Urbanears Medis

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Urbanears Hörlurar (16)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Jag föredrar ofta on ear eller trådlösa hörlurar men kände att jag ville testa något nytt. Jag är värkligen imponerad av hur bra dem sitter i öronen, storlekarna och alla färger, och ljudet... förstås. Man hör bra med lurarna men också bakrundsljudet, vilket i mitt fall är bra för att jag vill höra vad som händer runt mig. Jag rekomenderar dem här hörlurarna till detta pris, men mitt enda klagomål är att i mitt fall börjar dem göra ont efter en liten stund, men det kanske bara är jag....
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Mycket plastigt ljud, trådhörlurar skall självklart sitta i ögonen, inte på.

  Enda positiva är att man slipper rengöra från vax lika ofta.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Jag älskar de här lurarna. De är bekväma och sitter bra, vilket alltid är ett problem för mig när det kommer till in-ear lurar. Ljudet är helt okej för priset. Men mest imponerad är jag över hållbarheten. Jag fann mig själv i en knipa här om dagen. Jag behövde bära ett tungt och otympligt paket 3 km. Jag tänkte att jag fick ta och offra mina hörlurar och band dem som ett handtag. Släpade paketet hela vägen i dem och de fungerar fortfarande utan problem. Tummen upp
 • Usel
  2 år sedan
  Mycket besviken, jämfört men in-ear lurar som jag brukar ha så ger dessa väldigt ihåligt ljud. Låter bara billigt. Stänger inte ute ljud och läcker istället mycket. Tycker de är krångliga att få i dessutom. Köp nåt annat!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kan börja med att tala om att jag inte lägger allt för mycket fokus på ljudet. Mina senaste lurar har varit från wesc, samsung (originallurar till galaxy nexus) och iphone och det enda paret som inte håller måttet är iphone-lurarna. Då vet ni alltså vart jag har lagt min ribba.

  Det jag tycker är helt fantastiskt med den här modellen är komforten. Jag tycker inte om inear-lurar då det börjar klia nå fruktansvärt i öronen efter ett tag, och jag kan inte ha båda "plopparna" istoppade i öronen samtidigt när jag ringer för då hör jag bara mig själv inuti huvudet och inte utifrån. De fungerar även utmärkt att jogga i och de hoppar inte ut ur öronen som vanliga snäckor lätt kan göra. Naturligtvis blir det inte heller något tryck på öronen som kåpor ger. Jag brukar inte kunna ha kåpor i mer än några timmar innan det börjar göra riktigt ont i öronbrosket.

  Så, alla svagheter i ovan nämnda lurar är raderade ur den här modellen och de funkar perfekt för alla ändamål. Ljudet är det absolut inget fel på heller. Fast det är klart, vill man kunna lyssna sig till vilken modell på instrumenten de använder i låtarna kanske man ska gå upp några prisklasser.
 • Bra
  4 år sedan
  Sitter som en smäck!

  + Bra byggkvalitè
  + Trillar aldrig ut och är riktigt bekväma
  + Billiga (249kr på Sportamore.se)
  + Trasselfri tygsladd

  - Ingen volymreglering på fjärren
  - Inget vidare ljud

  Sämre ljud än ett par in-ear, men dessa är mkt bekvämare och sitter dessutom tom bättre vid träning.
 • Ganska dålig
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Duger för att ringa med inte till att lyssna på musik.

  Sitter bekvämt i örat men eftersom det inte finns någon kanal som leder ljudet in i hörselgången försvinner all bas. Om man knyter en bandana runt huvudet som sätter tryck på lurarna låter det rätt bra fast det borde ju knappast vara nödvändigt...

  Om du vill ha bekväma inear som även har riktigt bra ljud så lägg lite mer pengar och köp det bästa, BOSE MIE2 alternativt Klipsch Image S4i.