Kategorier
Prisjakt

Mandrag

Medlem sen 2008-06-29
8
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Marantz SR7012
4.3
(9)
16 390 kr
3 år sedan*
Vilken fantastisk förstärkare! Bytte upp mig rejält från en Onkyo 6-serien, och det blev en otrolig skillnad. På plussidan: Dels är ju Audyssey XT32 i en klass för sig vad gäller kalibrering, men förstärkaren har även tillräckligt med kraft för att driva mina högtalare med medelkänslighet (6 Ohm). Kör just nu 5.1.2-sytem med separat Zone 2, och allt låter bra vid full användning av 9 kanaler. Ljudet är som tidigare nämnts här väldigt detaljrikt och kraftfullt, och både filmer och musik låter galet bra. Mycket bra med alla funktioner och alla ljudlägen den erbjuder! Även väldigt bra fjärrkontroll. Installationen är också enkel och användarvänlig. På minussidan (anledningen till att den inte får 10/10): Nätverksgränsnittet är tyvärr aningen buggigt. Marantz egna förstärkarapp fungerar dåligt och hittar sällan förstärkaren. HEOS-appen fungerar bättre, men inte heller denna anslutning fungerar felfritt. Här kan man faktiskt förvänta sig att det skall fungera bättre. Ett mindre störmoment var att de förprogrammerade smart-select-valen automatiskt stängde av Audyssey-kalibreringen när man tryckte på dem. Onödigt, vem kör utan kalibrering? Kan vara värt att veta om att förstärkaren blir väl varm om den står i skåp, kan vara värt att komplettera med en AC Infinity Aircom T8 eller liknande för ventilation. Sammantaget är det en otroligt bra förstärkare med hög kvalitetskänsla och det bästa av allt är ljudet!
*Redigerades 3 år sedan
Samsung Galaxy S III GT-i9300 16GB
4.3
(261)
1 795 kr
8 år sedan*
Bästa mobilen jag någonsin träffat på. Snyggt stilren med fantastisk skärm. Har även jämfört med andra Android-mobiler, iPhone 5 och kan inte hitta något som mäter sig med denna (möjligen Note 2, men den skärmen är lite väl stor i mitt tycke). Funktioner jag är särskilt glad över: - Utbytbart tangentbord, Swiftkey gör att skrivupplevelsen blir väldigt bra, och ljusår bättre än iOS... - Minneskortsexpansion. Kör 64GB-kort för 450 kr. Har massor med musik i mobilen, vilket är väldigt skönt för den som vill ersätta sin mp3-spelare. - Portabel ljudenhet, driver med lätthet mina Sennheiser-lurar, nöjd! - Snabb, allt går fort fram och telefonen tycks lämpa sig väldigt bra för daglig användning av diverse funktioner. Allt från sms till spel och film! - Batteritiden, är för mig väldigt bra, laddar oftast endast varannan dag och den orkar mycket så länge man inte kör all världens sync-appar... Rekommenderas!
*Redigerades 8 år sedan
Sennheiser HD 25-1 II
4.6
(36)
1 383 kr
8 år sedan*
Fantastiskt bra lurar, kan bara applådera Sennheiser som gjort de perfekta lurarna för mig. Enormt bra bas, diskant, mellanområde. Sitter suveränt bra på huvudet och blir inte obekväma. Bra kvalitetskänsla är det också. Drivs också väldigt bra av min Samsung Galaxy S3. Rekommenderas!
*Redigerades 8 år sedan
Onkyo TX-NR616
3.8
(44)
8 år sedan*
Tänkte att jag nu skulle bidra med min egen review, då denna förstärkare vid lanseringen verkar ha hamnat i viss dålig dager p.g.a. en del problem. Jag kan bara säga att jag är otroligt nöjd med förstärkaren. Omdömet kommer från en mjukvaruuppdaterad TX-NR616. Det bästa är att den låter underbart bra. Såväl film, TV-serier och musik flödar på som aldrig förr. Jag kommer från en TX-SR607, och skillnaden till denna är enorm bekräftande ljudet. Dessutom har mycket hänt vad gäller funktioner sen dess. Jag har framförallt uppskattat DLNA-funktionen som fungerar fläckfritt. Dessutom är det fint med Spotify-klient, internetradio och dylikt. Det är mycket kraft i högtalarna, som låter fint såväl vid hög volym som låg. Mest imponerande är det nog att ljudet låter så pass bra om kvällarna när man behöver skruva ner för att va snäll mot grannarna. Väldigt smidigt också med mobil-appen för uppspelning av musik (kör Android-varianten). Har än så länge inte upptäckt något negativt, och förstärkaren håller vad den lovar. Kort sagt, bra jobbat Onkyo!
*Redigerades 8 år sedan
Sony Bravia KDL-55HX75GBN (Nordic)
4.6
(9)
8 år sedan*
Vilken TV! Har testat nu under några dagar, 2D såväl som 3D. Kan bara rapportera att bilden är långt över förväntan på båda områdena. 3Dn flyter på bra, utan störande cross-talk, och bra med medföljande glasögon. 2D-film fungerar också mycket bra, och svärtan är fantastisk. Dessutom ingen bleeding/crosstalk/ghosting. Designen är stilren och passar bra med andra komponenter som högtalare och förstärkare. Betyg 9/10, hade blivit 10/10 om SMART-funktionerna varit bättre. Dessutom svagt att SONY inte stödjer MKV-containern, även om detta inte påverkar mig.
*Redigerades 8 år sedan
Onkyo TX-SR607
4.4
(130)
11 år sedan*
Mycket bra förstärkare för det priset. Det som drar ner betyget från en tia är dels uppskalningen som bara är till 720p, samt att zone2-ljudet endast fungerar med analoga källor och inte digitala.
*Redigerades 11 år sedan
Wesellcd
Utmärkt
(125)
Usel
11 år sedan*
Beställde ett 16GB Micro SDHC-kort, Kingston, class 4. När varan väl anländer står det tydligt på förpackningen att det är ett klass-2 kort. Jag kontaktar wesellcd.com . Till en början är de tillmötesgående och ber mig skicka in en bild på förpackningen, och att de sedan skulle ersätta mig för sitt misstag. I nästa respons har de ändrat sig och säger att ett fel på deras sida angav kortet som klass 4 istället för 2, och ber nu inte längre om ursäkt för sitt fel, utan menar att jag fått den vara jag beställt. Riktigt oseriöst företag, som med rena lurendrejeri-tekniker fick mig att köpa ett kort som var sämre än det angavs på deras sida. För övrigt använder man sig av google translator för att översätta respons mellan kund och företag. Jag avråder starkt från att köpa från wesellcd.com, den dåliga servicen, hemsidan är inte värd de låga priserna.
*Redigerades 11 år sedan
HQ Super Silver HDMI - HDMI 20m
3.5
(1)
690 kr
11 år sedan*
Bra och rejäl kabel, med ca 7-8mm i diameter (mätt med ögonmått). Jag får ut 1080p med utmärkt bild kopplat: Dator med Radeon EAH4850 HDMI - Onkyo 607 förstärkare - Samsung full-HD TV. Inget att klaga på.
*Redigerades 11 år sedan