Prisjakt

Viktor

Medlem sen 2020-06-07
5
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Baghera Rider
Full Star 1
2
(1)
1 435 kr
V
Viktor
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Två stjärnor för att den är estetiskt tilltalande. Vi har två bobbycars sedan tidigare som rullar bra, lätta att svänga med osv... Bageheran däremot. Dålig svängradie som gör att den inte går att använda inomhus. Gummihjul som fastnar i golvet och hindrar "lyftsvängar" för att kompensera svöngradien. Hjulen sitter dessutom så långt ut att vår ettåring fastnat flera tillfälle med benen i en konstig vinkel och skrikit tills jag kommit och hjälpt honom loss. Vi fick den i present. Annars hadde jag redan slängt den.. Den går inte att leka med mer än att ettåringen tycker det är kul att skruva loss skruven som ska hålla fast ratten.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
V
Viktor
5 omdömen
OK2 år sedan

Bra sajt känns hemvänlig. Bra stöd från andra kunder. Dåligt. Jag har varit med om tre tillfällen att varor inte funnits i lager efter min beställning är lagd. Detta har webbhallen inte meddelat förens efter en månads väntan.

Tretti
Bra
(500+)
V
Viktor
5 omdömen
OK2 år sedan

Jag skulle handla igen. Men! Vi beställde inbärning. Vilket fraktfirman vägrade utföra trots att tretti.se sagt på telefon att det skulle ingå. Plus en del felleveranser. M.m. Också det fraktfirmans fel och ok åtgärdat av tretti.se

Holmlunds
V
Viktor
5 omdömen
Dålig2 år sedan

Bra priser, men servicen kunde bli mycket bättre. Beställde en jacka, leveranstiden var lång. Men jag fick jackan. Ett år senare behöver jag reklamera jackan. Butiken svarar inte på mail på över en månadstid och skyller på extrajobbare. Istället behövde jag ringa dem. Men inte heller där är de lätta dtt få tag i.

Mekster.se
Utmärkt
(500+)
V
Viktor
5 omdömen
Dålig3 år sedan

Jag vände mig till Mekster för de hade kortast leveranstid. De utlovade dagenefter leverans, paketet kom två veckor senare. De skyllde på posten men hade inte skickat ut produkten tidigare. Varan i sig visade sig senare vara ofullständig och de delar som fattades har slutat tillverkas. Trots det låter företaget inte mig skicka tillbaks produkten. Ja, det är klantigt och mitt fel att inte öppna paketet direkt inom ångerrätten men det framgick inte tydligt att allt inte fanns med..