Huawei P20 Lite Dual SIM 64GB

Huawei P20 Lite Dual SIM 64GB

 • Skärmstorlek: 5.84 tum
 • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
 • 4G (LTE)
Rank 24 i Mobiltelefoner
Jämför pris på alla Huawei Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

Huawei P20 Lite Dual SIM 64GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Skärmstorlek: 5.84 tum
 • Operativsystem: Android 9.0 (Pie)
 • 4G (LTE)

3.3 av 5 stjärnor

Baserat på 14 omdömen

Sorterat efter datum
2019-07-17
  S
  Swedman(1 omdöme)
  För att bara budget mobil med repfritt glas, skaplig kamera snabb och bra batteri tid hade Xperia X Performance innan som har inte en chans mot p20 lite och för priset 1990 är den verkligen värd
  2019-07-06
   K
   Kk_s_aa(5 omdömen)
   Helt ok telefon
   2019-04-29
    J
    Jonas (1 omdöme)
    Haft denna telefon nu ca 1 år. Använt den flitigt varje dag både privat och på jobbet + relativt snabb + okej högtalare + hyfsat bra skärm, ej oled utan led så snäppet sämre en tex samsungs lurar. - direkt usel skärm i solljus, ser inte ett smack. - hal, jäkligt hal. Man måste vara lite svettig i handen för att inte luren ska glida ur handen. -blir fort repig -löjligt små knappar så omöjligt att skriva fort. -hakar upp sig ibland när man kollar film. -väldigt seg att starta -batteriet är inget att hurra över. -kameran, bra bilder men vääldigt segt att starta kameran ibland, irriterande. Rekomenderar jag denna telefon? Nja.. Till en början var jag mer positiv men tar inte länge innan man så småningom börjar irritera sig på den, då en helt okej telefon, inget mer.
    2019-01-30
     G
     Gatu(17 omdömen)
     Haft telefonen en vecka nu, betalade under 2000 för den. Hade en samsung galaxy 8 innan men var i behov av dubbla simkort pga arbete och orkade inte ha dubbla telefoner. Är generellt mycket nöjd, dubbla simkort fungerar smärtfritt, man väljer vilket standradnummer man ringer ifrån men kan swapa mellan enkelt. Batteriet är jag förvånat nöjd med, inte gått under 30% någon dag vid normal användning. (laddar alltid fullt natt) Kameran är inget exceptionellt bra men den gör sig fullgott för vardag. Aspirerar man på att fota bilder att framkalla bör man nog se efter dyrare alternativ. Inte reagerat alls på att telefonen är slö, lagt in 20+ appar. Små irritationsmoment: -Full Screen som flera nämnt är lite irriterande, den påkallar att du kan köra appar i fullscreen men tar istället några % av nedre delen på displayen, man orkar inte köra apparna i fullscreen heller så den är enbart lite ivägen, vilket kan vara irriterande. -Glasbaksida. Har man tänkt att köra den utan skal är den mycket hal, väldigt lätt att tappa. Tycker sammanfattat att man får väldigt mycket telefon för pengarna och man bör ha i beaktning att denna telefonen ej är långt bakom telefoner i 4000-6000klassen.
     2019-01-30
      M
      Mirso68(1 omdöme)
      haft iPhone fram till till 6,då pajat båda (fick en på garantin men det samma aldrig mer Iphone),därefter Galaxy s7,nu har testat p20lite inan köpet och kan bara säga grym bra,har bytt från S7 till p20 lite .bravo Huawei.
      Sida 1