Prisjakt

scorp80

Medlem sen 2008-07-29
5
Bidrag
1
Hjälpsamröster
HiFi Klubben
Utmärkt
(500+)
s
scorp80
5 omdömen
Utmärkt2 månader sedan

Snabb leverans 👍, kanon produkt

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G SM-S928B Dual SIM 12GB RAM 512GB
Full Star 1
4.2
(9)
15 977 kr
s
scorp80
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 månader sedan

Har haft iPhone dom senaste 4 åren och nu gått över till Android igen. Det har tagit ca 1 vecka av inställningar och fixande för att få allt att fungera. Den är snabb , har en fantastisk skärm och bra kamera. Jämfört med iPhone finns det massvis med inställningar och fix. Det jag saknar ifrån iPhonen är FaceID och en bra högtalare för samtal. 2 nackdelar finns med denna lur. Man har valt att placera högtalaren ovanpå telefonen, vilket gör att man knappt hör den man pratar med om man håller telefonen fel och har skal på. Hur man lyckas få det så dåligt för det priset är en gåta, maxar man volymen så räcker det inte till ändå. Sen så fungerar inte fingerprint med mina arbetsfingrar, i butik så funkar det med skärmskydd på men inte med mina fingrar. Därav 3 stjärnor.

UleFone Armor 6 Dual SIM 6GB RAM 128GB
Full Star 1
4
(1)
s
scorp80
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Gillar den! Fick hem den idag, har bara installerat allting och sorterat appar, testet lite inställningar. Jämför med min Samsung Note 8 som jag haft 1,5 år. Den sprack skärmen på efter att jag tappade den i marken med skärmen neråt. Därför valde jag nu en billigare och stöttålig telefon. Ingår skärmskydd direkt ur kartongen samt 1 Xtra. Den känns rappare än min Note 8. Robust och skön att hålla i, inte lika hal som andra telefoner. Enkla menyer och smarta inställningar. Som tex att man kan ändra storlek på ikonerna och på texten under dom. Kameran verkar vara snäppet under eller likvärdig Note 8. Har bara tagit kort inomhus än så länge. Fingeravtrycks läsaren verkar inte gilla mitt finger men jag arbetar med händerna så dom är alltid lite trasiga. Resten återstår att se. Än så länge var det värt 4000:- för denna lur, är nöjd med köpet Kanske uppdaterar recensionen om nån vecka 😃 Uppdatering: Mikrofonen fungerar inte som den ska. När man ringer någon så säger dom att det låter som man är långt bort. Drar ner betyget för tillfället. Uppdatering efter 3 dagar. Mikrofonen låter bättre nu efter att jag hittat en inställning som reducerar brus under samtal. Det är alltså ett mjukvarufel. Aviseringar funkar sådär, får ingen aviseringsprick. Återigen mjukvarufel. Hårdvaran är det inget fel på utan mjukvaran , några uppdateringar och denna lur skulle va kanon , batteriet är dubbelt så bra som på min note8.

Sony Ericsson W302
Full Star 1
2.2
(52)
s
scorp80
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 16 år sedan

Om man inte behöver allt hokus pokus som finns i dom dyrare mobilerna så är denna helt okej, billig och bra. Ligger bra i handen och är snygg.

mCubed HFX Vertical Silence Rev2
Full Star 1
4
(2)
s
scorp80
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 16 år sedan

Min 150Gb raptor blev nästan ljudlös med denna smarta grej, enda man hör är när den arbetar, ett dovt ljud. Temperaturen ligger runt 40 grader när den sitter 5.25" facket, ingen fläkt som blåser på den. Rekommenderas starkt