Samsung Galaxy Note 8 SM-N950FD 64GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Mobiltelefoner (120)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  Gick till denna från iPhone 7 plus.
  Mycket nöjd än, dock är man rätt ny och ovan vid android.

  Många år sedan nu, men som jag känner just nu så är skärm, hårdvara och kamera extremt imponerande.

  Ska ge denna ett par veckor sen gör jag en mer utförlig recension.
  1 mån sedan
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  Byte från Oneplus 3 till denna telefon och kan inte säga mer än att den är bästa luren ute i marknaden just nu!
  1 mån sedan ( Uppdaterat: 28 dagar sedan )
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  Bytte upp mig från en S6 edge+. Jag är jättenöjd. Enligt mig den bästa telefonen du kan köpa idag.

  MEN! Ja, tyvärr finns det ett "men" som kan bli ett jätteproblem för just dig: batteritiden. Om du använder telefonen mycket (speciellt med max upplösning) så är batteritiden inte särskilt bra.

  Jag har läst många tester, sett många videos på youtube och visst, folk nämner att "det kan vara ett problem". Men jag tycker att folk bör veta att det ÄR ett problem om du är en aktiv användare!

  Jag körde en app som testade luren igår (inget hardcore test utan det ska simulera vanlig användning som typ se några filmer), efter ca 4 timmar är batteri tomt. (Max upplösning och skärmen på 60% brightness.)

  Med det sagt, Note 8 är i övrigt en fantastisk lur. Inte värt 10000 kanske, men i ärlighets namn ingen jäkla telefon är det - men vi köper ju ändå! :)
  1 mån sedan
 • Alla omdömen

 • Bra
  Nu har jag använt telefonen ett par veckor.

  Telefonen är mycket bra på nästan alla sätt vis, dock så finns det några saker som inte är ok.

  Batterilivslängden är relativt kort, räcker knappt en arbetsdag (8 tim) för mig.
  Skärmens "Edge" rundning gör att man av misstad klickar på något när man håller i telefon.
  33 min sedan
 • Perfekt
  Bytte från Note 4 och haft telefonen i tre veckor nu. Utmärkt telefon, har bara positivt att säga, allt är bättre än på 4:an. Lite smalare skärm än 4:an så lättare att nå allt man behöver på skärmen med en hand. Kan rekommendera ett plånboksfodral som passade mig bra, artikel 9239513 på Fyndiq.
  17 dagar sedan ( Uppdaterat: 3 dagar sedan )
 • Utmärkt
  +Mycket bra kamera
  +Bra ljud från 3.5mm hörlursuttaget
  +Grym skärm

  En stjärnas avdrag för edge-skärmen som gör det svårare att använda pennan i kanterna och ger oönskade reflektioner.
  13 dagar sedan
 • Perfekt
  Otroligt nöjd med telefonen! Bästa mobilen i marknaden just nu, utan tvekan. Jag lyfter upp den och låser upp skärmen även när jag inte har något att göra, vill bara njuta av hur vacker den är. Vilken premium känsla.

  Kameran? Kameran är sjuk i huvudet, den är bara störd. CP bra är den.

  Är helt kär i mobilen, rekommenderas starkt.
  14 dagar sedan
 • Utmärkt
  Grymt bra telefon. Nog endast fingeravtrycksläsaren jag inte riktigt är nöjd med. Gjorde en review på den här med https://youtu.be/kQErXMxkxzA
  19 dagar sedan
 • Perfekt
  Kanonlur, dyrt...Kanske, med det kostar att ligga på topp.
  21 dagar sedan
 • Utmärkt
  Väldigt nöjd med Note 8an. Snygg smidig och funkar klockrent. För första gången så har jag även börja använda den röststyrda "intelligenta" assistenten. Ser fram emot när de lanserar en svensk funktion. Priset på mobilen drar ner lite
  26 dagar sedan
 • Knappt godkänd
  Hade telefonen i en vecka men lämnade tillbaka den idag. NetOnNet är väldigt schyssta som tar tillbaka en produkt som man använt utan några om och men. De förtjänar en eloge.

