Huawei P20 Lite Dual SIM 64GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Huawei Mobiltelefoner (66)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.89)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  10 dagar sedan
  Hade förr en Huawei Honor 7 och var mkt nöjd med den. Trodde att Huawei P20 Lite skulle vara av samma höga kvalitet och köpte den för några månader sen. Men jag är mycket missnöjd med telefonifunktionerna. Övrigt är ok, men när telefonin är ju ändå grunden, funkar inte det bra, då hjälps det inte att övrigt är ok.

  Jag bor i ett hus med dålig mottagning, det ligger precis mellan två basstationer. Även andra mobiler får problem här hemma. Jag har provat alla operatörer men det är ingen skillnad (dom använder nog samma master). Det blir hopplöst ofta avbrott med Huawei P20 Lite, oftare än alla andra mobiler vi provat. Typiskt är att om jag väntat i ngn telefonkö 10 min och sen kommer fram, då blir det avbrott. Men det är inte bara vid dålig mottagning som det kan bli avbrott. Det är ngt skumt med skärmens användarinterface. Det kan bli avbrott bara för att jag vridit mobilen lite annorlunda mot kinden.

  Fick tips om att koppla på "WiFi-samtal" så att min egen router används för telefoni här hemma i huset. Det har inneburit viss förbättring, men HuIawei P20 Lite sköter den funktionen mycket fyrkantigt. Ibland måste jag starta om för att den skall använda WiFi-samtal, ibland måste jag starta om den för att den skall koppla bort WiFi-samtal när jag lämnar huset.
 • Knappt godkänd
  5 mån sedan
  Innan jag köpte Huawei så har jag använt LG i flera år. Tänkte att jag skulle prova något nytt (var inte missnöjd med LG) men nu ångrar jag mig.

  Priset var bra. Men största nackdelen är att den är fruktansvärt seg. Det tar ibland ca 30 sek för att få fram innehåll från många appar som jag aldrig tidigare haft problem med. Kameran är inte bättre än de jag haft tidigare. Snarare sämre då det lätt blir suddigt om man inte använder blixt.

  Har haft mobilen i 2 veckor nu. Men redan nu vet jag att det aldrig mer blir Huawei...
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  efter 1månad. (kommer från galaxy A3/2017)

  bäst är:
  • lätt (<150g), riktiga kanter (ingen "edge" screen), stor skärm som rymmer status-ikoner låångt upp (brevid notchen)
  • android v8/treble som skall erbjuda täta säkerhetsuppdateringar (har redan fått två, medans GalaxyA3 fått noll!)
  • navigeringsknapparna kan gömmas i alla appar! underbart att läsa text i en fullskärmswebläsare med 19:9 format. nu saknas bara ’gester’ så att jag slipper pilla fram och tillbaka navigeringsbaren
  • selfieunlock och snabb fingerprint sensor

  bättre kan bli:
  • superhal, ont om tillbehör, hittade dock perfekt miniskal på skalhuset
  • dåligt flyt i mjukvaran. ofta micro-lag i appar som en betydligt billigare telefon.
  • mjukvaran: swiftkeys mellanslagshantering suger (så även gboards), längtar till samsung keyboard, mail-klienten saknar "push", många stavfel i EMUI
  • batteriet har säkert många "mAh" (30% större än A3), men håller 30% kortare än A3 (kanske pga dåligt optimerat system såsom https://surfa.se/test-huawei-p20-lite/ oxå tror)
  • GPSen på galaxyn var klart snärtigare
  ---
  skulle jag köpa igen?
  Ja. Det som är viktigt för mig: vikt, skärmyta, android8/treble är bra. Prestanda so-so.
 • Knappt godkänd
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Köpte en P20 Lite och förstår inte riktigt vad som gör den till en "P20"
  Skärmen är modern och flärpen stör jag mig inte alls på - men kvaliteten på bilden är väldigt medioker, trots priset.

  Upplever också som tidigare kommentar att batteritiden är långt under "förväntan".. här kämpas det för att klara en dag

  Gränssnittet är rörigt och känns inte särksilt optimerat men du får väldigt många extrafunktioner och massa appar direkt från start
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Använt denna mobilen ett litet tag och skall nu säga plus o minus samt sammanfattning på denna smartphone.

  Plus:

  Stor tydlig skärm
  Kameran är riktigt bra trots ej leica
  Blir ej så varm
  3.5mm jacket
  Minneskortsplats
  c type uttag o snabbladdning
  snygg mobil som känns dyr
  Senaste os
  Många tema som gör den mer personlig
  Gott om internminne

  Minus:
  Inte samma ork som vissa andra lurar
  Något dyr
  Vissa appar stödjer ej skärmens yta
  Inte ljusstark skärm (i solen blir de lite jobbigt)

  Sammanfattning:
  Mobilen i sig är väldigt trevlig problemet är att vissa appar som Snapchat.facebook samt lite tyngre spel blir inge trevlig upplevelse alla gånger. Vissa hävdar det är mjukvaruproblem så man hoppas det släpps en uppdatering för öka flytet.
  Ljusstyrkan är ett problem för spelar jag Pokémon go i solen så får man fokusera mer för kunna se.
  Mobilen kostar ju cirka 3600 i skrivande stund vilket är något överpris om man ser till komponenterna dock är mobilen väldigt snygg o känns dyr i Handen och kameran är riktigt bra trots den saknar Leica som p20 o p20pro har.

