Xplora 3S

Xplora 3S

 • Funktioner: Inbyggd högtalare, Inbyggd kamera, Telefonfunktionalitet (SIM-kort), Inbyggd mikrofon
 • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
 • Bluetooth
Rank 43 i Smarta klockor
Jämför pris på alla Xplora Smarta klockor
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Xplora 3S

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Funktioner: Inbyggd högtalare, Inbyggd kamera, Telefonfunktionalitet (SIM-kort), Inbyggd mikrofon
 • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
 • Bluetooth

3.9 av 5 stjärnor

Baserat på 10 omdömen

Sorterat efter datum
2019-07-01
  M
  Mimmi(1 omdöme)
  Fick hem produkten för några dagar sedan, efter att har sett bilder på den så tyckte jag den såg "plastig och otymplig ut" men efter att ha fått hem den så är den verkligen inte det. Min dotter är supernöjd med den och skickar meddelande till mig hela tiden, hon tar även bilder med den och skickar det till mig. Nästa vecka åker vi iväg i 2 veckor, då ska vi testa att bada & simmar med den, se om den verkligen klarar av vatten och lek :) Ändå "negativa" skulle kunna vara att det skulle vara lite lättare att få upp laddningsluckan, är lite bökig men gissar att det har att göra med att den ska vara tät under vatten.
  2019-07-01
   addek(12 omdömen)
   Håller med omdömet från 14:e juni, många av omdömen här måste vara skrivna av tillverkare/distributiören... Helt klart överdrivna, inget barn kan någonsin välja denns klocka över en smartphone. Nu har min dotter haft sin klocka några dagar och här är hennes / våra reflektioner Plus Otroligt lättanvänd, hon förstod direkt hur den fungerar Kul med stegräknare, tidtagarur och att kunna ringa Skönt att kunna hålla koll på var hon håller hus Hyffsat bra app i telefon Minus För stor och tung. Denna väger in på strax över 50 gram. Pga detta är min dotter inte jätte sugen på att använda den. Dumt utformat armband / boett Förstår inte vitsen med att boetten ska gå ner runt armen. Det gör ju att barn, som min dotter som har smala armar inte kan ha klockan på ett bekvämt sätt. Displayen hade gott kunnat vara mycket större. Hoppas på att dottern kommer använda klockan, men med dessa minus är jag rätt tveksam tyvärr...
   2019-06-14
    s
    senil(38 omdömen)
    Varning, bara påhittade omdömen för denna dynga.
    2019-05-03
     P
     Philip023(1 omdöme)
     Frun och jag är så oerhört nöjda med vår XPLORA klocka till vår son, vi köpte våran nu under påskkampanjen billigt och bra :) Vi har använd den nu i cirka 3 veckor & vi använder produkten för allt. Vi ringer vår son när det är middag, han ringer även farmor och farfar och frågar hur deras dag har varit. Vi rekommenderar starkt XPLORA till alla våra vänner och redan nu har vi fått med oss 3 familjevänner :) Som sagt vi är supernöjda och alternativt först var att köpa en Samsung till honom men när vi fick höra om denna produkten så är den både billigare och den har funktionerna vi som föräldrar faktiskt vill ha. Två stora tummar upp.
     2019-04-15
      E
      Erik_1(1 omdöme)
      Min dotter är supernöjd med att få ha sin egna telefon, hennes storasyster är lite avundsjuk då hennes klocka ligger i fickan medans systerns sitter på handen. Jag och min fru är supernöjda då vi kan se vart hon är genom appen samt att vi kan kontakta henne enkelt när det är mat etc :) Men det bästa utav allt är att hon överhuvudtaget inte tänker på att ha en Iphone (som många andra i hennes klass har) vi är nöjda med att hon inte utsätts för sociala medier och youtube ännu. Varför telefonen inte får 5/5 är då jag hade velat ha den i grön färg ;)
      Sida 1