Prisjakt

garuzz

Medlem sen 2008-07-05
6
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Logitech G533 Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.7
(30)
854 kr
g
garuzz
6 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Helt okej ljud och enkla att installera, samt prisvärt. Men de har en stor nackdel: öronkuddarna känns som att de är gjorda av ett tyg som liknar sandpapper. Öronkåporna är även ganska grunda, vilket gör att öronen kan ta i elementen. Så innan ni bestämmer er för att köpa dessa, se till att känna på dem i affären.

HP 14-BP091no
Full Star 1
4
(4)
g
garuzz
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Utmärkt dator för 3999 kr. Bra: Snabb i3, bra matt IPS skärm (om än inte så ljusstark kanske) i full HD, lätt konstruktion. Nja: Plastig, inte världens bästa touchpad. Jag är väldigt nöjd med den!

Microsoft Store
g
garuzz
6 omdömen
UselRedigerades 6 år sedan

Affären i sig är okej, om det inte vore för UPS. Det blev fruktansvärt struligt med dem, och deras hemsida funkar helt enkelt inte. Spara er själva en huvudvärk och undvik.

Battlefield 3 - Limited Edition (PC)
Full Star 1
4
(48)
75 kr
g
garuzz
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 12 år sedan

Helt otrolig grafik, fantastisk destruction och helt makalöst ljud. Lägg till klassiskt polerat BF gameplay, plus några förbättringar, och du har ett solklart köp! Angående aktivering, de hade problem den första dagen men sen fungerade allting galant. Jag har inte haft några problem med Origin eller Punkbuster efter det. Spelar på en i5 750 och ett 5870 1gb på "high" 1920x1200 plus 4x AA. Flyter på kanon (50+ fps). Inte kraschat/fryst en enda gång.

Forza Motorsport 2 (Xbox 360)
Full Star 1
4.6
(34)
g
garuzz
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 16 år sedan

Jag har haft spelet i 6 månader och jag spelar det fortfarande pga alla bilar som finns och möjligheterna för att uppgradera dem.

Cowon D2 8GB
Full Star 1
4.6
(8)
g
garuzz
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 16 år sedan

Har haft den ett tag nu. Navigering går blixtsnabbt med det smidiga touchscreen interfacet. Touchscreenen kan låta lite som en gimmic men den är väldigt smidig, speciellt när man ska se på video på den, då man kan klicka på timelinen var man var. Kanonbra ljud och massor med inställningsmöligheter. Att navigera mappar går väldigt smidigt. Konvertering tar inte så lång tid med en bra konverter (iLove fungerar jättebra) och man får plats med väldigt mycket. När firmwaret är uppdaterat fungerar den klockrent och den har många smidiga funktioner, som att ta anteckningar och miniräkare. Det går även att spela flashspel, som även om vissa inte är fullt optimerade finns det en hel del kul spel. Kan customizas väldigt mycket, allt ifrån wallpaper till hela teman. Överföring av filer är också superbt, det är bara att dra över filerna i mappen på D2'n, och så är det klart. Jag har även använt den som ett stort USB minne i vissa fall. Rekommenderas