HTC Incredible S

 Lägg i lista  Jämför
"Incredible S" från HTC är en Android-baserad smartphone med fyratumsskärm, kamera på 8 megapixel och dubbla LED-blixtar samt en 1 Ghz-processor. Telefonen lanserades 2011.
Jämför pris på alla HTC Mobiltelefoner (44)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  Har endast haft telefonen 48 timmar, men skriver en recension så här långt och återkommer när jag har haft den lite längre.

  Har en HTC Hero sedan tidigare, så jämför lite med den.

  Det första som överraskade var hur platt och snygg den är! Riktigt bra design!

  Batteritiden känns något sämre än på Hero, men kan också bero på nyhetens behag som gör att den används mer flitigt.

  Något som är riktigt bra är förvånande nog ljudet vid samtal, det är ganska kasst på många telefoner, men här har du högt och tydligt allting som sägs, mycket bra jobbat!

  Telefonen är också snabb. Till skillnade från Hero där det ofta laggar till när man skriver så registrerar Incredible mina tangenttryckningar blixtsnabbt! Dock har den två gånger hängt sig en lite kortare stund i skrivläge.

  Jag rekommenderar telefonen varmt hittills, men den dagen det kommer en smartphone med grym batteritid så ska jag dela ut min 10a!
  6 år sedan
 • Alla omdömen

 • Ganska dålig
  Efter 1.5 månad tillsammans med telefonen uppdaterar jag och ändrar mitt betyg.

  Positivt:
  + Stilren design
  + Snabb
  + Anpassningsbar (min första "riktiga" smartphone, endast haft Symbian/Blackberry tidigare)

  Negativt:
  - Plåtburksljudet. Folk hör fan inte vad man säger. En telefon är ingen telefon om den inte kan uppfylla den ytterst basala telefonfunktionen.
  - Buggar, framför allt i sms-appen ("Ta bort efter markering" kan få hela telefonen att krascha)

  Sammanfattningsvis skulle man kunna säga att HTC har gjort en helt okej surfplatta i miniformat, då mobilen duger till allt förutom samtal och meddelanden. Vid intensivt användande av telefonen blir det oerhört frustrerande, headsetet måste alltid släpas med till samtal oavsett var man befinner sig. Nästa lur blir nog inte någon HTC iallafall.
  5 år sedan ( Uppdaterat: 10 mån sedan )
 • Knappt godkänd
  Har använt min Incredible S dagligen i över 2 år, nu är det dags att skriva ett omdöme. Problemen jag tar upp har hängt med ända sen telefonen var ny, den har varken blivit bättre eller sämre med tiden. Har ringt till HTC men de kan inte hjälpa mig, går inte att laga en produkt som är felkonstruerad.

  +Bra gränssnitt, gillar android över allt annat.
  +Väldigt stryktålig, har tappat den säkert 30 gånger, vissa gånger i trappor så den åkt hela vägen ner, den ser lite misshandlad ut men fungerar och skärmen är hel!
  +Bra batteri som inte blivit sämre alls.

  -Telefonen hänger sig när den blir belastad, ska man till exempel svara i ett samtal som väntar hänger sig telefonen alltid, bara att plocka ut batteriet eller vänta några minuter.
  -Då och då tappar den mottagningen helt, bara att ta ur batteriet och starta om.
  -Verkar som att hårdvaran inte riktigt matchar mjukvaran och blir överbelastad,
  telefonen blir otroligt seg då.
  -Internet är bra mycket snabbare om man delar det till en dator, bra mycket segare om man ska surfa på telefonen.

  Har annars varit rätt nöjd ändå då jag gillar android så mycket, oftast fungerar telefonen bra också, min gamla desire var bättre om man bortser från att den inte hade något inbyggt minne.
  4 år sedan
 • Utmärkt
  Bra mobil för lite pengar, trots sin ålder är den väldig snabb och fungera bra. Blivit uppdaterat till Android 4 nyss och man kan ba älska nya sense 3.6. Bra byggkvalitet! Har haft mobilen i snart ett år och den har fortfarande inga repor trots att den tappats i marken ett antal gånger!
  5 år sedan
 • Acceptabel
  [uppdatering 120105 - har också fått problem med burkljud ibland. Inte ofta, men tillräckligt för att sänka betyget.]

  Extremt bra. Valde denna framför Sensation.

  +Perfekt storlek, skön i handen - känns tunn pga skalets utforming.
  +HTC-byggkvalitet
  +Väldigt bra skärm.! Inte lika svart som sAmoled, men bättre än alla andra SuperLCD jag sett.
  +Solid HTC-mjukvara. "Sense" är den mest mogna "egna" versionen av android
  +bra kamera
  +snabb
  +Stabil
  +Gorillaglas i skärmen (starkt!)
  +Bra batteritid!

