Prisjakt
 • SportAid

 • se

Bli först med att skriva ett omdöme!

Vad tycker du om SportAid?

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
Gästanvändare
UselRedigerades 5 år sedan

Bluff. Jag beställde en vara 2016, den har fortfarande inte kommit. Upddatering: Tack för ert svar, Jag kontaktade er redan 2016 och undrade var min order (#SP-1072) tagit vägen, men jag har inte fått något svar. Vilken mailadress ska jag kontakta er på? Beställning: Sun, Apr 10, 2016, 1:45 PM Kontakta er om var min order är: Tue, May 10, 2016, 2:33 PM Ordern skickad: Mon, Jan 1, 11:27 PM Ordern kom fram: ???? Även om det nu är postnord som slarvat bort paktetet (obs. fick inget tracking-id) så är den riktigt spännande frågan varför det tar er mer än ett och ett halvt år att skicka en order och inte när i tiden jag väljer att lämna ett omdöme. Ser fram emot ert svar.

SportAid svarar:2018-11-29
Vi hoppas att allt nu ordnat sig till det bäsa. Hälsn Sportaid
Gästanvändare
UselRedigerades 9 år sedan

Läste försent dessa omdömen tyvärr... Beställde en order på nästan 1000:- den 4/2, en vecka senare mejlade jag utan att få svar på var leveransen var. Ringde idag 19/2 och får inget svar, men ett mejl kommer ca 30 minuter senare om att en del varor är slut hos leverantör. Jag hoppas på leverans nästa vecka och kredit få resterande order, annars blir det tyvärr polisanmälan och ARN

Gästanvändare
UselRedigerades 9 år sedan

Beställde ett handledsskydd för 1 månad sedan - pengarna dragna från kontot dagen efter men fortfarande ingen leverans. Trots att jag upprepade gånger sänt mail till deras "kontakt" så har jag inte fått ngn förklaring på varför leveransen dröjer ed - så detta är en ren bedrägeriverksamhet! Man "säljer" varor, tar betalt för dem och levererar inget! Det värst är att de länkar till ex vis Sisu, Bosön mm som gör att man tror att detta är ett genuint företag, vilket det inte är! Detta är första gången som jag blivit lurad på nätet och jag kommer att polisanmäla dem så vad du än gör KÖP INTE HÄRIFRÅN! Önskar jag läst på nätet innan jag beställde för då hade jag aldrig gjort beställningen

Gästanvändare
UselRedigerades 10 år sedan

Kan bara instämma med tidigare talare, AVSTÅ FRÅN DETTA BOLAG! Har väntat två månader på leverans, försöker kontakta via mail men de svarar inte. Jag uppmanar samtliga att göra som mig: Jag har gett de en tidsfrist till nästa fredag, får jag inte svar om min leverans då så kommer jag att göra följande: 1. Polisanmäla de för bedrägeri. 2. Anmäla de till ARN. Gör jag detta själv kanske det inte leder till något, men får såväl Polisen som ARN fler anmälningar på hög så kan man få stopp för dessa oseriösa bolag. Det är den enda, och rätta vägen att gå. Att bara sura på diverse forum gör att dessa skojare kan fortsätta lura folk på pengar.

m
mazex
16 omdömen
UselRedigerades 10 år sedan

KÖP INTE HÄR! Jag tror att jag blivt lurad på nätet för första gången och avråder starkt från att beställa från denna butik. Jag beställde en vara för snart tre veckor sedan, pengarna drogs direkt och sedan har jag inte fått några varor eller hört något. Jag har skickat mail tre gånger via deras interna mailtjänst på sidan och talat in meddelande på det enda telefonnummer som de dessutom skriver INTE gäller för kunsupportärenden. Jag kommer polisanmäla dem nästa vecka.

c
cyberhawk
11 omdömen
UselRedigerades 10 år sedan

Beställde ett knäskydd och det kom inte så jag mailade jag dem och fick beskedet att det hade skickats. Dagen efter kom det ett vad-skydd istället! Jag skickade tillbaka det mot att få pengarna tillbaka. Jag fick aldrig tillbaka pengarna så jag mailade igen utan svar eller pengarna tillbaka. Fick maila ytterligare en gång till och hota med att ta ärendet vidare och då kom pengarna! Jag ångrar att jag inte gick in här och kollade innan jag handlade från dem.

f
freddang
27 omdömen
UselRedigerades 10 år sedan

Har beställt djävulsbalsam den 5/11 och betalat samma kväll via SEB. Har försökt nå dom 2 ggr nu via deras "SKITSUPPORTMAIL" där dom vanligtvis svarar inom 3-4 timmar! Veckor heter det på svenska? Undvik detta bolaget. Verkar som att varor levereras men det är inte vanlig serviceanda här... Finns ingen telefonsupport heller... Detta var första och sista shoppingen av dom.. synd att jag inte läste här innan. En del tycks ju få sina grejer iaf, får trösta sig med att jag kanske har mitt till efter nyår? Verkar vara riktigt dåliga på att sköta sina affärer. Jag provade deras mailsupport en tredje gång och nu skrev jag på engelska. Se där, svaret kom inom 3-4h. Nu har jag avbeställt mina produkter och pengarna ska återbetalas. DET låter ju bra iaf. Det vet jag när pengarna finns på kontot igen.

c
cwurfel
7 omdömen
UselRedigerades 10 år sedan

Uppdatering 2013-10-14: Varorna beställdes den 9:e augusti och anlände underligt nog idag 2 månader senare! Vet ej om det har med att jag göra med att jag har försökt nå personen bakom Sportaid åtskilliga gånger eller varför. Jag hade nästan gett upp denna order... Tidigare kommentar: VARNING VARNING VARNING! Jag tror också att jag har blivit blåst faktiskt. Känns riktigt illa även om det bara är 400 kr. Trodde faktiskt inte att det fanns oseriösa internetföretagare längre. Känns aningen suspekt att varken organisationsnummer eller telefonnummer står någonstans på fakturan eller hemsidan. Dessutom har jag inte fått någon bekräftelse på att de har skickat något, trots att jag betalade varorna i måndags (torsdag idag).

Gästanvändare
UselRedigerades 10 år sedan

Handla inte! Har väntat över 1 vecka på leverans. Tog E-faktura som tur va och avbeställde min order efter att ha läst andras recensioner.

Gästanvändare
UselRedigerades 10 år sedan

Jag måste tyvärr sälla mig till dem som klagar på detta företag! De verkar helt oseriösa eftersom de totalt ignorerar de kontaktförsök jag gjort. 4 veckor efter beställningen har jag fortfarande inte sett ett spår av varorna eller hört något från SportAID! Handla INTE här!

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

Payson
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Avbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Shade Solutions AB

Organisationsnr: 556682-7167