Prisjakt

LG 42PC1RR

Rank 23367

LG 42PC1RR

Bildstorlek: 42 tum, Upplösning: XGA (1024x768), Bildskärmsteknik: Plasma
Jämför
LG

Inga butiker hittades för denna produkt

Se alla iTV

Produktinformation

Helt ny plasma TV från LG med inspelning. Detta innebär att TV\'n alltid spelar in senaste timman av det du tittar på för tillfället och du kan därför när som helst pausa och återuppta livesändningen av ditt TV-program. Missar du ett mål i fotbollsmatchen kan du enkelt spola tillbaks och se om målet igen! Naturligtvis kan du även programmera förinställd inspelning om du reser bort. TV\'n kan spela in upp till 40 timmar i normal kvalitet. Inspelningen sker på TV\'ns inbyggda hårddisk på 80GB och du kan spela in en kanal medan du tittar på en annan. Du kan också spela in från en extern källa till TV\'ns hårddisk.

LG har arbetat hårt med att få fram en ny och mer lättanvänd hantering och har nu nya menyer i Windows-liknande miljö. Detta ger en logisk och överskådlig vägledning till de avancerade funktionerna. Menyerna finns på svenska, danska, finska och norska.

Panelen är ett genombrott för LG, nu har man tagit bort frontglaset och lagt till ett \"Clear Filter\" på skärmen. Detta ger bättre tryck i bilden samtidigt som det minskar skärmens vikt med ca 10kg. Nu väger den (utan bordsstativ) 24.2kg att jämföra med tidigare 42\" som vägde 34.6kg med frontglas. På grund av att man skippar frontglaset är det mindre värme som samlas upp och man har därför lyckats göra världens första plasma-TV helt utan fläktar.

Bildbehandligen sker med hjälp av den nya XD Engine 3 med avancerade funktioner och hela 14 bitars bildprocessor. Den har tredimensionell färgjustering och brusreducering. Resultatet är en mycket bra bildkvalitet som tar LG ytterligare ett steg framåt. Kontrasten uppges till 10.000:1. På baksidan återfinns en komplett uppsättning kontakter.

Prisjakt jämför priser och erbjudanden från nätbutiker och fysiska butiker.

Varumärke
Bildstorlek
42 tum
Upplösning
Bildskärmsteknik
HDR
Nej
Smart TV
Nej
Lanseringsår
2006