Prisjakt

timswe19

Medlem sen 2007-12-03
15
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Amazon.se
OK
(225)
Utmärkt
7 månader sedan*
Bra utbud, bra priser och bra leveranser. Man kan hitta lite mer ovanliga prylar här vilket är ett bra komplement till andra butiker. Jag är även fullt nöjd med deras support. En vara som var trasig, en vara som jag ångrade köpet på och en som blev skickad från England via Marketplace och momsfakturerades av PostNord.
*Redigerades 3 månader sedan
CDON
Bra
(500+)
OK
7 månader sedan
Oftast bra, men har en dålig erfarenhet där varan skickades med Fedex och man behöver vara hemma hela dagen för att ta emot sitt paket istället för att lämnas till ett uthämtningsställe. Så varning när varan säljs av någon av deras samarbetsparters.
Logitech M720
Full Star 1
2.6
(6)
427 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan
Skön mus och bra funktioner. Men sidoknappen går lätt sönder på så vis att den fastnar. Vilket gör musen mer eller obrukbar då programväljarfunktionen blockar i Windows. Det går ej att stänga av med deras mjukvara. Vilket är kass och deras support är usel.
Jabadabado Piano W7073
Full Star 1
1.8
(1)
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan*
Klangen är riktigt dålig. Synd då bygget i övrigt är fint. Man kan inte stämma det och det ekar något fruktansvärt.
*Redigerades 4 år sedan
Microsoft Habu Gaming Mouse
Full Star 1
3.3
(17)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
7 år sedan*
Bästa musen jag haft tills den plötsligt dog, men den höll i ca sex år vilket ändå är godkänt. Hade fått en tia om den hållit ännu. Önskar den fortsattes att tillverkas!
*Redigerades 7 år sedan
Elgiganten
Bra
(500+)
Usel
7 år sedan*
Beställde varor online kl 12:59 och valde att hämta dom i butik. Klockan 16:45 har jag kommit till butiken för att hämta och betala varorna, men en av två är slutsålda. Men jag betalar för den andra och väntar på att personalen ska hämta varan. Men den visade sig också vara slutsåld. Vilken besvikelse.. Vad är meningen med att varorna bokas åt mig egentligen? Hur hanterar de situationen, ingen kompensation, inget förslag på liknande produkt, endast att jag kan vänta en vecka. Varför kunde de inte meddelat mig med mejl eller sms? Nä, helt värdelöst system! Kommer inte boka varor där igen.
*Redigerades 7 år sedan
Anno 2070 - Complete Edition (PC)
Full Star 1
3.3
(1)
70 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
8 år sedan*
Har du mycket tid över är det ett toppen stadsbyggar/strategi-spel.
*Redigerades 8 år sedan
Sida 1