Prisjakt

plindahl

Medlem sen 2008-04-13
45
Bidrag
26
Hjälpsamröster
Nimly Touch Pro Ultimate Black
Full Star 1
4
(5)
3 489 kr
p
plindahl
45 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 månader sedan

Uppdatering: Jag vill påpeka att jag upplever själva låsen som riktigt bra men kringprodukterna drar ned betyget till 1. Produkten är helt ok, enkel att installera och bas-konfigurera, köpte två touch pro och två connector moduler med en controller, ingen av modulerna fungerar... Det gick inte att koppla dem, det visade sig vara gamla moduler, de erbjöd sig att skicka nya men som ni kan läsa så ska jag vänta i x tid för att få ny firmware, osäker på om det betyder att jag ska uppdatera fw eller om de ska skicka nya moduler och kallar dem fw? Hur som helst, om ni funderar på valet mellan Yale och Nimly ... Yale fungerade felfritt från installation till det att jag flyttade. Nedan är senaste svaret från supporten. # Vi arbetar med att utveckla en ny firmware för modulerna, vilket bör lösa de problem du upplever. Istället för att skicka dig en ny modul nu (som inte har den senaste firmwaren), vill vi vänta tills den senaste firmwaren är tillgänglig. Det är svårt att uppskatta när den kommer att vara färdigutvecklad, men vi hoppas att du är villig att vänta på den senaste versionen. Under tiden rekommenderar vi att du kopplar bort din nuvarande modul, förvarar den säkert och använder låset manuellt tills vi har en lösning på detta. Vi lägger ditt ärende på vänt i vårt ärendehanteringssystem och registrerar att du väntar på ny firmware. Du behöver inte kontakta oss under tiden. Ha en trevlig dag! # Produkten tillsammans med supporten är inte i nivå med leveransen som Yale gör, vill ni ha något som fungerar, köp lås från Yale.

Sennheiser CX Plus True Wireless In-ear
Full Star 1
4.7
(9)
1 037 kr
p
plindahl
45 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 månader sedan

Har bara haft dem en dag men wow, riktigt bra lurar med bra klart ljud som Bose men en bas som liknar Sonys. Imponerad faktiskt, hade ett par Sony WF1000-MX innan dessa och de känns bättre helt klart och typ 2000kr billigare. ANC verkar fungera riktigt bra hör bara musik samtidigt som jag är på basket med flickor 10-14år. Så fort att musik spelas försvinner allt prat i bakgrunden. De känns (och är) mindre än mina Sonys. Skälet till att jag köpte dessa är att samma Sonys, ovan nämna, totalt pajade batteri som höll ca 20min på vänster och 2min på höger. Jag kommer troligtvis inte att gå tillbaka till Sony igen efter dessa. Summering: Välbalanserad bas tydlig diskant Passar hip-hop såväl som dance och dödsmetall typ AT The Gates, Terminal spirit låter asbra i dessa precis som Robyn :)

Garmin Fēnix 6X Sapphire
Full Star 1
4.4
(5)
8 696 kr
p
plindahl
45 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades ett år sedan

2020-juli. Jag har haft 3stycken androidklockor innan. Detta är en helt fantastisk klocka som inte lämnar mig önskade efter annat. Detta är det bästa köpet hittills av klockor. Jag använder den hela tiden, alltid för löpning, promenad, sömn och golf. Kan inte annat är rekommendera denna klocka till alla som är aktiva eller bara vill ha en snygg sportig klocka, kanske lite dyrt bara... 2021-aug: Jag har inte haft någon annan klocka än denna och jag är fortfarande väldigt nöjd med den. Fungerar väldigt bra som golfklocka, löparklocka (både på löpband och utomhus) och övriga aktiviteter. Det som dock har hänt är att telefonen vid 3el4 tillfällen inte längre hittar klockan och vise versa, ända lösningen då är att göra en full reset på klockan. Det gör i sin tur att klockan registrerar nya bästa 5km och liknande. Riktigt irriterande att Garmin connect inte stannar tillbaka inställningar och data. Det är dock det en som jag inte är nöjd med samt för mig inte tillräckligt för att dra ned betyget.

