Prisjakt
Annons

Samsung SGH-T100

Samsung SGH-T100

Operativsystem: Ej namngivet OS, Skärmstorlek: 1.8 tum, Lanseringsår: 2002
Jämför
Samsung

Samsung SGH-T100

Jämför

Produktinformation

Samsung SGH-T100 är en otroligt läckert designad telefon och den första GSM-telefonen med färgskärm. Och vilken färgskärm det är! En riktig 1,8´ TFT (Thin Film Transistor) färgskärm med hela 4096 färger. TFT-teknologin gör att du får en otroligt bra kontrast och dessutom är den inte lika ljuskänslig jämfört med andra färgskärmsteknologier.

Men det är inte bara den visuella upplevelsen och designen som ligger på topp. Denna modell har också ´16 Polyphonic ringtones´ vilket innebär att varje ringsignal är uppbyggd av 16 olika lager/kanaler där exempelvis trummor är en kanal, stråkar en annan osv. Du har en hel orkester inbyggt i telefonen! Du kan ladda ner nya polyfoniska ringsignaler via våra samarbetspartners.

SGH-T100 bipackas med två batterier (Standard / Long-Life), portabel handsfree och Melody Download kit (PC) där du kan byta bakgrundsbilder och även ladda in nya polyfoniska ringsignaler av klassiska mästerstycken. Vill du ha den läckraste telefonen på marknaden just nu är valet enkelt.

Prisjakt jämför priser och erbjudande från nätbutiker och fysiska butiker.

Varumärke
Operativsystem
Ej namngivet OS
Skärmstorlek
1.8 tum
Lanseringsår
Internminne
4G (LTE)
Nej
Pekskärm (touchscreen)
Nej
Annons
Annons