  Jag har egentligen inga minus att ge.
  Jag har tidigare använt Iphone, Desire, Desire S, och en lånad "Sensation".
  Denna är min favorit. Iphone är ett skämt i jämförelse. Desire S och Sensation är fina, men bägge har sämre skärm (kontrast, ljusstyrka)och har lite problem med wi-fi dödsgrepp. Sensation har högre upplösning, men har mycket sämre kontrast och betraktingsvinklar. ( se tex http://www.youtube.com/watch?v=-oLz3CT35-4 )
  Prestandamässigt är Incredible S tillräckligt snabb för allt jag kastat på den, klarar alla spel jag testat galant, den laggar inte alls, och mediastödet är bra. Kopplar upp sig på mitt nätverk och strömmar Xvid-filmer från min stationära dator utan problem. Tidigare hade jag problem med att WI-FI kopplade ner trots att signalen var ok (88dB) men i och med senaste uppdateringen (2.30.405.1) har WI-FI-uppkopplingen blivit kanonbra, och det enda minuset jag hade har vänts till ett starkt plus.

  Om man vill ha den senaste processortekniken för krävande spel eller okomprimerad HD-film bör man kanske tänka på att skaffa en dubbelkärnig mobil, men behöver man inte det är detta ett väldigt bra val. Och prisvärd.
  Hade fått 10/10 om GPSen var snabbare.
  6 år sedan ( Uppdaterat: 5 år sedan )
 • Usel
  Varning!

  Väldigt många Incredible S har problem med ljudet. Efter ca 1-3 minuter börjar ljudet vid samtal (både det man hör och själv säger) låta så extremt dåligt så man knappt hör något och måste lägga på. När man sedan ringer upp igen fungerar det som vanligt, tills det händer igen om någon minut.

  Har pratat med HTC men de vill inte byta ut den trots att en sökning på Google på "Incredible S" "Bad sound" ger 25 000 träffar och många på Swedoid har exakt samma fel. De vill skicka in den för långtest så jag blir utan telefon "en längre tid än en vanlig service brukar ta".

  Annars är skärmen, kameran osv. bra men det är ganska oviktigt när man inte kan ringa med den.

  Sedan uppdateringen till Sense 3.0 startar den även om sig ca fyra-fem gånger per dag.
  6 år sedan ( Uppdaterat: 5 år sedan )
 • Usel
  Usel i drift! Tappar 3g/H nätet jämnt, bryter samtal.
  Går aldrig att använda i flera dygn i sträck, alltid är det nåt som strular så att man är tvungen att starta om telefonen.
  Menyerna kan sega ibland, kan missa vissa rörelser på skärmen.
  Burkigt ljud har jag inte märkt nåt av iallfall.
  Kameran är sisådär, finns bättre kameror på telefoner av samma årsmodell.
  Kan inte hitta nåt speciellt med den som är positivt som inte någon annan smartphone har, inte unik telefon i nåt avseende.

  EDIT: Nu har skärmen fått krupp, många gånger kan jag inte ens låsa upp telefonen, skärmen fungerar och lyser upp, men registrerar inget, trots att man trycker med alla möjliga fingrar, trodde först att det beror på kylan, men så är icke fallet, samma sak med varma fingrar och rumstemp. telefon.
  Av samma skäl kan jag inte besvara inkommande samtal, så logiken med att ha telefon fallerar...
  Betyg nedgraderar från dålig till usel!
  KÖP INTE
  5 år sedan
 • Usel
  Uppt.3. Har fått tre olika exemplar med samma fel nu. Ändrar betyget.

  Uppdatering-2. Har nu fått ett nytt exemplar som verkar fungera utan problem. Är annars som sagt en väldigt grym telefon, om man slipper ett krånglande exemplar.

  UPPDATERING
  [Nu efter några veckor så fick jag samma problem som många andra tydligen också har fått. Vid samtal så låter det för andra som jag sitter i en stor plåtburk och min röst låter metallisk och surrande. Lämnade in den på service förra veckan.]

  -Otroligt bra telefon. Kan egentligen inte komma på något som är dåligt med den. Kanonskarp skärm och kamera. Sitter bra i handen och det är ett gediget bygge som inte blir repigt så lätt med sin gummiplastliknande baksida. Snygg som satan med sin speciella design tycker jag.

  Funderade mellan Sensation och iPhone4 samt denna vid mitt köp, och jag valde rätt känner jag. Sensation (som är dyrare) har visserligen dualcore men skillnaden till denna verkar enligt jämförelser på nätet inte vara jättestor direkt. Och den skulle vara lite för stor med sina 4,3" tycker jag, både för hand och ficka. Incredible S med 4" är perfekt i storleken. Och iPhone 4 har sämre kamera, dock inte alls dålig men ändå bara på 5mpx medan Incredible S har 8mpx, vilket märks då bilderna är knivskarpa. Iphone blir även lättare repig och har mindre skärm, samt inte något utbytbart batteri. Därav känns valet rätt.

  Det enda som inte är jättebra kanske är högtalarna när det kommer till musiklyssning, om man nu är för sånt. Däremot är det bra ljud för samtal. Det medföljande headsetet är inget att hurra över då basen är klen men så är det ju alltid. Bara att skaffa något annat par om man inte redan har. Då blir det kräm i grejorna.