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G Dual SIM 6GB RAM 128GB
Full Star 1
3.5
(2)
2 486 kr
p
plindahl
45 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Prisvärd telefon. Gav 10åringen denna som första telefon, hon ville ha en Apple men har inte klagat en enda gång och inte vi heller. Den verkar utan problem spela de spel hon vill spela, bild och video är lika bra kanske till och med bättre än på min oneplus 6t, så helt ok. Jag har inte hittat något att klaga på än så länge. Priset är riktigt bra, gränssnitt är subjektivt men fungerar och flyter på bra. Mycket funktion för en låg kostnad. Detta är inte en värstingtelefon så inte heller bedömd utifrån de kriterierna så en 5:a känns rimligt

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G SM-G998B Dual SIM 12GB RAM 256GB
Full Star 1
4.3
(12)
12 990 kr
p
plindahl
45 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 2 år sedan

Edit: Har tidigare klagat på glaset, jag hade missat att det satt en plastfilm på den vilket givetvis gör att jag ändrar betyget till 5 igen. 7månader in, jag är fortfarande av åsikten att det är en sanslöst bra mobil, har absolut ingenting att klaga på. Snarare har jag upptäckt (för några månader sedan) att den kommer med Dolby Atmos. Vilket grymt hopp det blev, ofta ser jag på filmer lika gärna på telefonen som på tv:en. Skärmen är fortfarande en toppen display. Köpte en S-Pen vilket utökade funktionaliteten avsevärt och gör det till ytterligare en grym fördel. Har du råd så kommer du inte bli besviken. Foton är fortfarande de bästa som jag har tagit bildmässigt iaf. Har inget att klaga på fotomässigt heller utan ser nog att jag kommer köpa lite ställ och prylar till den för att få bästa förutsättningarna. Vilken sanslöst bra mobil! Jag har tidigare hållt mig till märken som nexus, HTC, OnePlus och pixel, Samsung har inte funnits på kartan för mig. Det hela har som de andra valen antyder varit pga Samsungs gränssnitt som inte känts lockande alls. Nu när Android 12 kommit till den så kan jag bara säga... wow! Vilken grym telefon.

Sapphire Radeon RX 5600 XT Pulse HDMI 3xDP 6GB
Full Star 1
4.6
(7)
7 526 kr
p
plindahl
45 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Kan inte annat än säga att jag är imponerad. Har sedan typ 2005 inte haft en dator som det gått att spela på (en massa tv-spel istället) men damn, detta är ett grymt kort som presterar att ge en grym upplevelse i gears of war 5 (fullt allt) 60fps utan att det låter från datorn. Har en Ryzen 9 och 32gb ram, samt PCI ssd. Den driver lätt 4 skärmar med spel på en. Har ingenting att klaga på alls. Rekommenderar starkt detta kort.

K-Rauta
Utmärkt
(500+)
p
plindahl
45 omdömen
Usel3 år sedan

Mycket trevlig och hjälpsam personal men vad fan håller ledningen på med som inte garanterar att kontokortsblipp finns i deras varuhus? Jag var i Stäket och det har inte blipp så jag är tvungen att trycka ned mitt kort... och slå kod vid köp av 89kr. Jag kan bara tolka det som att COVID-19 inte betyder något för finska ledningen. De är ju dyrast på nästan allt så marginalen bör ju rimligtvis finnas.

Supra Headphones Nero-TX TWS Wireless In-ear
Full Star 1
3.2
(52)
899 kr
p
plindahl
45 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Väldigt bra lurar för det priset som även fungerar riktigt bra i mc-hjälm. Ljudet är riktigt bra med mycket bas. Till skillnad från visa andra, så tycker jag att de presterar utmärkt till, At the gates, Faith no more, Tool, med fler. Om du är ute efter denna typ av lurar så tror jag att om du inte störs av den lite ... Större modellen än exempelvis Apple så kommer du bli nöjd. Förövrigt sprungit 1mil med dessa utan problem.

Supra Headphones Nitro-X2 Wireless In-ear
Full Star 1
3.4
(9)
1 286 kr
p
plindahl
45 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Jag har haft dessa i ca 9månader nu. Jag kan bara säga att jag är riktigt imponerad av både ljud och batteritid. Egentligen är det enda skälet till att de inte får en 5:a är att om det blåser eller du cyklar så har du brusljud i dem. De är inte alls de enda som lider av det men det är fortfarande lika irriterande.

Husqvarna Automower 430X
Full Star 1
4.4
(12)
27 990 kr
p
plindahl
45 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Har precis varit på deras butik i Barkarby. Kontakten till laddstationen var död, ~3000kr mindre än det men fortfarande as mycket pengar. Det går inte på garantin... Jag har lagt mycket pengar på Husqvarnas produkter senaste åren och börjar känna mig lurad. Klipparen fungerar riktigt bra när den fungerar men givet alla de sålda kostnaderna som tillkommer till dessa saker och en obefintlig garanti på det som skall vara bäst i klassen. Kan jag inte annat än rekommendera att du tittar på billigare produkter. Jag misstänker att kostnaderna bara kommer att öka med detta märke. Jag är grymt besviken över att märket som säger att de är bäst inte tror på sina produkter tillräckligt mycket för att lämna en bra garanti.