Microsoft Surface Pro i5 8GB 128GB

Microsoft Surface Pro i5 8GB 128GB

(3)
3.6(3 omdömen)
Jämför
Jämför med andra produkter
  • 12.3 tum
  • Windows 10 Pro
  • 128 GB
  • 4G (LTE)
  • 2736x1824 pixlar
  • 2017
  • Skärmstorlek: 12.3 tum
  • Operativsystem: Windows 10 Pro
  • Internt lagringsutrymme: 128 GB
Jämför
Jämför med andra produkter

3.6 av 5 stjärnor

Baserat på 3 omdömen

Sorterat efter datum
2018-12-10
Swe.Stars(72 omdömen)
Dyr så in i h-e för mina ändamål (plugg: anteckningar i OneNote + kurslitteratur i Chrome). Men köpte främst för pennan. Har kört med Surface GO också, men den hackade med allt i Chrome, framförallt Gmail - vilket är helt absurt då den kostade mig precis under 10 000 kr (Elgiganten) med penna + tangentbord/cover. Lämnade tillbaka. Hade dock ett bättre "jag tar med dig vart jag än går"-format än den storebrodern Surface Pro. Den här presterar bättre och inget lagg när jag kollar Gmail i Chrome. Dock är det ännu mer "smooth" i Edge, men som däremot saknar alla mina fiffiga extensions (prövade hitta jämlikar i Edge - saknade dock mina mest använda). Fick tag i Surface Pro + tangentbord + penna för precis 9 628 kr via Komplett _precis innan Black Friday - vilket är sjukt mycket billigare än om man skulle köpa den idag, 10 december 2018. Då är allting 3 000 kr dyrare(!). DOCK fullföljer min gamla hederliga vita Chromebook C720p (med touch) mina två uppgifter i plugget och jag känner att det blir dyra 9 628 kr att lägga ut för något jag, men en aning bättre batteritid (klarar en heldag i bibblan) och dessutom inte är rädd för att ta med till stranden/berget på sommaren för att göra några kemiska beräkningar + anteckningar. + Tangentbordet Otroligt skön svikt i tangenterna. Smidigt och enkelt att vika ihop och är extra snyggt i det grå, lite luddiga materialet. ++ Pennan. Mina anteckningar i OneNote blir sååå mycket mer lättlästa när jag kan kladda direkt på dem med olika färger och göra sidnoteringar här och var. Fantastiskt verktyg och huvudanledningen till varför jag köpte den. + Byggkvaliten Jag har inget emot min plastiga Chromebook. En dyrare "device" är nog jobbigare för min del som gärna vill vara ute på sommaren och sitta på en strand eller bergsklippor och plugga och det är absolut ingen plats för en Surface Pro. Men den osar fin kvalité. Skärmen är supervacker och kick-standet är starkt och solit. Sitter i knät utan problem (även om det hela blir lite stort, så har ofta benen helt utsträckta på kaffebordet - I know, manners). +- Formatet/storleken Är liiite för stort, iaf för mig. Surface Go har ett - för mig - perfekt format. Händerna smattrar ännu snabbare på deras, något tightare, tangentbord. ... hade jag fått behålla den för - låt oss säga 5 000 kr med penna + tangentbord/cover, hade jag eventuellt gjort det. Men jag märker att jag per automatik alltid plockar upp min Chromebook så fort jag kommer hem och ska börja anteckna.
2018-11-28
fillwe(11 omdömen)
Köpte min på black friday, mycket nöjd. Otrolig byggkvalite. Om du eftersträvar maximal prestanda föreslår jag att du väntar på Surface Pro 6 som kommer i början av 2019 till Sverige, men för mig personligen så fyndade jag hellre denna som utgående modell!
2018-11-07
H
Hammershark_8(4 omdömen)
Bra och smidig dator. Väldigt dyrt om man ska köpa till tillbehör, exempelvis krävs en "dock-station" för att man ska kunna använda en nätverkskabel istället för wi-fi. Den kostar närmare 2.000 kr.