Motorola Moto G6 Plus (4GB RAM) 64GB

Motorola Moto G6 Plus (4GB RAM) 64GB

  • Skärmstorlek: 5.9 tum
  • Operativsystem: Android 8.0 (Oreo)
  • 4G (LTE)
Rank 128 i Mobiltelefoner
Jämför pris på alla Motorola Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Motorola

Motorola Moto G6 Plus (4GB RAM) 64GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
  • Skärmstorlek: 5.9 tum
  • Operativsystem: Android 8.0 (Oreo)
  • 4G (LTE)
Motorola
rating.rate-n-text-version.md
rating.based-on-n-reviews.md
Sorterat efter datum
2018-11-18
D
DVD-Spelarenuser.total-reviews
Plus: * Snabb CPU * Bra med 4GB RAM och 64GB minne, funkar bra med multitasking. * Det följer med ett skydd. * Snabbladdare. * USB C * Batteriet är helt ok. * Fingerläsning går relativt snabbt, mycket bättre än Xiaomi Note 4X. * Bluetooth funkar bra, kan gå runt med hörlurarna i hela huset. Minus: * Samtalsljudet är inte på tip top, men det duger. * WIFI strular, går långsamt.
2018-08-21
P
Per ekvalluser.total-reviews
Efter några timmars användning har jag konstaterat att batteriet lär räcka dubbelt så länge som alla tidigare telefoner jag har haft. Den är snabb och strulfri, skärmen är precis lagom stor bred och inte lika avlång som på galaxy s8. Kameran är riktigt bra, snabb autofokus rätt färger. Pilligt var SIM-kort hållaren.
2018-07-24
d
drifter2000user.total-reviews
Vyrs! Det går att ändra skärmens ton i inställningarna om man tar sig tid att kolla lite o inte ger upp direkt det inte finns som första alternativ...
2018-07-10
b
bm67user.total-reviews
Mycket telefon för pengarna! Kameran är bra och ett stort plus är snabbladdningen!
2018-07-03
Ciirreeuser.total-reviews
Väldigt nöjd med telefonen hittills. Gick från en iPhone X till denna. + Byggkvaliteten/Känsla; känns inte som en telefon från mellansegmentet för ynka 2999kr. Den är i perfekt storlek, men mycket lättare än exempelvis iPhone X/Samsung S9. + Kameran; tar fina bilder + Nästan helt ren Android; några få appar medföljer och är lätta att inaktivera eller avinstallera. Liknar Nexus i mjukvaran vilket är ett stort plus. + Högtalaren/Dolby Audio-appen; mycket fint ljud när jag lyssnar via Spotify. +/- Personligen hade jag hellre haft fingeravtrycksläsaren på baksidan. Men den funkar bra så det är inget stort problem. - Kunde åtminstone varit vattentålig - Kameran sticker ut en del, vilket jag tycker är ganska snyggt, men svårt att skydda mot stötar och repor. Summering: Väldigt nöjd.
Sida 1