  Tycker batteritiden är mycket bra, håller bra mycket längre än HTC Desire iaf.

  Kan tipsa om en bra och omfattande recension, sök Incredible S på engadget.com. Många bilder där också.

  Hoppas något var till hjälp.

  Mvh
  6 år sedan ( Uppdaterat: 5 år sedan )
 • Usel
  Uselt!

  Köpte min Htc incredible s för cirka 2-3 månader sen, efter 1 månads användning börjar den sporadiskt stänga av sig själv, ingen jättegrejj, cirka 2-3/veckan. Sen en månad sen börjar den stänga av sig 5-10 ggr om dagen, då blev det för mkt!

  Gjort systemåterställning osv, och skickat in den för service/reperation.. Dom testade den några timmar och skickade tillbaks den och hävdar " inget fel funnet", när jag packar upp telefonen från lagning, tog det 8 min för den att stänga av sig själv... inget fel ? fuck off htc!

  köper aldrig mer en htc telefon
  5 år sedan
 • Usel
  Jag har haft telefonen i sen i början av året, inte ens ett år gammal. Nu har laddningsingången gått sönder, så oavsett laddare, sladd osv, så går det inte att ladda telefonen.
  Detta är min andra HTC som går sönder. Tidigare hade jag en Desire, där hörlursingången gick sönder.
  Jag anser inte att jag använder telefonen på något konstigt sätt, utan normal användning. Dock använder jag den mycket, men det skall den såklart klara av.
  Dåligt!
  5 år sedan
 • Acceptabel
  Inte alls nöjd med den dålig batteri tid och dålig signalstyrka när man ska ringa. Annars är den väl ok
  5 år sedan
 • Dålig
  HTC har byggt en otrolig telefon med enastående skärm snabb processor och en snygg design. MEN den funkar otroligt dåligt som telefon. Ljudet är dåligt med eko och enorma störningar så pass att folk inte vill fortsätta samtalen. Detta har gjort att jag inte kunnat använda telefonen då folk inte kan slutföra samtalen. Jag har haft den på service 4ggr och fått den utbytt mot ny enhet, men det är samma historia med alla. Alla jag känner med Incredible S har samma problem. Jag rekomenderar den inte till någon eftersom den inte fungerar. HTC:s kundtjänst har kört samma mantra i ett par månader nu med att vi har gjort en ny updatering som snart kommer. Hjälper inte då telefonen inte går att använda som telefon, vilket den ju säljs som.
  5 år sedan
 • Knappt godkänd
  Problemet med att det låter som en plåtburk för andra när man pratar detta är ett känt problem för htc. De finns en uppdatering, men den kommer aldrig till min telefon. Folk säger att telefonen är avstängd, dvs folk kommer inte alltid fram trots att den är på. De hör sig själva, när de pratar med en. Men detta problem är inte konstant. Övrigt gillar jag storlek design och övriga funktioner. Allt fungerar utmärkt förutom att folk kan nå än och höra vad man säger. Har fungerat utmärkt innan med min htc hd2 så det har inget med operatören att göra! Står otroligt mycket om detta i forum för de som vill läsa mer.
  6 år sedan
 • Mycket bra
  Härlig Telefon i precis rätt storlek. Visst finns det större mobiler med störra skärmar, men de är bara klumpiga att hålla i.

  Designen är helt underbar, med den matta gummiytan på baksidan, som är utformad på ett speciellt sätt.

  Efter uppdateringen till Gingerbread, så blev telefonen mycket snabbare och smidigare att använda. Jag var rätt missnöjd med den i början, men uppdateringen fixade detta, som sagt.

  Kameran tar välidgt bra bilder, videoinspelningarna blir bra med grymt srs-ljud.

  Det negativa med telefonen är den inbyggda högtalaren som är väldigt låg. Dessutom kan man inte höja musiken tillräckligt när man kopplar telefonen till bilen, eller lyssnar med hörlurar.

  Det gick att fixa genom att köpa en equalizer-app, så att man kan höja ljudet ;)

  + Designen
  + Android 2.3 Gingerbread
  + Kameran
  + Priset
  + Snabbheten
  - Ljudvolymen
  - Batteritiden
  6 år sedan
 • Dålig
  Jag är såå missnöjd med min mobil!
  Jag kan inte prata i den. De som jag pratar med säger att det låter som att de pratar i en plåtburk. Dem stänger av sig och ibland försvinner mottagningen..
  Jag har lämnat in den nu på verkstan för andra gången och fick veta att fler kommit in och klagat på exakt samma problem. HTC vägrar dessutom ta tillbaka mobilen och ge ut nya, utan man MÅSTE skicka in den på "lagning" tre gånger innan de ens överväger att man ska få en helt ny.
  Under de 3 månader som jag haft mobilen, så har jag använt den 2 veckor. Den resterande tiden har den varit på lagning.
  Jag har kontaktat HTC om mitt problem och de säger att dom är medvetna om det. Men att de inte kommit på en lösning än. En uppdatering skulle lösa det sa dom. Men det har nu visat sig att det inte funkar. Så hon sa att jag bara skulle fortsätta att skicka in den, så kanske jag tillslut får en ny..

