Prisjakt

Tobias

Medlem sen 2019-10-15
5
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Byggshop
Utmärkt
(500+)
T
Tobias
5 omdömen
OK2 månader sedan

De skriver att det är fraktfritt när man handlar, men tar sen istället ut en "expeditionsavgift".

Bosch GMS 120
Full Star 1
2.7
(12)
1 044 kr
T
Tobias
5 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Köpte denna för att hitta reglar för att sätta upp en fönsterbräda och en tv. Den gav utslag på allt annat än det som faktiskt finns bakom gipsväggen. El, magnetisk metall och icke-magnetisk metall. Hittade inga reglar, så det slutade med att jag plockade bort golvlisten och borrade mig fram till regel. Inte ens när jag visste vart reglarna fanns fick jag rätt utslag på skannern. Gick ner i källaren där jag har ett förråd och kan se båda sidor av väggen. Här gav den också utslag på helt fel saker. Bl.a el, som jag till 100% vet inte finns i närheten av där jag skannade. Ja, jag skannade lungt och metodiskt, länge och väl. Slutade med att jag returnerade scannern till affären.

D-Link DCS-8000LHV2
Full Star 1
2.5
(2)
499 kr
T
Tobias
5 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Förstår inte hur denna produkt fått 3 stjärnor. Jag förstår heller inte hur Prisjakts "experter" gett den bra omdöme. Visst är bilden helt ok, men rörelse- och personavkänning fungerar överhuvudtget inte, vilket gör kameran helt oanvänbar som övervakningskamera. Hur jag än ställer in den, får jag konstant meddelande om att den känt av rörelse eller en person. Tittar man på den inspelade filmen, finns inte en tillstymmelse av rörelse. I beskrivningen står det dessutom att den har AI personavkänning. Extrem ointelligent AI i såfall! Kanske inte ska förvänta sig för mycket av en så billig kamera, men tycker ändå den borde leva upp till specifikationerna. Köp inte denna kamera om du vill ha automatisk övervakning!

Trademax
Bra
(500+)
T
Tobias
5 omdömen
UselRedigerades 4 år sedan

Sämsta köpupplevelsen någonsin. Varan, jag fick, stämde inte med måtten som stod i beskrivningen. När jag mailade och reklamerade, så var det upp till mig att bevisa att måtten inte stämde, trots att jag flera gånger tydligt beskrev och förklarade vad som var fel. Efter ca 15 mail med 5 olika personer på kundtjänst blev jag tillslut tvungen att packa upp varan, mäta den och ta kort tillsammans med ett måttband för att bevisa att måtten inte stämde. När jag äntligen fick dem att fatta att det var fel, fick jag veta att jag skulle få stå för kostnaden för det brutna emballaget, samt deras administrativa avgift, trots att de gjort fel. Inte en ursäkt för att de gjort fel fick man heller. Bara en massa extra jobb för att kunna returnera varan. Det var som att de gjorde allt i sin makt för att hindra mig från att skicka tillbaka varan. Jag kommer aldrig någonsin mera handla något på Trademax och jag råder ingen annan att göra det heller. Uselt!

Meta (Oculus) Quest 128GB
Full Star 1
5
(6)
T
Tobias
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Funkar kanon, men för dyr i Sverige. Gör som jag och köp på Amazon.de! Mycket billigare, fri frakt och snabb leverans.