Prisjakt

maxor

Medlem sen 2008-05-02
7
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Elgiganten
Bra
(500+)
m
maxor
7 omdömen
UselRedigerades ett år sedan

Har i 9 månaders tid försökt få hjälp via mail och fått svar FEM gånger att ”oj ursäkta att du får vänta, nu får du snart hjälp” Ett handtag på ett kylskåp som gick sönder, men räkna ALDRIG med att elgiganten håller sin garanti, dom kan inte ens maila tillbaka annat än ”förlåt att det tar tid”

Anova Precision Cooker Wi-Fi
Full Star 1
3.1
(18)
m
maxor
7 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

HEEEEEELT kass. Appen GÅR inte att få igång med wifi. Har ändrat ssid och gjort massa jävla fucking inställningar. ALDRIG att jag rekommenderar denna.

HiFi Klubben
Utmärkt
(500+)
m
maxor
7 omdömen
Usel3 år sedan

Man kan inte sälja en produkt som det står att den ska komma in om två veckor och sen leverera först nästa år 6-7 veckor senare och göra att hela julhelgen och nyårshelgen förstörs för att man inte har nån tv. Jävla klåpare, gå nån annan stans!

Addnature
Utmärkt
(500+)
m
maxor
7 omdömen
UselRedigerades 4 år sedan

Inget paket på två veckor. Ingen uppföljning fast jag åkte till butiken och bad om hjälp och dom tog mina uppgifter. Skojare! Edit: Har självklart mailat också men inget svar där heller.

Byggfabriken
m
maxor
7 omdömen
BraRedigerades 6 år sedan

Edit: Jag fick prata med en väldigt trevlig man som löste problemet åt mig, kul att se att man fångar upp kundupplevelser som är dåliga! jag tror inte att de såg den här recensionen, utan de ville nog genuint hjälpa till. Höjer betyget till en 8a. Alla kan göra fel. ____ Jag har nu ingen vara, och extra avgifter. Blir tyvärr 1/10, helt klart... Väldigt konstigt att man inte skickar ut avi eller email eller likande när man ska hämta sina varor. Enligt Schenkers hemsida är det bara ETT sms som gått iväg, och det har jag inte fått. Ingen påminnelse eller någonting. Således missade jag mitt paket för det inte gick att hämta ut i tid. Nu vill ni att jag ska betala mer än DUBBLA beloppet för att få det jag beställde från början - hur tänker ni då? Tråkigt med så omoderna köpupplevelser 2017 :

Webhallen
Utmärkt
(500+)
m
maxor
7 omdömen
UselRedigerades 14 år sedan

Beställde ett spel kl 12 på torsdagen. Discshop har ända fram till kl 16 som garanti för att det ska hinna fram, men de här klåparna hinner itne få iväg det så nu är jag spellös i helgen. tack som fan, värdelösa slöfockar :< :< aldrig mer webbhallen...

Alina
Bra
(500+)
m
maxor
7 omdömen
UtmärktRedigerades 16 år sedan

Alina har under åren ALLTID gett mig sinnessjukt bra service. Nu på senare tid har dom även pressat priserna så till den grad att dom är billigast i Sverige på många användbara produkter. Vad kan man säga? Köp från dom!