  Jag vill verkligen inte rekommendera mobilen. Tyvärr )=
  6 år sedan
 • Utmärkt
  Skärmen är otroligt fin, allt flyter på väldigt bra trots processor som inte är dual core. Klockren lur 9/10
  6 år sedan
 • Perfekt
  HELT NÖJD med mobilen ! Rekomenderas ! 2 dagar använder bateriet håller fortfarande ca 40% kvar :)
  6 år sedan
 • Utmärkt
  Mycket nöjd och för 3500 i butik så är det ett fynd.
  6 år sedan
 • Mycket bra
  Optimal telefon för mig,
  +En BRA 4 tums skärm
  + Formatat är smidigt med tanke på att den har 4" skärm
  + Designen är snygg och ren.

  - Yttre högtalaren verkar vara klen
  - Problem att ringa, samtal ibland.
  - Kvaliteten är inte på top, Knackar rätt bra i nedre vänstra hörnet (batteriluckan)

  Slutsats, jag kör med MIUI rom och är hel nöjd.
  Jag tycker man borde få mer kvalitet i ju med att det är HTC och deras "toppmodell"
  6 år sedan
 • Mycket bra
  Jämför med iPhone 3G som jag haft i ungefär 2 års tid.

  Tycker att HTC Incredible S helt klart är en bättre på telefon på de allra flesta punkterna. Har haft telefonen i ca 2 veckor blir mer och mer nöjd för var dag som går.

  + Snabb
  + Bra operativ
  + Batteritiden (klart bättre än min iPhone)
  + Funktionalitet (smidiga lösningar på många problem)

  - Class 2 på medföljande minneskort gör så att HD inspelningarna laggar. Känns konstigt att man inte väljer att inkludera ett minneskort som är tillräckligt snabbt för detta.
  - Kontaktlistan uppfattar jag än så länge som lite rörig. All möjlig information hoppar fram efter jag synkat med t.ex. Facebook. Kan säkert vara bra i vissa fall men tycker att det bara ser rörigt ut än så länge.
  - Saknar några appar från appstore, men de kommmer säkert snart till Market dem också ;)

  Kort och gott:
  Jag valde mellan att vänta in en eventuellet ny iPhone 5 eller köpa denna. Pga av priset valde jag HTC Incredible S. Nu i efterhand anser jag att det inte finns några direkta orsaker till att köpa den dyrare iPhonen. Den klarar av allt som en iPhone gör.

  (Går även att ta bort alla widgetar och få interfacet att se ut som en iPhone om det nu är upplägget som man föredrar hos iPhone)

  Prisvärd som tusan! :D
  6 år sedan
 • Ganska dålig
  Toppenskön att hålla i bra skärm osv...men skiten går ju inte att ringa med.
  Har köpt 2 st( 1 till gumman) nu med samma fel,blir eko i luren.
  Otroligt svagt av HTC att inte ta åt sig av kritiken dom får detta problem

  rekomenderar den INTE
  6 år sedan
 • Mycket bra
  Har haft den i två veckor och eftersom det är min första smartphone har jag inte så mycket att jämföra med. Dock är jag väldigt nöjd med den.

  Dock är det irriterande att skärmen förbrukar så mycket ström och att det finns en massa förinstallerade appar som inte går att ta bort.
  6 år sedan
 • Perfekt
  Min första smartphone, så därför kan jag ej jämföra med någon annan lur.

  några saker som är bra med htc Incredible S:
  + bra skärm med riktigt klara färger
  + 8mp kamera som tar finfina bilder
  + lagom stor skärm, det vill säga den passar bra i handen och känns inte så klumpig som en 4.3" men fortfarande perfekt till att surfa och kolla på live sändningar osv.

  - är väl att appar som finns till iPhone inte finns i Android market.
  6 år sedan
 • Mycket bra
  Mycket bra skärm. Startar på några sekunder. Den har inte hängt sig eller startat om under dom två veckor som jag har ägt telefonen. Man har bra grepp om telefonen.

  Ljudet är tyvärr lite burkigt.För låg volym på högtalaren. Kopplar ner ibland från WIFI (kör på Gingerbread) Har ofta bara en till två "pinnar" i mottagning när andra telefoner har alla "pinnar". Kanske Incredible är mer ärlig för jag har inte haft några problem med att ringa. Batteriet håller inte så bra om man pillar för mycket men så är det väl med dom flesta smartphones.
  6 år sedan
 • Utmärkt
  Riktigt Riktigt bra!
  6 år sedan
 • Utmärkt
  Jag är kanonnöjd ca två veckor efter mitt köp.
  Köpte den för 3490 på elgiganten och uppgraderade till 2.3 samma dag som inköpet.

  Har inte haft några problem alls med telefonen och jag har inte märkt något av att WiFi'n skulle koppla ned efter man lagt på gingerbread.

