Prisjakt

Dur0n

Medlem sen 2008-04-01
22
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Skogsro Spa
D
Dur0n
22 omdömen
UtmärktRedigerades 2 år sedan

Snabb frakt och bra produkter! Trevligt med en handskriven notis på orderbekräftelsen!

Lyckas Med Mat
Utmärkt
(500+)
D
Dur0n
22 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Snabb leverans, bra kvalitet på grejerna, och lagersaldot verkar uppdateras nära realtid. En av tyllarna jag köpte verkade dock lite större i pipstorlek än vad det stod, men det gjorde mig inget.

Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
D
Dur0n
22 omdömen
OKRedigerades 9 år sedan

Jag beställde ett spel den 4e december, och releasedatum för spelet var den 9e (en tisdag). På torsdagen fick jag ett avi om att spelet kunde hämtas ut tidigast dagen efter. Jag fick mail om att jag skulle ha spelet hemma på releasedagen, men nope. Nu var det inte jätteviktigt att ha just det hemma just då, men det finns ju spel där det faktiskt är viktigt, iaf för sig själv som person om man verkligen längtat efter det.

LensSavers
D
Dur0n
22 omdömen
UtmärktRedigerades 13 år sedan

Bra och lättförståelig hemsida, väldigt bra priser. Beställde linser från Bausch and Lomb på en fredag, fick på måndagen besked om att de skickats och att det kan ta 2-4 dagar, men dagen efter har jag dom i brevlådan! Verkar ha skickats direkt från Bausch's lager. Kommer absolut att handla här igen om inget drastiskt händer tills nästa gång =)

Elgiganten
Bra
(500+)
D
Dur0n
22 omdömen
UtmärktRedigerades 14 år sedan

Beställde en kväll, och två dagar efter hade jag mitt game card i brevlådan! Snabb leverans och inget att klaga på alls!

Baresso
OK
(500+)
D
Dur0n
22 omdömen
UtmärktRedigerades 14 år sedan

Jag beställde på kvällen i förrgår, och fick paketet i brevlådan idag! Bra priser på rean och snabb leverans, kan det bli bättre? =) Har dock inte varit i kontakt med support, så det vet jag inget om.