Prisjakt
Polarn O. Pyret
  • Fri Frakt Över 1000 Kr
  • Öppet Köp 3 Veckor
  • Kundklubb
Anonym användare
Anonym användare
Usel
6 månader sedan

Usel webshop. Lägger en beställning och får den bekräftad. Lite senare får jag ett mail om att halva beställningen inte finns på lager. Försöker då avbryta ordern men det går inte. Måste sen betala en returavgift för att skicka tillbaka. Detta då det jag framförallt ville ha aldrig skickades.

d
drsupafly

3 omdömen

Usel
ett år sedan

Inte alls vad de brukade att vara. Ett företag som brukade stå för kvalitet, men står nu för dålig service enligt mig. 1. De kläderna som vi hade när mina barn höll i åratal, nu knappt ett kvartal. 2. Otrevlig kundservice. Jag la en beställning hos dem som budfirman slarvade bort. Då varan var slut så fick jag en axelryckning av kundservice som gladeligen skyllde på budfirman och frånsa sig allt ansvar, trots att det är deras ansvar. När jag påpekade detta så fick jag en länk till deras avtal där de igen avsade sig allt ansvar. Fick även en dos sarkasm levererad av Kundtjänst. Med detta är jag glad att mina barn snart är för stora så jag inte behöver bli upprepat besviken över att leva i det förgångna när detta företag var det bästa inom barnkläder.

S
Sthlm84

20 omdömen

Usel
3 år sedan

Extremt långa leveranstider (bor i centrala Stockholm). Halva försändelsen var dessutom slut när PoP väl fick iväg försändelsen. Blir inga fler onlineköp från PoP.

i
iJohannes

8 omdömen

Usel
5 år sedan

Alltid varit regelbunden kund. Nu dålig erfarenhet av ett vinter-plagg som inte levde upp till våra förväntningar. Lång diskussion med PoP som överraskande inte ledde någonstans. "Tre veckors öppet köp" var svaret, hur jag en försökte få kundtjänst att förstå mitt problem. Att småbarnsföräldrar ibland handlar tidigt på på säsongen (kanske till och med 3 veckor innan ett problem uppenbarar sig) saknar man förståelse för. Märkligt. Efter trettioelfte "tre veckors öppet" skärpte jag tonen något och representanten medgav då att men inte har någon nöjd-kund policyn i överhuvudtaget. Vilket hon beklagade i nästa andetag (hur hjälper det mig?), Känns så snopet när vi handlat där så mycket. Vi kommer nu noga akta oss för PoP framöver, framförallt vinter-plaggen.

Betyg köpupplevelse

1.5Dålig
2 omdömen

Om butiken

Polarn O. Pyret

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.polarnopyret.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Polarn O. Pyret Aktiebolag

Organisationsnr: 556235-7383

Information hos allabolag.se