  +
  Utformningen
  Kameran
  Skärmen

  -
  Headsetet som kommer med
  Otroligt känsliga knappar
  Alla bloatware som var installerade
  6 år sedan
 • Utmärkt
  Har haft Legend, Desire S, Desire Z. Optimus x2, Iphone 3 mm..

  Utseendet: Jag tycker den är läcker! Jag är å andra sidan inte intresserad av att ha en lur som är 3 mm tunn och slät som en... 4" skärmen är precis lagom stor och funkar i alla förhållanden förutom i direkt soljus. Skönt gummerad baksida och den ligger som klistrad i min hand.

  Håller inte med föregående recensent (mortalis) ang att inte 0.3" xtra märks. Det som gjorde att jag bytte från Desire s till denna var just de 0.3".

  Kameran: Har jag i ärlighetens namn inte testat ännu och bryr mig inte för jag tar sällan foton. Jag har läst att den fått godkänt iaf.

  Batteriet: Håller förvånansvärt bra nu när jag laddat det några gånger. Men som med alla dessa mobiler så laddar jag den varje natt. Sitter man inte och pillar med den så..

  Innandömet: Ramminnet räcker till och lika så processorn. Allt flyter som det ska och jag har inte märkt av några buggar ännu. Om jag jämför med Optimus x2 så märker jag ingen skillnad faktiskt. Då ska det tilläggas att jag inte spelar några krävande spel.

  Jag gillar verkligen den här luren! Den har och kan allt som jag vill. Visst vill man att allt ska vara lite bättre. Vi får se vad som ploppar upp efter sommaren men tills dess så håller jag mig till denna. Ett par veckor till iaf:-D

  Inköpt för 3500. Inte mycket att gaffla om.

  REKOMMENDERAS!
  6 år sedan
 • Bra
  Plockade upp den igår och ska köra ett par veckor.
  Hittills, i de tester jag gjort med min AMOLED Desire jämsides, så presterar de i princip exakt likadant i prestanda, löjligt lika på det.
  Skärmen har ett tydligare ljus i solljus (tack sommaren) med LCD, men tråkigare färger.
  Svart blir gärna grått, mkt mer än Desire S (har en sådan med), men bättre kontrast.

  Tillbaka till Incredible, det är som en Desire med 0.3" större skärm (big deal eller hur??) men den där lilla extra storleken märks inte fysiskt direkt, däremot märks det varje gång man ska skriva på t-bordet, man prickar rätt mkt oftare.

  Batteritiden är för tidigt att sia om, eftersom jag bara laddat den en gång, men hittills är den lika usel som Desire, vilket iofs lovar gott när batteriet är inkört, för Desire är urusel på detta.

  Ljudet verkar burkigt, men ingen har klagat på att de inte hör mig.
  Telefonen kom med 2.2.1, fick dra in 2.3.3 direkt, tänk på att kolla det.

  Härliga touches?
  Att knapparna roterar när man roterar telefonen i de program som stödjer landskapsläge =)
  Det är ett ganska bra flyt i Sense numera, telefonen är inte supersnabb mot en 1 år gammal Desire (jämlika), men på något vis känns det lite mindre hackigt bara.
  Prisvärd!
  6 år sedan
 • Utmärkt
  Har tidigare haft
  Samsung s8000 JET
  HTC Legend

  Väldigt inponerad av denna mobil.
  snabb i allt man gör, bra skärm perfekt storlek och ligger riktigt bra i handen
  4" skärm är nog den optimala storleken

  hade fått en 10 om det hade varit en dubbelkärnig processor
  6 år sedan
 • Utmärkt
  ...
  6 år sedan
 • Perfekt
  Gått från en iPhone 3GS och är nöjd med bytet, speciellt med tanke på hur pass billig och kompetent den verkar vara. Samma sköna flyt som iPhonen, bra skärm, acceptabel batteritid, bra kamera. Var lite osäker till hur den skulle kännas i handen till följd av batteriluckans speciella utformning, med facit i hand fanns det ingen anledning till att tveka, sitter som smäck i handen.
  6 år sedan
 • Utmärkt
  Jag har haft min Incredible i vecka nu och är toknöjd med den. Har tidigare haft iPhone, desire, DHD och Arc och kan lätta säga denna mobil är perfekt för mina behov. Ligger perfekt i min hand samt älskar designen. Mycket bra skärm och väldigt rapp i menyerna plus att den har fått Gingerbread 2.3.2 uppdateringen som gör den ännu snabbare och stabilare. jag kan varmt rekommendera HTC Incredible S.
  6 år sedan
 • Mycket bra
  Det gör det den ska. En helt okej ersättare till en Desire med spräckt glas.
  6 år sedan
 • Perfekt
  Riktig bra telefon
  Har aldrig krånglat, allt jag har testat fungerar direkt, alla spel jag har provat

