Prisjakt

TheTriumpH

Medlem sen 2007-11-09
15
Bidrag
13
Hjälpsamröster
Ai Eyewear
Bra
(132)
T
TheTriumpH
15 omdömen
Usel2 månader sedan

Jag gjorde en beställning på ett par linser. Det stod att varan fanns i lager och skulle komma inom 1-3 dagar. Efter 5 dagar hade jag fortf inte fått något paket, och inte ens information att paketet blivit packat och skickat. Jag mailade företaget om ärendet och bad att få veta när paketet skulle skickas. Jag har fortf inte få något svar på detta efter 8 (!) dagar. Under tiden har jag hunnit göra en ny beställning från ett seriöst företag och redan fått hem samma linser till samma pris. Undvik detta företag! Det finns så många seriösa konkurrenter, det går inte att hitta sämre än AI eyewear.

bitiba.se
Utmärkt
(292)
T
TheTriumpH
15 omdömen
Usel5 år sedan

Hemsidan fungerar knappt, ljuger om att de tar faktura. Opålitliga!

Zooplus.se
Utmärkt
(439)
T
TheTriumpH
15 omdömen
Usel5 år sedan

Hemsidan fungerar knappt, ljuger om att de tar faktura. Opålitliga!

SteelSeries Siberia Elite
Full Star 1
2.6
(14)
T
TheTriumpH
15 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

När de fungerar är de väl helt okej, men väldigt dåligt ljud för så mycket pengar. Micken slutade fungera efter 1 vecka, och det blev glapp i ena hörluren efter 2 veckor. Jag kan tyvärr inte rekommendera dessa, synd då jag gillade designen och funktionerna. Saker måste trots allt fungera för att man ska kunna använda dem. Lägg pengarna på ett par riktiga stereo-lurar och en separat mikrofon istället, det är vad jag tänker göra.

Apple iPhone 5 1GB RAM 16GB
Full Star 1
4
(136)
490 kr
T
TheTriumpH
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

*** UPPDATERING *** Ser många lögner i andra recensioner här nedanför från diverse troll. De ljuger bl a om iTunes, 4G m.m. För att korrigera deras lögner: 4G fungerar perfekt med iPhone 5 i sverige, och har gjort det sedan ca 1 månad efter release. iPhone är INTE låst till iTunes, den har inte varit det på många år nu. Detta är bara okunnande. Det finns fortfarande ingen telefon (förutom 5S) som är snabbare i användande. Trollen tror att en högre spec betyder en högre hastighet i verkligheten. Löjligt. *** Slut uppdatering *** Inte helt perfekt, men den enda moderna telefonen som verkligen är okej att använda, och jag har testat alldeles för många av de nyare telefonerna för att räkna. Till skillnad mot t ex den 1 år nyare Galaxy S4 så laggar inte iPhone 5 när man surfar eller använder operativsystemet. Batteritiden är bättre på iPhone och man behöver aldrig uppleva kraschar eller starta om telefonen som man behöver hela tiden med budgetlurarna i plast. + Byggkvaliteten. Här äter ju fortfarande Apple alla andra tillverkare till frukost. Känns som ett konstverk i handen, och man har svårt att inte känna att man lever i framtiden. Hade aldrig trott detta var möjligt för 5 år sen ens. + Vikten. Var någon pajas här nere som påstod att det inte var någon skillnad mot 4s? Uppenbarligen har han/hon inte ens hållt i en 5a. Det enda jag kan säga är att alla man ger en iPhone 5 till säger direkt "herregud vad lätt den är", oavsett om de har iPhone 4S eller någon av Galaxy-lurarna. Sambon har en iPhone 4S som känns som en tegelsten i jämförelse, skulle inte förvåna mig om det är nästa halva vikten på 5an. + Skärmen. Härligt avslappnad bildkvalitet med bra färger. Skönt att den är så långsmal när man kollar på Netflix t ex. + Hastigheten. Haft den i över 1 år nu, och fortfarande känns den piggare och snabbare än alla andra telefoner jag har haft möjlighet att testa. Till skillnad mot nyare Samsung-telefoner så hackar iPhone aldrig upp sig, och man känner alltid att man får svar när man drar eller trycker. + Kameran. Kanske inte längre bäst, men fortfarande den näst bästa telefonkameran efter Nokia Lumia 1020.

