Sennheiser Momentum True Wireless

Sennheiser Momentum True Wireless

 • Hörlursdesign: In-ear
 • Trådlös
 • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)
Rank 37 i Hörlurar
Jämför pris på alla Sennheiser Hörlurar
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Sennheiser Momentum True Wireless

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Hörlursdesign: In-ear
 • Trådlös
 • Headset (inbyggd/medfölj. mikrofon)

3.3 av 5 stjärnor

Baserat på 9 omdömen

Sorterat efter datum
2019-03-31
Redigerades 2019-07-17
  ruva(152 omdömen)
  Jag har inte provat dem så länge men mitt första intryck var att äntligen riktigt ljud ur en av dessa små helt trådlösa hörlurar. Något bättre ljud med min OnePlus än iPhone. Här slår aptX AAC på fingrarna. Finns de som klagar på EQ men tycker det är bättre med ett reglage mellan bas och diskant än massa reglage jag inte förstår mig på. Har nu testat att ladda lurarna i fodralet utan att det laddas och sedan ta ur dem efter 2 dygn. Det stämmer att både fodral och hörlurar laddas ut helt. Jag har även problemet med att hörlurarna inte laddas samtidigt som man laddar caset. Så när man ska ut så är hörlurarna på batterilevel 0% Kom en ny FW updatering nyss 1.26 och ska se om det blir bättre av den. Men till dess från en 5:a till en 1:a då man måste ta med sig extra reservhörlurar eftersom man inte vet om dessa fungerar. 1.26 blev inte bättre. Fortfarande ladda vänster hörlur ur sig om jag lägger det i caset om det är på laddning. Helt otroligt usel produkt. Skulle ut nu men får vänta en timma om jag vill ha med mina lurar på en runda.
  2019-07-12
   1
   170KJ(12 omdömen)
   Väldigt välljudande hörlurar! Jämfört med Sennheiser IE8 så är det en enorm skillnad på allt. Djup-basen är markant bättre (knappt existerande på IE8), detaljerna och "krispigheten" är även den betydligt bättre och lyfter all musik till ny nivå. Soundstage:et är även detta betydligt bättre och ger en härligt rymd till ljudet. Passformen har jag heller inget att klaga på. Jag brukar ha problem med att inear-lurar vill ramla ur men inte dessa. Sitter väldigt bra. Touch-kontrollerna är svåra att bemästra med precision men inget jag drar ner betyget för. Höja och sänka går utmärkt. Även play/pause. Batteritiden har jag inte mätt upp men berömmer det som helt tillräckligt. Går ju inte ligga på en strand en hel dag men inga batteridrivna True Wireless som det går med. Jämför man med Bose Sound sport Pulse som jag också har så.... Går det inte jämföra. Man vill inte lyssna på Bose efter dessa. Rekommenderas!
   2019-04-04
    noler(42 omdömen)
    Jag börjar med att konstatera det de flesta vill veta, vad är bra? PLUS: Sennheiser Momentum True Wireless har KLART bäst ljud bland alla nuvarande "wirefree"-pluggar. Jag jämför med de jag har ägt använt under längre tid och det är Bose SoundSport Free, Apple Airpods och Jabra Elite Active 65t. Passformen är exemplarisk och de sitter som en smäck i örat. Jag har använt dem både vid löpning och promenader och har till och med försökt att medvetet skaka ut dem ur öronen, men de sitter. Modernt och stilrent utseende, sticker inte ut särskilt mycket ur öronen. Även laddningscaset är snyggt och stilrent. Otroligt snabb parning till mobilen (iPhone Xs Max). Innan jag hunnit sätta i den första pluggen i örat så har de anslutit sig till telefonen och är redo att användas. Möjligt att köra "transparent hearing" så att omgivningsljud släpps igenom. Kan vara skönt om man är ute och går och vill bli uppmärksam på sin omgivning. Jag var exempelvis nära att krocka med en cyklist som jag inte hörde... MINUS: Saknar stöd för att paras till flera enheter samtidigt, detta är jobbigt för mig i längden då jag ofta använder både mobil och iPad i jobbet. Hade varit skönt att slippa para om dem. Tar ett tag innan touchfunktionerna känns naturliga. Jag hade viljat kunna konfigurera vilken gest som gör vad, i appen. Appen i sig har dessvärre inte mycket att komma med, en rätt så svårmanövrerad EQ. Många upplever problem med batteriet i pluggarna och att de laddas ur om de ligger i laddningscaset för länge. Detta är något som jag aldrig upplevt eftersom att jag alltid använder dem frekvent under en dag och låter de aldrig ligga kvar i caset i flera dagar. Hade detta varit ett problem för mig hade det nog också kunnat vara en dealbreaker. TOTALEN: Sennheiser Momentum True Wireless är för dig som inte vill kompromissa när det kommer till ljudkvalitet, passform och stil. Du får verkligen bäst ljud för pengarna och utan att behöva se ut som Shrek på köpet (Bose SoundSport Free, jag tittar på dig). Sen kan jag tycka att 3000 kronor är i lverkant för vad som är rimligt att ta för ett par trådlösa hörlurar, men så är det Sennheiser vi pratar om också. Får en stjärna mindre för de problem som faktiskt finns. Förhoppningsvis är det något som Sennheiser fixar i framtiden.
    2019-01-20
    Redigerades 2019-02-15
     u
     upptaget(3 omdömen)
     + Helt fantastiskt ljud i klassen, schysst design och bra passform. Dock finns det brister som gör att jag antagligen lämnar tillbaka dem om vissa saker inte löses med firmware-uppdatering. Ljudkvaliteten håller mig fortfarande kvar. - Instabil blåtandsuppkoppling, måste ofta paras om trots att den använts på samma enhet. - Saknar stöd för flera blåtandsuppkopplingar (multi point) . - Buggig app med kass EQ. - Pilliga och lite komplexa touchkommandon, särskilt för ljudnivå. - Stänger inte alltid av sig när de läggs i medföljande case, batterierna laddas ur. - Något låg ljudnivå på max. Testade med P20 Pro, Iphones och diverse annat i 3 veckor. ***Inne på mitt andra par nu, uppdatering kommer.***
     2019-02-12
      A
      Andresin(10 omdömen)
      +++ Mycket bra ljud! Klart bättre än andra helt trådlösa jag haft från Jabra och Samsung. + Stabil koppling till telefonen - Lite stora men det funkar ok. Sitter skönt och bra men sticker ut lite. - Hala att hantera (i alla fall om man har torra händer) - stort fodral - hanterar inte flera enheter smidigt - bara höger hörlurar funkar själv - Dyra +- halvdåliga på telefonsamtal (dock kanske inte sämre än andra). Man hör motparten bra men de är dåliga på att filtrera bort ljud omkring så motparten kan få det jobbigt.
      Sida 1