  Riktigt nöjd!
  6 år sedan
 • Mycket bra
  Har har haft Incredible S i en månad nu och är riktigt nöjd med den. Den har inte hängt sig eller stängt av sig en enda gång.
  Skärmen är riktigt bra!
  Kameran tar bra bilder men det går fortfarande inte att jämföra med en av de bättre kompakt kamerorna.
  Med alla anslutningar på och rikligt användande en hel dag så räcker batteriet inte riktigt till.
  Enkel och snabb att surfa på och sidorna anpassas snyggt till skärmen.
  6 år sedan
 • Dålig
  Håller med Pellegrino, har oxå fått 2 måndags exemplar, så man undrar ju hur många såna det finns???
  Precis samma fel med ljudet, tyvärr kom det inte förrän efter 3 veckor på den andra telefonen, så nu vill inte dustin skicka en ny, utan nu ska man skicka in den på garanti och vara utan telefon i xx antal veckor.
  Köpte LG P990 Optimus 2X innan denna, och har även varit tvungen att skicka tillbaka dessa pga massa buggar i deras OP, samt dåligt ljud
  6 år sedan
 • Knappt godkänd
  Underbar telefon egentligen. Men efter att ha fått två måndagsexemplar på raken gav jag upp. Den första ballade ibland ur totalt på samtalskvalitet. Efter några minuters prat hörde framförallt motparten väldigt dåligt vad jag sa. Och om jag var ansluten till WIFI skedde det typ direkt.
  Returnerade den. (Tack Dustin för bra hantering!)
  Fick en ny med EXAKT samma problem. Plus att dess g-sensor inte alls fungerade som den skulle.

  Där någonstans fick det bli en annan modell...
  6 år sedan
 • Perfekt
  Det är märkligt att dagens mobiler kallas just Smartphone.
  Det är ju en sarkasm att kalla en PDA (dator i fickformat) för en smart telefon...
  Dagens trender att framställa Smartphone med tungvikten på HD filmning, dataspel, musikspelare och mera, har inte gjort det lätt för mig att hitta en ny PDA telefon som skulle ersätta min HTC Touch HD.
  Som tur är HTCs enheter en PDA typ - fickdator med telefon.

  HTC Incredible S blir en av stjärnorna bland Smartphones, med sin 4-tums skärm, det vågar jag påstå.
  HTC Incredible S tekniska data påminner om Desire HD som saknar frontkamera, som kanske kan bedömas som en försummelse.
  Mig stör det inte att min saknar dual-core CPU eller HDMI utgång eller en 3D-skärm...

  Däremot har den några godbitar, som bland annat 8-megapixelkamera med dubbel LED blixt och soft-touch-knappar, med roterande ikoner.
  DESIGN

  Med sin 4-tumsskärm hamnar Incredible S precis mellan Desire som har 3,7-tums display och Desire HD med 4,3-tums skärm.
  Alltså kompletterar den ett segment som saknades hittills bland HTC Smartphones.

  Tekniskt sett ser jag inga skillnader, mellan Incredible S, Desire eller Desire HD bildskärmar som är baserade på LCD-teknik med 800 x 480 pixlar. Detta är ju för närvarande standarden för Smartphones.

  Färgbriljansen och kontrasten samt skärpan kan jag inte klaga på, tvärtom jag lovordar den.
  En av de största höjdpunkterna av enheten ser man under huvuddisplayen.
  Det är egentligen en liten detalj, men innovation- och teknikfans kommer att älska det.

  De fyra ikonknappar för Hem, Meny, Tillbaka och Sök är försedda med bakgrundsbelysning.
  Roteras enheten 90 grader åt vänster (från stående till liggande), anpassar sig både skärminnehållet samt ikonerna till liggande format. Alltså ROTERANDE Ikoner - hur HTC har fått det att det funka har jag ingen aning om!

  Framsidan (skärmen) består av äkta glas, och vid den diskreta HTC logon i övre högra hörnet döljer sig en liten kameralins, (kamera 2) med 1.3 MPixel upplösning.
  Man kan använda kameran som en live SPEGEL eller komponera en bild på sig själv.
  Vid en närmare titt till vänster om HTC logo på toppen av framsidan finns sensorer som reagerar på omgivande ljus för att styra displayens belysning. Skärmen är inramad i svart lackerad metall.

  På ovansidan av skalet hittar man anslutning för 3,5-millimeters jack för vanliga hörlurar. Höger om detta jack finnes på/av knappen.
  Hela baksidan av enhet består av ett stycke som är i något gummiaktig yta, påminner om Doro 410gsm seniortelefon.
  Alltså den glider inte ur handen som andra Smartphones med plastade skal gör. Det är en detalj som många inte tar i akt.

  En del kanske tycker att "puckeln" på backsidan av Incredible S är märklig. Denna ovanliga form (påminner om SIM korts kontur) gör att den sitter skönt i min hand.
  Andra fabrikat (Nexus S) har bågig framsida för att passa till ansiktet...
  På vänster sida av enheten, befinner sig mikro USB kontakten.
  Den saknar skydd från damm eller smuts som många Smartphones på marknaden.
  Vippbrytare för volymkontroll är på samma plats som på min gamla Touch HD fast mycket bättre.
  KAMERAN

  Kameran är på baksidan och har en upplösning på 8 megapixel, alltså hör den till den övre klassen jämfört med upplösningen på de flesta andra av de senaste Smartphones.
  Kameran är en bra konkurrent till min Nikon digital kamera...