  Vill du ha en stor o tydlig skärm med mycket minne samt SD stöd o 3.5mm Jack.snabbladdning.okej batteri tid men med något äldre CPU o inte bryr dig om att nöta de allra tyngsta spelen så rekommenderar jag denna mobilen till dej.

  Alternativ är nokias 7plus
 • Ganska dålig
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  - Snapchat och Google Maps är för tunga för den här mobilen. Att bläddra genom gränssnittet är hackigt och långsamt.
  - Många appar visar en "Full Screen"-knapp som tar upp en stor del av den nedre delen av skärmen. Har inte lyckats dölja den.
  - Många appar fungerar dåligt med skärmens format. Texten "Aktiv nu" som ofta syns i Messenger hamnar t.ex ovanpå personens namn.
  - Vid filminspelning i mörkt ljus syns uppdateringsfrekvensen, som när man filmar en gammal datorskärm. Oacceptabelt då kameran i flera reklamfilmer utmärks vara speciellt bra för mörka förhållanden.

  Rekommenderar inte.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  5 mån sedan
  Jag fick denna produkt som en del av ett granskningsprogram i motsats till en objektiv recension.
  Efter en viss tid förbrukad med den här telefonen är jag nu redo att skriva upp min recension.
  Mitt första intryck av den här telefonen när jag öppnade det var att skärmen hade en bländande glans till den, den lätta vikten och den släta designen ser perfekt ut för en starttelefon och för mig. Jag vill inte att den här telefonens matramar ram skadas sålunda som en försiktighet jag väckte ett ärende. Jag älskar 16 megapixel dubbla kameror witch jag tar bilder av hög kvalitet detta är en fantastisk affär som behövs för att bli snatched. Jag slår omedelbart på den då jag behövde läsa guiden som gav mig en uppfattning om vad jag skulle behöva göra och någon annan viktig information tillsammans med den. Efter att ha slagit på telefonen ställde jag upp det men tog lite tid. Jag fick reda på att min favorit sak att göra i telefonen vänder telefonen med fingerskannern. det var väldigt snabbt och exakt till den punkten att det behövde en applåder min tidigare telefon var inte lika bra eller effektiv plus att den inte hade den här funktionen, som jag nu är glad att ha, jag älskar att spela med den här funktionen kan jag placera mitt finger upp och ner eller till och med trycka på det och det kommer fortfarande fungera, det gör det mycket lättare än att behöva slå på det med knappen och använda ett lösenord. Jag är förvånad över hur låsskärmväggarna ändras eller till och med tapeten flyttas, du måste gå vidare till inställningen och ändra den här funktionen om du vill att den ska flytta.

  En sak som irriterade mig var att jag skriver väldigt snabbt och nu måste jag trycka på tangentbordets ord med en medelhastighet men inte så fort som jag hoppades men ändå mängden lagring den har är 64gb vilket är mycket bra för mig att se som jag ladda ner många saker. Dessutom tycker jag att det är extremt enkelt att anpassa sig till layouten. Jag kände att det inte fanns några problem med telefonen jag fann det väldigt enkelt och rakt framåt. Telefonen har sin egen processor EMUI men det verkar inte att det visas en ljus skärm hela tiden. 3000mah-batteriet är utmärkt, det kan vara hela dagen och jag använder inte telefonen medan du laddar den en sak jag lärde mig från min andra telefon.

  Mer över högtalarna relay ord tydligt så att varje ord hörs, det här är överlägset en hel del än andra telefoner som sträcker sig till samma värde. 4 GB RAM hjälper till att snabba upp telefonen, telefonen låter knappt detta är en idealisk telefon en att få. Telefonen värmer upp efter kontinuerlig spelning men jag lät det bara svalna och det går tillbaka till vanligt, det är lite irriterande men övervärmer inte telefonen vilket är bra.

  En sista egenskap som jag älskar är den dubbla kameran. Jag älskar att ta bilder och när jag går på semester tar jag massor av bilder och med den här telefonen har det gjort min hudfärg kristallklar. Jag har tagit många bilder som gjorde mig ännu mer självsäker, jag känner att detta var den bästa uppgraderingen från min tidigare telefon . Telefonerna visar de skarpa detaljerna i ett stillbild och rörligt foto som är roligt att använda, jag älskar också att suddiga bakgrunden med bokeh-effekten för att fånga fantastiska resultat och ta massor av selfies i sådan detalj.

  Jag kunde ändra och anpassa telefonen till, men jag ville genom att ändra layouten på mina appar och bakgrundsbakgrunden och andra saker som det dock hade en begränsad mängd bakgrunder som jag kan välja från och ändra men det slutade inte mig från att välja vad jag ville också som en tech älskare jag älskar att säga "ok google" eftersom det gjorde det lättare att ställa in larmet och leta efter saker på internet.

  Sammantaget har den här telefonen gjort mitt liv mycket enklare, det är bra för människor som inte vill spruta sina pengar på väldigt dyra telefoner eftersom det kan göra lika mycket och mycket mer det har en vacker design för telefonen med en fantastisk skärm kvalitet, ett mycket bra grepp, det kan ta tydliga foton och selfies och har en lång batteritid. Jag rekommenderar starkt den här telefonen till alla som antingen vill ha det som starttelefon eller någon som vill uppgradera sin telefon.