Besviken kund

Medlem sen 2020-01-30
2
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Lenovo
OK
(17)
Usel
22 dagar sedan

Allmänt seg och dålig hemsida. Går inte ens att beställa. Väljer klarna i kassen och sedan slutar sidan att fungera.

Polarn O. Pyret
Dålig
(6)
Usel
en månad sedan

Så besviken, trodde det var kvalitetsplagg ni sålde men tyvärr inte. Ni marknadsför att plaggen ska kunna ärvas av syskon, men det stämmer inte på era skaljackor. Er kvalitersavdelning säger att tyget kan torka ut och spricka och gå sönder av att förvaras. Det är tydligen något jag som kund bara ska acceptera. Välj annat märke, finns så mycket bättre ytterkläder till samma pris och där kläderna kan förvaras utan att gå sönder.

Bredband2
Dålig
(49)
Usel
8 månader sedan

Bredbandet ligger nere ofta och ändå måste jag som kund betala fullt pris för en tjänst som inte levereras.

Tretti
Bra
(500+)
Usel
2 år sedan

Bra butik fram tills man behöver reklamera trasig produkt. Då är de helt omöjliga, man ska själv se till att få hem serviceman och det finns ingen begränsning i hur länge man kan tvingas vänta på att felet åtgärdas. Allmänt otrevlig kundtjänst som inte verkar kunna konsumentköplagen.

Bosch WTWH75I9SN (Vit)
Full Star 1
2.5
(2)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Torkar inte torrt! Modern torktumlare som till och med skickar notis till telefonen om att programmet är klart, men vad hjälper det när tvätten inte är torr. Inte ens med högsta inställning på torrhet blir tvätten torr och manualen säger att man ska köra extra tidsinställt program efter det automatiska programmet. Undvik då denna tumlaren inte klarar grundfunktionen att torka tvätt.