  Framsidans kamera på 1,3 megapixel på kan utnyttjas för videosamtal samt make-up spegel.
  Programvara för funktionen är inte installerad, men som bekant hittar man ett vansinnigt stor urval av applikationer på App Store Android Market.
  De två lysdioderna på baksidan av Smartphone kan användas också som en ficklampa med hjälp av den redan installerade appen.
  Bra för nödsituation som en borttappad nyckel mm. Ljusstyrkan kan regleras i tre steg.

  Linsen på 8-megapixel kameran med upplösning på 3264 × 2448 Pixel är skyddad av en upphöjd ring och dessutom har linsen skydd av riktigt glas.
  De två LED kan användas med hjälp av en app som ficklampa!
  Kamera 2 (på framsidan) har en upplösning på 1.3 MPixel.
  FUNKTIONER

  Användardata som dokument, musik, foton eller videofilmer hamnar på microSD minneskort. Den medföljande är endast på 8 GB.
  Jag tänker ersätta den med en microSD på 32 GB som är max för Incredible S.

  Sedan är det applikationerna som påverkar Incredible S funktionerna och det är smak eller behovsfråga som avgör vilka funktioner man skall dra nytta av.
  En av applikationerna är WorldCard Mobile.
  En häftig hjälpreda för att överföra visitkort till kontakter.
  Man tar en bild på visitkortet via WorldCard Mobile, och simsalabim har man detaljerna i kontakter.

  Teknik data

  · Dimensioner: 64 mm × 120 mm × 12 mm (min är ett par millimeter store pga. påmonterade hård skyddsskall) - Jag väntar på mitt läderfodral samt Dockningsstation.
  · Vikten är endast 136 g
  · GSM-banden: 850/900/1800/1900 MHz
  · Passningstiden: GSM / UMTS 290/370 timmar
  · Taltiden: GSM / UMTS är max 9,6 / 6,3 timmar
  · Bildskärmsupplösning är 480 × 800 bildpunkter (4")
  · Displayens färgdjup är 24-bitars (16.777.216 färger)
  · Pekskärmen är som alla nya Smartphone kapacitiv.
  · USB: High Speed (480 Mbps), Micro-USB
  · Självklart har den Bluetooth version 2.1
  Hastighet på datatjänster max. (mottagning/sändning):
  · GPRS: 53,6 kbit/s / 53,6 kbit/s
  · EDGE: 236,8 kbps / 236,8 kbps
  · UMTS: 384 kbit/s / 384 Kbps
  · HSPA: 14,4 Mbit/s / 5,76 Mbit/s
  · WLAN: 11 Mbps (802.11b), 54Mbps (802.11g), 802.11n - Den anslutningen använder jag flitigt hemma.
  · GPS: (mjukvara) Google Maps Navigation
  · Internt minne: 1100 MB (Flash, 768 MB RAM), kunde vara bättre.
  · En microSDHC som flyttbar lagringsmedia.
  · 1 st. microSDHC lagring ingår 8192 MB. Max är 32 GB som jag planerar att investera i.
  · SAR information har jag inte.
  · E-post klient: POP3/IMAP4
  · Videotelefoni tjänst.
  · Upplösning: 3264 × 2448 pixlar
  · Kameran har autofokus, men inte optisk zoom.
  · Fotolampan består av 2 dioder.
  · Andra kameran är med 1,3 megapixel
  · Media spelare med följande format: MP3, AAC, M4A, WMA, OGG, WAV, MIDI, 3gp, H.263, MPEG-4, H.264, WMV DRM (OMA-DRM).
  · FM-RADIO, fungerar endast med hörlurarna via 3,5 mm jack.
  · HTML: läsare förinstallerat - Jag har installerat dessutom Firefox 4 for Android!
  PROGRAMVAR

  Om du gillar mobil med flera fönster kommer du att älska den nya HTC programvaran.
  Android version 2.2 kan enligt tillverkaren uppdateras senare i år till version 2.3.

  Tangentbordet - Med en liten vibration talar enheten till användaren om den upptäcker en knapptryckning. Det fungerar utmärkt.

  Jag använder inte utbudet av integrerade sociala nätverk som Facebook och Twitter.
  Det stora urvalet av Widgets möjliggör en anpassning efter egna behov.

  En orientering i städer eller i andra ändar av världen är möjlig utan att mobilräkningen blir påverkad av data-roaming-kostnader.
  Med Google Maps som är gratis, blir off-board navigation ett nöje, eftersom en GPS anslutning är ju avgiftsfri. Med andra ord jag navigerar UTAN en Internet-anslutning.

  Dessutom med integration i online tjänsten HTCsense kan man om man önskar ordna säkerhetskopior av enheten, lokalisera en förlorad mobil eller rätt enkelt spärra den.
  Prestanda

  I praktisk användning märker jag att enheten reagerar snabbt, jag är alltså belåten.
  Det är som med en bil, man vill gärna "köra" max prestanda.

