker jag ändå.
2017-08-27
j
jn222fhuser.total-reviews
Fungerar uselt, de påstår att det skall vara samma som Telia men det är en lögn. Man får bara smulorna från Telias nät! Servicen är hemsk, finns ingen riktig kundtjänst utan endast mail eller chat. Oavsett om man skriver att man har gjort allt som står i instruktionerna får man bara copy paste från instruktionerna. Varje ärende tar timmar av tjat tills de fattar att det inte funkar som det ska.
2017-04-27
Tomanistauser.total-reviews
Bra
Sida 1