Prisjakt

Lisa91

Medlem sen 2007-12-27
20
Bidrag
9
Hjälpsamröster
OutdoorExperten
Bra
(500+)
L
Lisa91
20 omdömen
Usel3 månader sedan

Beställde en vara och fick ingen återkoppling, Dom svarade inte på mejl eller i chatten, telefonen avstängd(endast autosvar). Beställde på en annan firma. Då dök varan upp utan förvarning!? Skickar såklart tillbaka och ett tag senare så får jag en räkning från inkasso på en aviavgift!? Återigen ingen möjlighet till kontakt. Endast autosvar på mejl och telefonsvarare. När jag efter åtskilliga försök får kontakt(dagar) via chatten så säger dom att dom inte har gjort något fel, inkasso är enligt deras köpvillkor. Avråder från all form av handel med denna firma, det är otroligt oseriöst från början till slut. Har handlat där för länge sedan utan problem, men nu är det något som har hänt, kanske ägarbyte. Ungefär som Kameraexperten för några år sedan!?

ShopBetter.se
Dålig
(9)
L
Lisa91
20 omdömen
Usel2 år sedan

Vad är det här för värdelös sajt. Skulle köpa ett spel som dom enligt Prisjakt var billigast på, dom har inte ens spelet på sin sajt!? Sökte på ett tiotal artiklar som dom enligt Pj är billigast på, inte en enda av produkterna fanns på sajten. Ta bort sån här skit, man tappar förtroendet för PJ, jag fattar att Shopbetter vill styra trafik men att Pj tillåter att sån här mög är så otroligt korkat!

Sony MDR-XB650BT Wireless On-ear Headset
Full Star 1
4.2
(18)
L
Lisa91
20 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan

Balanserat ljud med en tung bas, behagligt mellanregister och en riktigt detaljerad diskant. Troligtvis bland dom bättre i sin prisklass!? Bra batteritid, bättre än vad som står i specen(30tim). Ansluter direkt. Väldigt bekväma. Det enda negativa är att man glömmer att ladda dom för att det är så bra batteritid, och när man laddar så kan man inte använda dom! Det går alltså inte att ladda och lyssna samtidigt...….

Träningspartner
Bra
(11)
L
Lisa91
20 omdömen
Utmärkt6 år sedan

Köpte ett Abilica PowerRack. Mycket trevliga och tillmötesgående. Billigast på Prisjakt. Otroligt snabb leverans,två dagar från beställning till leverans(dessutom fraktfritt)! Rekommenderas!

Träningsmaskiner.com
Bra
(222)
L
Lisa91
20 omdömen
Utmärkt6 år sedan

Köpte två träningscyklar och allt gick bra. Trevliga och tillmötesgående. På den ena cykeln krånglade displayen och den fick vi utbytt direkt utan krångel. Det tog två dagar totalt från att jag hörde av mig om displayen tills den nya låg på posten! Det är kundservice på hög nivå! Vi drog av en stjärna för att cyklarna kom två dagar senare än vi blev lovade,men det kan lika gärna ha varit fraktbolaget som orsakade det. Totalt tog frakten en vecka så det är bra nog.

Sportgymbutiken
L
Lisa91
20 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Beställde kl 16.00 och fick sakerna dagen efter kl 12.00! Näst billigast på Prisjakt på dom två produkter som jag beställde(nedsatta). Det enda negativa var att det stod att det var fraktfritt på Prisjakt, fast dom har en gräns på 500kr. Om det är Sportgymbutikens eller Prisjakts fel vet jag inte!? Rekommenderas!

Ecco
Dålig
(25)
L
Lisa91
20 omdömen
UselRedigerades 8 år sedan

Dom har nedsatta priser lite då och då men skorna finns aldrig! När man kollar hemsidan så finns skorna i lager men bara till ordinarie pris!? Bra skor men värdelös affär!

Corsair AX860 860W
Full Star 1
4.9
(10)
L
Lisa91
20 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Tyst och stabilt,känns premium.

Noctua NH-L9a
Full Star 1
4
(1)
L
Lisa91
20 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Nja! Kör denna till en A10-6700 som ligger på 65w,kylaren är rekommenderad till max 65w. Kylaren hänger inte med vid högre belastning om man inte har ett väldigt luftigt chassie,men har man så stort chassie så kan man lika gärna köpa en effektivare kylare. Sitter just nu i ett Streacom F1C som iofs är kända för dålig ventilation,men har provat lite olika uppsättningar och det är svårt att få det svalt med stängt chassie! Med en svalare processor så skulle det nog däremot bli bra. Kylaren är liten smidig och väldigt tyst,i princip ljudlös vid normal belastning. Kvaliten och finishen är väldigt bra. Slutsatsen blir att det är en bra och välbyggd produkt men som inte riktigt verkar orka med den belastning som det står i specen. Har använt den i fyra veckor.

Corsair Hydro H100i
Full Star 1
3.5
(17)
L
Lisa91
20 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Enkelt och lättmonterat. Vi bytte ut fläktarna mot Corsair SP120. I övrigt så var det plug n play! Kyler en 4790k utan problem. Använde medföljande kylpasta,fast vi har hört att en del rekommenderar byte. Har använt den i fyra veckor.