Prisjakt

Tikibone

Medlem sen 2008-03-14
28
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Allévo Low Calorie Bar 57g 20st
Full Star 1
4
(3)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan*
Avsikten med köpet är viktnedgång inför tävling. Ersätter lunchmåltid helt och hållet med en bar och äter vanlig frukost och middag. Köpte 20 av samma smak Milk Chocolate och tycker den smakar som vanlig mjölkchoklad. So far so good. Uppdaterar på nytt/löpande när jag tagit mig igenom kartongen.
*Redigerades 5 år sedan
Apple iPhone 6 Plus 128GB
Full Star 1
3.9
(7)
2 975 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan*
Är du bekant med iPhone kommer du känna igen dig. Jag har 12,5 i storlek för handskar och telefonen passar min hand väldigt bra. Kan instämma med tidigare recensenter om att den kan vara otymplig i byxfickan om du exempelvis bär regular/slim jeans. Bär du kostymbyxor brukar det inte vara några problem. Får plats i innerfickan på kavajen utan problem också. 128 GB telefonen synkade jag hela mitt iTunes bibliotek och jag har knappt lyckats ta mig över halva kapaciteten. Om du inte uttryckligen behöver ha så mycket data på mobiltelefonen skulle jag förespråka en 64 GB:are Har även testat 6S Plus och kan säga att dennes kamera är betyligt bättre. Dock om du inte är i behov av det senaste med tryckkänslig skärm osv så fungerar 6 Plus helt utmärkt. Köp
*Redigerades 5 år sedan
Lampgallerian
Dålig
(74)
Dålig
6 år sedan*
Köpte tre ljusstakar som visade sig vara öppna. Alla hade skavanker där jag fick bygga ihop 2 kompletta och där den sista ska returneras. Snabb leverans, tråkigt bara att de säljer använda/begagnade lampor i mitt fall. Reviderar mitt betyg efter kontakt med deras kundtjänst.
*Redigerades 6 år sedan
Markslöjd Gylling
Full Star 1
3.5
(1)
439 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan*
Jättesnygga i fönstret juletid. Rekommenderas! Varning: Beställde tre stycken av LampGallerian.se på kampanj för 299 kr st. Undvik köpa av just dem då samtliga tre hade någon skavank. Samtliga kartonger hade öppnats och plasten låg ihopknycklad tillsammans med lampan i kartongen. Lustiga var att man gått på med flera Safety Seal trots att kartongen tydligt syns att den öppnats. En saknade 6 av 7 lampor, en hade en trasig krans och den sista fungerade inte alls. Har nu två kompletta som jag fått plocka ihop och sista återgår som reklamation. Värt pengarna att betala 599 kr för ordinarie pris, undvik LampGallerian.se. Redigerar min text efter helgen när jag fått svar av deras kundjänst.
*Redigerades 6 år sedan
LG BB5530AN
Full Star 1
3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Bra ljud om inställningarna är rätt. Dock ett par saker jag stör mig på. + Bra tryck och djup i högtalare och baslåda + Trådlös baslåda, ingen kabeldragning mer än strömsladd + Touch knappar på enheten. Riskerar inte glapp som tryck knappar + Snygg + Blueray integrerad, skiva matas in ovanifrån. Tänk på det om du vill placera den tight under TVn - Auto-ansluter inte bluetooth-enhet. Måste gå in i telefon och ansluta varje gång, tom min NETONNET-portabla högtalare har auto-anslutning :) - När jag ska hoppa mellan källa så är fjärren på tok för seg. Från Home, FM till Bluetooth är så segt att den fastnar på FM och då hörs radiosprak i högtalaren. Störande - Trögheten förvärras av att låtar som varierar i bas inte går att sänka direkt. Då måste jag knappa fram på fjärren/sänk bas (först sänk volym). Hade varit så enkelt med ett reglage/vred på baslådan Köptes på El Giganten för 5000 för en vecka sedan. Ska testa den mer innan jag bestämmer mig för om jag behåller eller lämnar tillbaka.
*Redigerades 6 år sedan
Webhallen
Bra
(500+)
Utmärkt
6 år sedan*
Skulle köpa 2x4GB minnen till min gamla Macbook från 2010. Hade produkt och artikelnr utvald sedan länge, när jag säger vilken artikel jag ska ha erbjuder killen bakom kassan en alternativ produkt som även är avsedd för Macbook och 50 kr billigare än den jag hade tänkt köpa. Kudos till dig i Stockholmsbutiken (Sveavägen) Kungligt bemötande!
*Redigerades 6 år sedan
Electrolux Z9124
Full Star 1
3.9
(62)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
Riktigt bra luftrenare, andas lättare och märkbart mindre snor i näsan på morgonen. Köp!
*Redigerades 6 år sedan
Corsair SO-DIMM DDR3 1066MHz Apple 2x4GB (CMSA8GX3M2A1066C7)
Full Star 1
3.7
(2)
459 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 år sedan*
1 h efter byte: Macbook märkbart snabbare. Återkommer efter en tids testande.
*Redigerades 6 år sedan
Gränsbygdens Köpcentrum
Utmärkt
(500+)
Usel
6 år sedan*
Köpte en diskmaskin med 3-12 dagars leveranstid. De bekräftar att den finns, begär leveransadress då de bara fick upp företagets boxadress. Får en faktura med leveransdatum som är satt samma dag som beställningsdatum ca 1 månad senare. När jag kontaktar dem med frågan om vad de håller på med och var diskmaskinen är levererad får jag till svar att varan utgått och att jag kan få en ersättande produkt som kostar ca 1000 kr mindre "för samma pengar". Har läst på kommentarer om samma beteende nedan med att produkt utgått och en billigare ersättningsprodukt erbjuds med ursäkter. Ursäkter i all ära om de har någon som helst genuinitet. I Gränsbygdens fall missbrukas de och betyder ingenting. Bedrägligt beteende och kan inte finna något konstruktivt att säga om denna butik. Spendera din tid och dina pengar på annat håll.
*Redigerades 6 år sedan
Sida 1