  När jag matar in bokstäver kommer de fram utan fördröjning.
  Samma fördröjningsfria funktion har jag vid zoomning, bilder eller kartor.
  Med andra ord saknar jag inte Dual-Core i min Smartphone.

  Jag är verkligen nöjd med högtalaren som är på baksidan och den är starkare än i tidigare HTC Smartphone jag hade.
  Kameran har också förbättrats ordentligt, men är fortfarande ett tveeggat svärd.
  Utomhus inspelade bilder är ganska imponerande. Framför allt, färgerna är starka och korrekta.
  Jag avråder användning av digitalzoomen eftersom de förstorade bilderna blir detaljfattiga.
  Den inbyggda antennen ger en utmärkt mottagning.
  Batteriet har en kapacitet på 1450 mAh i genomsnitt.

  Energieffektiv processor håller energin lite längre än jämförelsevis den "gamla" Desire, förutsatt att du inte förbrukar energin med de sofistikerade och energislukande programmen - och det är ganska lätt samt frestande att ladda ner, eftersom valet är så extremt stor.
  Och det är också sant att efter en dag med intensiv användning av push e-mail, Facebook, Twitter & Co kräver enheten en anslutning till vägguttaget eftersom tanken är tom redan efter 1,5 dag.
  SLUTLEDNING

  Jag är imponerad att så mycket ryms i en så liten förpackning.

  Incredible S har dessutom ett par knep i rockärmen - som de roterande ikonerna under displayen eller kameran med en hög upplösning.

  Det skall påpekas att bästa synkronisering gör man via HTC Sync som skall installeras i datorn.
  Många glömmer att till Smartphones skall man skaffa Mobile Security!
  Totalt sett märker man knappt skillnaden mellan Desire HD och Incredible S. Vilken man väljer är en fråga om smak.
  6 år sedan
 • Utmärkt
  Har haft HTC Incredible S i 2 veckor,så min första intryck:

  Grym telefon,det bästa HTC telefon hittills!

  Innan har haft Samsung galaxy S,Iphone 3gs,
  Htc gratia,Htc desire HD

  PLUS:

  + bättre ljud! /HTC Desire HD hade för låg ljud/
  + snygg,
  + bättre design /borde vara ännu tunnare och lättare/
  + front camera till video samtal
  + extra minneskort 8 GB till telefon

  För att sätta en 10 /tia/ den högsta betyg
  borde dock HTC åtgärda 4 viktiga brister:

  MINUS:

  1/ - batteri tid är inte fortfarande bra,visst,batteri är faktisk lite bättre än tidgare hos HTC Desire HD,
  men Htc borde anstränga sig mer och sätta in
  i original förpackning på sina senaste telefoner en HTC stark batteri med 2400 mah så kan man surfa,lyssna musik,meila,sms,video... utan att man måste ladda igen.Med enkla ord HTC borde göra starkare batteri på sina nya telefoner som kan klara 24 timar dvs allt man gör med sin telefon utan att man måste ladda.

  2/ - gamla Android-Version 2.2.1 inne i Htc Incredible S,
  /Htc Incredible S,har köpt i NetoNet butik/
  Incredible S är den nya HTC produkt år 2011
  så HTC borde sina produkter 2011 sälja med
  dem senaste Android-version.

  HTC borde sina senaste telefoner år 2011 uppgadera minst 2-3 gånger med senaste Android-version innan HTC lanserar sina nya telefoner igen.

  Man har ingen råd att årligen köper HTC telefon bara pga att HTC telefoner modell år 2011 saknar dem senaste Android version.

  3/ - pris är för högt! HTC Incredible S,borde
  ligga runt 3000:- med hänsyn på hård konkurensen.

  4/ - HTC Incredible S i mina ögon är
  fortfarande "tungviktare" när gäller telefonens
  vikt.Vikt borde ligga högst 110 gram /HTC telefon är fortfarande tjock,HTC borde göra sina telefoner tunnare därmed lättare.

  I fall HTC släpper ny Android version till HTC Incredible S samt släpper riktigt starka HTC batteri så redigerar jag min betyg till den högsta.
  6 år sedan
 • Perfekt
  Grym Mobil!

  Mycket snabbare är IPhone4.

  Har haft Desire, Desire Hd, IPhone3, IPhone4, mm

  Denna är grym.
  Rätt storlek i handen, mm
  Mycket bättre batteritid än desire HD
  6 år sedan
 • Perfekt
  Köpte den för i går hur nöjd som helst! Bästa mobilen just nu! Har haft innan iphone 4, htc desire hd men den här i grym! Snabb som fan! Skärmen är oxå grym kameran tar jätte bra bilder video kvalitet är oxå grym ni som tänka köpa mobil just nu i mellan iphone 4 el desire hd köp den här i stället för det är värd mycket bra mobil!
  6 år sedan
 • Mycket bra
  5 år sedan