Apple Watch SE 40mm Aluminium with Sport Band

Apple Watch SE 40mm Aluminium with Sport Band

Operativsystem: Apple Watch OS, Funktioner: Barometer, Inbyggd pulsmätare, Inbyggd högtalare, Kompass, Inbyggd trådlös laddning, Vibrationslarm, Inbyggd mikrofon, Gyroskop/Accelerometer, Sömnmätning, Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
PrishistorikNu 3 090 kr
Jämför

Apple Watch SE 40mm Aluminium with Sport Band

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4.7
(7)

Produktinformation

Apple Watch SE är en enkel och praktisk smartklocka som passar utmärkt för dig med lite smalare handleder. Den här modellen har ett skönt sportarmband som sitter ordentligt, en vädertålig design och många hälsofunktioner för dig som är aktiv om dagarna. En kanonbra instegsmodell som passar alla typer av användare.

  • Storlek

    Boetten har storleken 40 mm vilket är perfekt för dig med lite smalare handleder eller som bara vill ha en mindre smartklocka. Det finns även större modeller i Apple Watch-serien från 41 mm och uppå

  • Vattentålig

    Smartklockan är vädertålig mot regn och rusk. Du kan även ha den på handleden när du simmar dina längder i poolen. Tänk på att inte använda din Apple Watch i saltvatten och torka av den direk

  • Samtal

    Med den inbyggda högtalaren och mikrofonen kan du ta emot samtal direkt på smartklockan. Du måste ha Watch-klockan i närheten av din iPhone eller ansluten till Wi-Fi för att det ska fungera.

Artiklar

Vanliga frågor

Apple släppte Watch SE i september 2020 tillsammans med syskonmodellen Watch Series 6.
Apple Watch Series 6 är en lite dyrare och mer funktionsrik modell med bättre prestanda, Always-On-skärm samt mätning av både EKG och syremättnaden i blodet. Båda modellerna har liknande design och fungerar med såväl watchOS 8 som kommande watchOS 9.
Ja, den här modellen har stöd för sömnmätning. Du kan ställa in personliga sömnmål, se hur länge du sover om nätterna, mäta andningsfrekvensen och få ett bekvämt uppvaknande med vibrationer på handleden. Sömnmätningen ställer du in via Hälsa-appen på din iPhone eller i smartklockan. Tänk på att batteriet i smartklockan måste vara laddat till minst 30 procent när du vill mäta din sömn.
Ja, du kan enkelt byta armband på en Watch SE. Alla armband har en praktisk snabbkoppling och det finns många olika varianter och material att välja mellan. Apple har många officiella armband, men vill du komma ner i pris finns riktigt bra varianter från andra märken.
Varumärke
Operativsystem
Funktioner
Barometer, Inbyggd pulsmätare, Inbyggd högtalare, Kompass, Inbyggd trådlös laddning, Vibrationslarm, Inbyggd mikrofon, Gyroskop/Accelerometer, Sömnmätning
Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
Ja
Bluetooth
Ja
Inbyggd satellitnavigering
Ja
Lanseringsår
2020