3 / 5
(4 omdömen)
Sorterat efter datum
2014-11-19
Redigerades 2020-06-13
Äntligen en skoaffär för oss med stora fötter. Grym personal, stort utbud! Kan varmt rekommendera dem. Uppdatering efter några år: Tyvärr har dom gått ner sig i mitt tycke, förr fick man en handskriven lapp med paketet (såg alltid fram emot att se vad dom skrivit), sedan är dom betydligt dyrare än alla andra, inte sällan flera hundralappar dyrare. Sedan har dom två gånger glömt bort att skicka med varor man beställt. Kanske har dom vuxit och blivit för stora med för lite personal?
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2016-04-13
Jag har beställt flertalet skor från Grandshoes, de har ett eget system där de mäter upp skornas faktiska storlek vilket funkar väldigt bra. Det funkar inte alltid perfekt eftersom skotillverkarnas former skiljer sig åt men bättre än såhär kan det inte bli. Om ett par skor inte mot förmodan skulle passa så är kundtjänsten världsklass, trevliga, tillgängliga och snabba! Jag har alltid haft svårt för att köpa skor pga mina stora fötter, men här funkar det äntligen bra! Man kan tro att jag är mutad för att skriva såhär gott om dem, men faktum är att det inte finns något direkt negativt. Självklart önskar man alltid ett större utbud, men samtidigt har jag aldrig haft ett större utbud än detta att välja bland.
2015-12-01
GrandShoes är det bästa som hänt mig i skovägar. Brukar alltid svänga förbi deras butik i Sthlm när jag är i krokarna. Mycket god service och alltid ett personligt bemötande. Gillar skarpt!
2015-07-10
Har man större fötter än 47 så är det lönlöst att försöka hitta skor på stan. På webben kan man ha tur och hitta någon stor sko här och någon där. Men inte på ett och samma ställe. Därför är det fantastiskt att Grand Shoes finns. Utbudet kunde vara större, men servicen är toppklass. För det första mäter de alla skor invändigt, vilket gör det lättare att hitta rätt storlek. För det andra hanterar de byten på ett mycket smidigare sätt än andra: de skickar en ny sko så fort du säger till, med en retursedel för att skicka tillbaka den gamla skon samtidigt som man hämtar ut den nya. Det går snabbare och blir färre vändor till ombudet, och visar att man litar på sina kunder.