Samsung UE55F8005
Full Star 1
4.1
(34)
T
TheTriumpH
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Har ägt den här TVn i ca 8 månader, och först nu känner jag mig redo att ge ett betyg jag kan stå för. Observera att folk kan få olika bra exemplar, och allt jag skriver kanske inte stämmer in på just ditt exemplar. Det här är min första Samsung, och helt ärligt var designen, och SMART HUB den stora dragningen för mig. Jag är egentligen en plasma-kille, men det fungerar inte riktigt med plasma i vår lägenhet då vi inte kan mörklägga tillräckligt, vilket är anledningen till att det blev LED. Efter att ha gått igenom diverse "nörd-forum" för LED i flera månader, bestämde jag mig för att det skulle bli en Samsung, och när F8005 släpptes kände jag att det var dags. Jag har inte ångrat mig en sekund. Bilden är helt underbar. Absolut inte som en plasma, men för en LED är det här något av det bästa du kan få (OM du vet vad du gör med bildinställningarna). Jag är extremt petig med kvalitet, och är noga med att stänga av alla onödiga funktioner som faktiskt bara försämrar bilden vid filmvisning. Det här är en TV som är bäst om du är tillräckligt insatt för att förstå att du måste stänga av, eller sänka mycket av standardinställningarna för att få en riktig bild. Stäng av alla värdelösa "wow-inställningar", de förstör allt vad kvalitet heter. Smart hub är riktigt trevligt, vi kör på ett internt kort för att slippa box, och TV-guiden är helt okej. De 2 apparna jag behöver (Netflix och PLEX), funkar precis som de ska och har aldrig strulat. Mitt exemplar har inget ljussläpp i hörnet, men enligt en person nedan ska detta tydligen ha kommit i exemplar av den här TVn som är släppta mer nyligen. Mitt "gamla" exemplar, har helt ärligt inget ljussläpp alls i hörnen. Sen är det dock absolut ingen plasma-svärta när bilden är helt svart. Negativt för den här TVn (gäller de flesta TV-apparaterna): - 3D. Varför finns det ens? Lägg pengarna på svärta istället. - Alla hemska "finesser" som bara förstör bilden (dynamisk contrast, motion flow och allt vad det heter, stäng av det och du får genast en mer "äkta" bild, utan den hemska "såpopera-effekten". - Den nya fjärrkontrollen, är lite fattig på funktioner, man kommer inte åt allt man vill göra. Som tur är så skickar Samsung med även en gammal vanlig fjärrkontroll som funkar bra.

Samsung Galaxy S4 LTE GT-i9505 2GB RAM 16GB
Full Star 1
4.2
(134)
1 199 kr
T
TheTriumpH
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Testade denna länge, men många nackdelar gjorde att jag skippade den, tänkte iaf ge några plus och minus då jag tror att jag har en lite mer neutral inställning än de som precis har köpt den här telefonen för XXXX :- och känner att de måste försvara sitt köp trots bristerna som faktiskt finns. Det är en helt okej telefon men kanske inte värd det höga priset med tanke på andra tillverkares, i många fall, överlägsna alternativ. + Skärmen. När den inte buggar så är det en väldigt fin bild. + Storleken. När man ska titta på saker är storleken en fördel, tyvärr är den jobbig ibland då inte allt går att göra med en hand. + Hastigheten, När man kör de få spel som finns, så flyter de oftast bra, tyvärr gäller det inte upplevelsen när man använder den i vardagslivet. - Byggkvaliteten.. Seriöst? För 5000 :- får man det här? En plastbit? Känns som den ska gå sönder av att jag tittar på den. Knackar i den när man håller i den, knapparna känns glapp när man trycker på dem. Nä Samsung, gör en riktig telefon i aluminium som HTC One t ex. - Surfupplevelsen är hemsk. Telefonen felregistrerar bläddring som tryck hela tiden, enkla sidor med bara text "fastnar" när man bläddrar och det blir ofta grafikfel. - Användargränssnittet är väldigt segt ibland, hackar och fastnar ofta trots den kraftiga processorn. En så här snabb telefon borde inte KÄNNAS långsam eller laggig? Framför allt inte för det här priset.. - Skärmen. Konstig "banding" över färger ibland, vet inte vad det kan bero på då jag inte sett detta hos någon annan telefon tidigare. - Kameran. Mycket sämre än t ex HTC One eller iPhone 4s - Appar. Många fungerar inte på telefonen? Förstår inte riktigt varför, den borde klara dem. - Samsung-appar... Seriöst? Finns ingenting vettigt utan bara en massa skräp som segar ner telefonen och tar upp utrymme. Ingen funktion är färdigutvecklad utan de har bara velat lägga till fler punkter på butikernas feature-listor. - Kraschar ofta. Som vanligt med Android så kraschar det alldeles för ofta. Man ska aldrig behöva starta om en modern telefon... - Svårjobbat. Gränssnittet är klumpigt och ologiskt, ibland kan man göra samma sak på 10 olika sätt. - Android. Tyvärr så har Android fortfarande inte kommit ikapp konkurrenterna. Visst är det öppet och det är bra, men inget av det jag har möjlighet att göra är något jag behöver eller vill göra. Det finns en anledning till att alla "superusers" rootar om sina telefoner och installerar nya launchers m.m... Det är för att Android i grunden INTE är tillräckligt bra. - Batteritid. Håller inte ens en dag? T.o.m iPhone 4 höll sig fram till man skulle sova.

Jam
T
TheTriumpH
15 omdömen
UselRedigerades 11 år sedan

Säljer begagnade saker som nya, flera gånger fått använda produkter efter att betalat fullt pris. Otrevlig personal, dålig butik och ännu sämre webbutik. Varför finns de ens kvar? Bojkott

LG 42PC1RR
Full Star 1
4.5
(54)
T
TheTriumpH
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 16 år sedan

Väldigt bra bild, skönt med inspelning inbyggt i tvn! Bra fjärr, härliga menyer på tvn.

Kayman RL-4045/G2
Full Star 1
4
(2)
T
TheTriumpH
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 16 år sedan

Bra kvalitet, snygg, lagom storlek