3.3 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-03-08
s
stefan@bitguru.net(1 omdöme)
Ville stoppa en felaktig order innan den hade lämnat deras lager - det gick inte. Paketet måste flygas från kontinenten hem till mig och jag måste returnera - perfekt för miljön! Väl dags att returnera så får jag en fraktsedel som på inga sätt fungerar på PostNord, rakt emot Alensas påståenden. Får tillslut instruktioner om att skicka paketet med vanligt brev till en adress i Stockholm - dit jag skickar paketet med spårning - och nu är paketet returnerat till mig utan att Alensa hämtade ut det. "Nöjdhetsgarantin" de påstår sig ha är helt värdelös! VÄLJ EN ANNAN LEVERANTÖR!
2019-01-29
B
Brisingamen(2 omdömen)
Jag beställde en lördag, då betalade jag också. Betalade med mitt vanliga bankkort på samma sätt som jag gör när jag köper från t.ex. H&M. På söndagen fick jag ett mail att linserna var skickade och ett spårningsnummer. På måndagen fick jag ett mail från DHL där jag skulle välja var jag ville hämta ut linserna, det stod "Locker" på. Jag valde Netto, för den adressen låg närmst där jag brukar hämta paket. Innanför Netto, där man kan panta och ta kundkorgar, fanns en gul sak med DHL:s logga på. Jag hade fått sms med kod. På skärmen kunde man välja på hämta och lämna. Jag tryckte in koden på displayen och sen mitt namn. Fick även signera med fingret. En lucka öppnades och där låg mitt paket. På spårningslänken såg jag att de även knackat på hemma hos mig för att leverera, men då jag inte var hemma, la de paketet i boxen på Netto. Detta är perfekt, jag slapp köa på postens utlämningsställe, jag behövde inte ens visa mitt körkort. Linserna var billiga och de tog 2 arbetsdagar att anlända från Prag, Tjeckien. Perfekt!
2018-09-23
T
Trumpsexy(1 omdöme)
Toppen, allt gick som ska, Billigaste på nätet just nu, snabb leverans det var. Dem har alla linsmärken som finns på marknaden. Dem får 5 av 5 betyg. Ska handla igen säkert.
2018-09-07
b
bardinfisk(1 omdöme)
Alensa var billigast på dom linser jag skulle ha så jag beställde av dem. Men det har gått 10 dagar sedan dess och idag damp avin ner i brevlådan. Visst, linserna var ca 30 kr (700kr totalpris) billigare än näst billigaste, men skulle inte beställa från Alensa igen. Har alltid fått linserna direkt i brevlådan när jag beställt av andra leverantörer och 10 dagar är för lång leverans!
2018-08-09
t
teamthrone(13 omdömen)
Köpte systane ultra. 29kr billigare än billigaste alternativ i Sverige. Skickades med Schenker utan konstigheter.
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2017-07-24
Foxxy(10 omdömen)
Min andra beställning (linsvätskor) och allt fungerade bra. Kommer handla här igen. De skickar snabbt och varorna skickades med ett kollinummer så var lätt att följa. Extra + för att man kan betala med Paypal hos er.
2017-05-10
a
akiross(23 omdömen)
Bedtällde en grej i söndags 7 maj. Skrev till dem igår och undrade om varan har skickats då jag har tagit dhl express 1-2dagar, enligt hemsidan. Inget svar eller varan... Inte så seriöst företag! Första o sista gång vi köper här.
Sida 1