  Hursom...

  Blev skitglad när jag fick den i födelsedagspresent av familjen eftersom jag tröttnat på iPhone 7 som jag har från jobbet.

  Visst, en jättebra telefon på många sätt, men efter två dagar inser man att man (någon) betalat enormt mycket pengar för en telefon. Efter fyra dagar inser man att man egentligen betalat överpris för en penna. Efter en vecka inser man att man inte använder pennan till något vettigt. Sedan känner man sig bara lurad. 10 000kr för en telefon... nääää! Svårt att motivera faktiskt. LG G6 kostar ju bara 4 500 kr.

  Nåväl, det som jag gillade skarpt är:
  Samsung Pay, väldigt smidigt sätt att betala. Funkar även med Rikskortet.
  Designen.
  Laddar snabbt.
  Pennan är kul.
  Trots storleken är den smidig i fickan.
  Snabb.

  Minus
  I mörkret läckte det ljus i skärmkanterna.
  Batteriet har en ojämn förbrukning och det är svårt att förutse när och vad som drar batteri. En dag bör man dock kunna klara sig.
  Den är för stor. Kan användas bara med två händer och är hal som sjutton.
  Röstassistenten var rätt så smart, men ofta hade svårt att koppla upp mot servern.
  Priset! 10 000kr! Både Samsung o Apple får banne mig lugna ner sig lite.

  Ingen telefon är värd mer än 6 000kr.
  26 dagar sedan
 • Dålig
  Faktiskt riktigt missnöjd efter några dagars användande. Kommer från att ha använt stora telefoner rätt länge, alla över 6" och nu senast från en budgetlur, Xiaomi mi max, som också är en stor telefon (t.o.m större, 6,44") så jag är van vid att använda telefonen liggande med tvåhandsfattning men med samsungens udda format är detta svårt när den är så smal, tangentbordet fyller ca 60% av skärmen och adressfält och eventuella lister som följer med på många sidor tar upp resten av skärmen så man kan rätt ofta inte se vad man skriver medan man gör det och det tillsammans med en riktigt usel autokorrektfunktion gör att det är mycket frustrerande att försöka skriva på telefonen.
  Men vad som är värre är den katastrofalt dåliga batteritiden! Stängt av alla funktioner som drar ström i onödan samt ställt ner upplösningen men törs inte använda telefonen till att spela för då töms den löjligt snabbt. Töms rätt fort även om man inte gör mer än att kolla mailen några gånger eller surfar litegrann. Inte varit med om sämre batteri förut faktiskt!
  Medan detta skrivs här så har12% försvunnit och ingenting annat än webläsare är igång, på lägsta möjliga ljusstyrka. Wifi, blåtand, GPS och övriga saker avstängda förutom mobildata då förstås.
  Pennan hade jag hoppats mycket på men det slutar alltid med att jag lägger ifrån mig den och använder fingrarna istället för att det är för frustrerande.
  Ångrar köpet definitivt men har ju nu använt telefonen så kan väl inte lämna tillbaka den så känns verkligen som bortkastade pengar.
  Vill man använda telefonen mobilt kan jag inte rekommendera den alls, är man nöjd med att alltid ha den inkopplad till laddaren är den ungefär som andra telefoner.
  Hade priset varit ungefär 2000-3000:- hade den fått betyget acceptabel men nu är det ju inte så och därför blir det ett lågt betyg. Viss reservation att jag fått något riktigt måndagsexemplar men är batteriet så här dåligt så är det löjligt. (3% till försvunnit sedan förra noteringen.) Batterier verkar inte vara Samsungs grej...
  Synd, sett fram emot den här telefonen väldigt länge och att då bli så här missnöjd känns verkligen trist.
  26 dagar sedan
 • Perfekt
  Har snart haft telefonen i en vecka och jag är hur nöjd som helst. Gick från en S6 Edge + som har 0,6" mindre skärm, men trots det så är telefonerna nästan lika stora.
  Skärmen är helt fantastisk, det märks att man har 6GB RAM då man kan ha mycket igång samtidigt och allt flyter ändå på hur bra som helst. Jag trodde inte jag skulle använda S Pen så mycket men jag använder den dagligen och det finns många bra funktioner med den. Kan inte ge annat än full pott!
  27 dagar sedan
 • Perfekt
  Bästa telefonen i marknaden... ????. Jätte nöjd
  27 dagar sedan
 • Perfekt
  Riktigt bra byggkvalitet, stor men sitter bra i handen. Designen är lite bättre än S8 då displayen inte kurvar sig lika mycket vid kanterna. Jag kan då inte hitta mycket att klaga på, förutom kanske priset. Helt klart värt om man kommer från något gammalt dock. Offscreen memo är smidigt. Mycket bra kameror.

