Prisjakt

Micleg

Medlem sen 2003-09-29
66
Bidrag
24
Hjälpsamröster
Panasonic CS-HZ35XKE / CU-HZ35XKE
Full Star 1
1
(1)
18 490 kr
M
Micleg
66 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 månader sedan

Är rätt bra på att värma och kyla men har svårt både med reglering av styrka på blåset (nästan inget eller för mycket) och helt sjukt dålig på att hålla ställd temperatur. Allting över den andas dålig av-på-reglering. Köp Mitsubishi Hero i stället trots att dom har en app från före första världskriget.

Hembiobutiken
Utmärkt
(500+)
M
Micleg
66 omdömen
Utmärkt9 månader sedan

Snabba svar och leveranser.

NorStone Stäbbl AV
Full Star 1
5
(1)
7 490 kr
M
Micleg
66 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
9 månader sedan

Snyggare i verkligheten än på bild! Rejäl pjäs där övre hyllan tål 80 kg och övriga 50 kg. Dess djup gör den lämplig för tyngre hifi. Lätt att montera men man måste vara två på grund av de 15 mm tjocka glasskivornss tyngd.

Melitta Calibra
Full Star 1
4.5
(6)
1 574 kr
M
Micleg
66 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades ett år sedan

Köpte den för att jag kan ställa kaffefiltret på dess vågbricka och sedan få det antal gram jag önskar. Hittills har den varit noggrann och gett mig 31,5-32 gram när jag ställt den på 30. Även om jag blött ner filtret fungerar det eftersom man nollställer vågen vid användning. Relativt tyst, ett dovare/lägre ljud än dom Wilfa och Krups jag haft förut.

Tefal Oleoclean Pro Inox & Design FR8040 3,5L
Full Star 1
4
(18)
1 190 kr
M
Micleg
66 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

Magiskt bra! Så otroligt lätt att sila rent oljan och sedan diska baljan och korgen i diskmaskinen! Har köpt en till i reserv om Tefal får för sig att sluta tillverka den. Tyvärr säljs inte oljebaljan komplett som extra tillbehör utan köper man den på deras webbshop får man bara den blå delen, inte "ventilen" eller skruvkorken. Rätt obegripligt. Här kunde dom ha tjänat pengar på att sälja fler baljor för t ex "fisk", "munkar" etc så man kan ha olika oljor. Men det sänker inte betyget för de flesta säljer ju inget alls. Bara en missad möjlighet. Just nu ser jag att bara locket finns som tillbehör. Det är ju omöjligt att ha sönder.

Bose QuietComfort 35 Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
4.1
(85)
M
Micleg
66 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Har testat många ljuddämpande lurar och dessa har bäst effekt. Bra ljud och mycket bas. Lätta på huvudet och sitter bekvämt. Möjligen sitter dom lite för löst för rörelser; inget att springa med tror jag. Uppdateringar har kommit och gjort att man kan koppla ihop två stycken med varandra och sedan dela källa. En nackdel mot Plantronics Backbeat 2 Pro är att Bose inte stänger av uppspelningen när jag tar av mig lurarna.

Poly BackBeat Pro 2 Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.7
(3)
2 625 kr
M
Micleg
66 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Testade först Sony MDR-1000 och var mycket nöjda med dem men bestämde mig ändå för att testa Backbeat Pro nu när version 2 kommit (jag köpte den grafitgrå SE) och är nog ännu mer nöjd med dem även om Sonys lurar kan tyckas ha en snyggare design. Dessutom tycker jag volym upp och ner faktiskt fungerade bättre på Sonys. På Plantronics är det en fjädrande ring som ändrar volymen och den känns inte som att den har effekt varje gång. Lurarna sitter hårdare på huvudet än Sony (går kanske att bända ut dem lite) så dom är inte lika bekväma på huvudet men sitter i stället bättre vid huvudrörelser. Avsevärt mindre knirrande jämfört med Sonys plastbågar. Noise cancelling är inte riktigt lika bra som på Sonylurarna. Fördelar: + Sätter uppspelning i paus när man tar av sig dem!

Sony MDR-1000X Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
4
(60)
M
Micleg
66 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Köpte dom på Netonnet så jag kunde lämna tillbaka dem om dom var dåliga (det har gnällts på en del webbsidor utöver att dom mestadels fått väldigt bra kritik överlag). Jag är dock mycket nöjd. Skulle först och främst ha dem kopplade direkt til Apple TV 4 och det fungerar alldeles utmärkt! Apple TV stänger av ljudet ut via HDMI när dessa lurar ansluts. Perfekt. Mycket bra ljud (relativt mycket diskant), bekväma (i alla fall för dom utan jätteöron), lite knirk när man rör sig, fantastisk räckvidd och jag tycker inte hanteringen via touch på högerkåpan är så svår som många försöker hävda. Rekommenderar att du kolllar in dessa om du är beredd att köpa lurar i denna prisklass. Kan inte rekommendera dem för joggande dock. Lurarna har en funktion för optimering av NC och jag vet ännu inte vilken effekt denna har. Bättre ljudbild och bekvämare än mina AKG N60. Uppdatering: Ta en titt på Plantronics Backbeat Pro 2 som jag sedan bytte till. Mildare diskant, inget knirrande, sitter stadigare och pausar automatiskt när man tar av sig dom (och startar igen när du tar på dig dom). Sonylurarna har dock lite effektivare ANC.

Bosch WTY88898SN (Vit)
Full Star 1
3.7
(3)
M
Micleg
66 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Fantastisk maskin som egentligen bara har en nackdel jag upptäckt hittills: rengöringen av luddfiltret är lite omständligt, men det är nog delvis för att resten av tumlaren är så smidig. Den har värmepump så det mesta av energin återanvänds och det blir knappt något varmare i tvättstugan när jag kör den. Maxeffekten är 700 watt vilket kan jämföras med min gamla vägghängda (15 år) som var betydligt mindre men drog 1800 watt. Båda är dock kondenstumlare men värmepumpen sänker förbrukningen kraftigt.

Bosch WAY32899SN (Vit)
Full Star 1
4.6
(5)
M
Micleg
66 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Helt fantastisk maskin! Tvättar rent fastän den sköter doseringen själv :) och är väldigt tyst och stillsam, även vid 1600 varv per minut! Köpte den för knappt 9000 kr i Sverige och det är den verkligen värd.