Prisjakt

Lisa91

Medlem sen 2007-12-27
48
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Sony MDR-XB650BT
Full Star 1
4
(20)
697 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
3 år sedan
Balanserat ljud med en tung bas, behagligt mellanregister och en riktigt detaljerad diskant. Troligtvis bland dom bättre i sin prisklass!? Bra batteritid, bättre än vad som står i specen(30tim). Ansluter direkt. Väldigt bekväma. Det enda negativa är att man glömmer att ladda dom för att det är så bra batteritid, och när man laddar så kan man inte använda dom! Det går alltså inte att ladda och lyssna samtidigt...….
Träningspartner
Usel
(10)
Utmärkt
3 år sedan
Köpte ett Abilica PowerRack. Mycket trevliga och tillmötesgående. Billigast på Prisjakt. Otroligt snabb leverans,två dagar från beställning till leverans(dessutom fraktfritt)! Rekommenderas!
Träningsmaskiner.com
OK
(111)
Utmärkt
3 år sedan
Köpte två träningscyklar och allt gick bra. Trevliga och tillmötesgående. På den ena cykeln krånglade displayen och den fick vi utbytt direkt utan krångel. Det tog två dagar totalt från att jag hörde av mig om displayen tills den nya låg på posten! Det är kundservice på hög nivå! Vi drog av en stjärna för att cyklarna kom två dagar senare än vi blev lovade,men det kan lika gärna ha varit fraktbolaget som orsakade det. Totalt tog frakten en vecka så det är bra nog.
Sportgymbutiken
Bra
(37)
Utmärkt
4 år sedan*
Beställde kl 16.00 och fick sakerna dagen efter kl 12.00! Näst billigast på Prisjakt på dom två produkter som jag beställde(nedsatta). Det enda negativa var att det stod att det var fraktfritt på Prisjakt, fast dom har en gräns på 500kr. Om det är Sportgymbutikens eller Prisjakts fel vet jag inte!? Rekommenderas!
*Redigerades 4 år sedan
Ecco
Usel
(16)
Usel
6 år sedan*
Dom har nedsatta priser lite då och då men skorna finns aldrig! När man kollar hemsidan så finns skorna i lager men bara till ordinarie pris!? Bra skor men värdelös affär!
*Redigerades 6 år sedan
Corsair AX860 860W
Full Star 1
4.6
(10)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 år sedan*
Tyst och stabilt,känns premium.
*Redigerades 7 år sedan
Noctua NH-L9a
Full Star 1
3
(1)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
Nja! Kör denna till en A10-6700 som ligger på 65w,kylaren är rekommenderad till max 65w. Kylaren hänger inte med vid högre belastning om man inte har ett väldigt luftigt chassie,men har man så stort chassie så kan man lika gärna köpa en effektivare kylare. Sitter just nu i ett Streacom F1C som iofs är kända för dålig ventilation,men har provat lite olika uppsättningar och det är svårt att få det svalt med stängt chassie! Med en svalare processor så skulle det nog däremot bli bra. Kylaren är liten smidig och väldigt tyst,i princip ljudlös vid normal belastning. Kvaliten och finishen är väldigt bra. Slutsatsen blir att det är en bra och välbyggd produkt men som inte riktigt verkar orka med den belastning som det står i specen. Har använt den i fyra veckor.
*Redigerades 7 år sedan
Corsair Hydro H100i
Full Star 1
3.2
(15)
1 264 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
7 år sedan*
Enkelt och lättmonterat. Vi bytte ut fläktarna mot Corsair SP120. I övrigt så var det plug n play! Kyler en 4790k utan problem. Använde medföljande kylpasta,fast vi har hört att en del rekommenderar byte. Har använt den i fyra veckor.
*Redigerades 7 år sedan
Samsung 850 Pro Series MZ-7KE256BW 256GB
Full Star 1
4.8
(29)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
7 år sedan*
Snabb och snygg,inga problem alls.
*Redigerades 7 år sedan
Streacom F1C OD EVO (Svart)
Full Star 1
3
(1)
1 055 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
7 år sedan*
Litet,smidigt och snyggt. Tyvärr tycker jag inte att byggkvaliten håller speciellt hög standard. Locket skruvas diagonalt med två skruvar underifrån och gängorna går lite trögt samt att det är svårt att få locket att ligga helt rakt med bara två skruvar. Den mattsvarta färgen är väldigt matt(grov),om man dammar den med trasa så fastnar dammet i färgen. Angående kylningen så är det känt att dom här lådorna är lite känsliga. Ventilationen i lådan är blygsam,det finns inte så många fläktar som passar i sidan(max 10mm tjocka). Som sagt litet,smidgt och snyggt. Smidigt att bygga i,inga problem där. Litet,kanske lite för litet med tanke på kylningen(värt att tänka på iaf). Väldigt snyggt och stilrent om man inte tittar för närma.
*Redigerades 7 år sedan
Sida 1