  Batteritiden är bra. Efter 16 timmar hade jag 20% juice kvar, då med ca 7 timmar onscreen time, med mycket Twitch+YT tittande. Använder High performance mode (max upplösning), samt 75% ljusstyrka. Stängde av Always on Display då det verkar använda 1%/timme.
  29 dagar sedan
 • Perfekt
  Den stora skärmen är jättefin och pennan funkar jättebra! rekommenderar att byta till ett av de ljusgrå stiften i pennan, annars känns det lite knasigt när man drar långa och snabba drag över skärmen.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Den bästa mobil som finns att få tag i just nu.
  1 mån sedan
 • Acceptabel
  Pennan verkar seeg telefonen är allför dyrt jag återkommer eller ändrar mig om det blir fler stjärnor eller inte man kan ju förfaan köpa en stor tv för dem här pengarna men visst lägger man stor vikt på sin nalle
  1 mån sedan
 • Perfekt
  I never been happier with a phone like note8. Absolutely amazing phone. 10/10
  1 mån sedan
 • Ganska dålig
  Jag ska till och börja med att poängtera att jag skriver ett omdöme om mina första intryck efter lekt med telefonen en timme.

  Jag gillar stora telefoner, gärna kring 6" men Note 8 känns helt felbyggd. Trots att jag gillar stora telefoner gillar jag inte alls denna.

  Den känns på tok för lång för sitt eget bästa. Använder du den med en hand får man byta grepp för att komma längst upp på skärmen. Finns inte en chans att du når längst upp på skärmen med en hand.

  När jag håller i en iPhone 7 Plus, som till skärmstorlek är betydligt mindre, håller jag den alltid med två händer och tycker det känns skönt och jag når allt utan några bekymmer. Jag antar att de gjort den långsmal för att det ska vara bättre för enhandsanvändare men det felar direkt.

  Det jag lekte mest med under första tiden med telefonen var pennan som är unik för Note-serien. Denna var under all kritik. Det känns precis som en bläckpenna som har slut bläck.

  Man vill som skaka till den eller slicka på den eller vad som helst för att få igång den. Skriver man för hand missar den hälften man skriver (blir ingenting alls), fläckvis på skärmen fungerar den inte alls (fungerar med fingret) och pennan i sig har 0 kvalitétskänsla. Känns som att den kan gå av när som helst.

  Vad jag gillar med den är samma kantlösa design som S8/S8 Plus. Även operativsystemet känns som att det fått en förbättring sedan S7. Ansiktsigenkänning för upplåsning känns som en bra funktion men dåligt utförd, känns opålitlig och osäker samt att du ser muppad ut när det ser ut som att du ska ta en selfie men ångrar dig när du låser upp den.

  Sammanfattning av första intryck: njae. Inte imponerad. Känns som att Samsung stressat fram en Note 8 när sjuan exploderade i händerna på folk. Hoppas bara de har ett bra batteri den här gången.
  1 mån sedan