Kategorier
Prisjakt

tobbeb84

Medlem sen 2008-07-03
25
Bidrag
9
Hjälpsamröster
OnePlus Bullets Wireless Z
3.6
(6)
429 kr
8 månader sedan*
Jag är på inget sätt en audiofil men vill ändå påstå att det viktigaste i denna produkt, ljudet, är riktigt bra. Bygeln ligger bra bakom halsen, glider inte omkring i dom vardagliga aktiviteterna. Bra batteritid, IP55, USB-C osv. Prisvärd? Helt klart.
*Redigerades 8 månader sedan
Sony WI-C300
3
(4)
195 kr
8 månader sedan
Nja, nog låter dom hyffsat bra och så men kablarna höll inte jättemånga månader, redan spruckna kabelhöljen. E-waste
Sony Xperia XZ1 Compact G8441
3.4
(38)
3 395 kr
ett år sedan
Fin telefon, funkar suveränt till mina behov samt en av dom få lurar som finns i ett mer kompakt utförande. Men, Sony har officiellt redan 2019 slutat uppdatera luren, inte ens säkerhetsrelaterade uppdateringar är att förvänta. Totalt övergiven.
Zekler 412RDB Headband
3.5
(11)
2 244 kr
3 år sedan*
Sitter bekvämt. Bra ljud, använder dom främst med blåtand och medhörning igång. Kan inte klaga på batteritiden, laddar en gång i veckan. Batteriluckan skruvas fast och sitter säkert. Nackdelar är dom exponerade vreden som lätt kan ta skada av fall. Ratten för radiofrekvens är lätt att toucha ofrivilligt vid vissa arbetsmoment. Huvudbygeln går inte alltid att tråkla in under en skyddshjälm, något som är lättare med 3Ms lurar Svår att rengöra, betongdamm hittar lätt in mellan springor och gör det svårt att justera storlek
*Redigerades ett år sedan
Braun Series 3 300s
3.6
(25)
424 kr
2 år sedan
Jag är helnöjd om man ser till vad jag betalade. Tidigare har jag använt en roterande från Philips i samma prisklass samt div hyvlar och ingen har gett lika bra resultat i förhållande till tiden det tar med 300:an. I mitt fall är huden på halsen känslig men det märks inte med denna maskin, lent och fint efter några svep. Det finns funktioner jag saknar på just denna modell men jag drar inte ner på betyget bara för att jag var snål denna gång, jag lägger en större peng på nästa maskin jag köper istället.
Panzer Premium Curved Glass for Sony Xperia XZ1 Compact
1.8
(1)
349 kr
2 år sedan
Enkelt att få på plats. Lätt att slå sönder i det vardagliga livet, utan att tappas eller annat överdrivet våld har jag två krossade hörn och småsprickor runt prox.sensor. efter ett halvårs bruk.
Clas Ohlson
OK
(369)
Utmärkt
2 år sedan
Hyfsat stort utbud och gott om fysiska butiker.
CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
9 år sedan*
Jag har under 8 år hunnit handla från Cyberphoto vid sju tillfällen och dom har skött sig utmärkt varje gång. Ordern paketeras snabbt och väl. Kundservicen har jag nyttjat ett par gånger och inte heller där finns något att anmärka på.
*Redigerades 2 år sedan
Pioneer MVH-X380BT
4.3
(5)
1 270 kr
4 år sedan*
Nöjd.
*Redigerades 4 år sedan
Sida 1