Apple HomePod

Apple HomePod

 • Bluetooth
 • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
 • Funktioner: Mobilapp för styrning av funktioner, Stöd för multiroom, Inbyggd mikrofon
Rank 14 i Mobilhögtalare
Jämför pris på alla Apple Mobilhögtalare
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Apple

Apple HomePod

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Bluetooth
 • Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
 • Funktioner: Mobilapp för styrning av funktioner, Stöd för multiroom, Inbyggd mikrofon
Apple

4.1 av 5 stjärnor

Baserat på 14 omdömen

Sorterat efter datum
2019-04-25
  V
  VJBz(13 omdömen)
  Sjukt nöjd med ljudet. Är ingen audiofil, vanlig ”medel-Svensson”. Vi har ett L-format ettplanshus med stort vardagsrum. Hörs bra överallt. Spelar från Spotify. Testar Apple Music gratis just nu. Ser ingen vinning att den kör direkt från HomePoden. Lättare att byta låtar och hålla med med Listor från telefonen eller Apple Watch på armen än prata och hålla på med Siri. För om man spelar direkt ur från HomePod kan man inte styra låtar med telefonen. Så därför struntar jag i Apple Music och kör på med Spotify. Slut på bluetooth uppkoppling tjafs. Denna bara funkar! Så skönt.
  2019-04-08
   olyckne(5 omdömen)
   Väldigt bra ljud och man slipper ha massa stora fula högtalare i hemmet. Blir lite väl dyrt när man skulle vilja ha ett par för stereo och några till i andra rum. En mindre billigare HomePod att ha i övriga rum än vardagsrum är önskvärt. Siri klarar av att släcka och tända mina lampor trots att dessa har svenska namn. Värre när man vill spela musik från svensk artist. Annars vill man så klart ha svensk Siri för att få ut mer av den. Grym högtalare med potential för ännu fler funktioner och stöd för svenska.
   2019-04-02
    Mrhenrik(18 omdömen)
    Riktigt bra ljud och bas,med betydligt mindre ansträngt ljud än med mina sonos play1 vid hög volym. Spelar bara musik från Spotify. Pausar,stoppar,byter låtar,höjer volymen och styr mina Phillips hue lampor. Sätter timer,frågar Siri om allt möjligt. Rolig leksak! Blir såklart bättre med Apple Music. Såg en vit homepod i en butik som var helt brun av alla som tagit på den. Bestämde mig för svart efter det. Riktigt snygg.
    2018-12-30
     eforce(24 omdömen)
     Riktigt bra ljud, liten och snyggt designad, otroligt enkel att installera. Det som drar ned betyget är såklart Siri som dels enbart finns på engelska och dels är ruskigt ointelligent och även helt slutar fungera då och då (men och andra siden så använder jag den nästan enbart till musik). En annan stor nackdel är att HomePod är knuten till Apple Music om man önskar röststyrning av musiken. Givetvis kan man använda Spotify och liknande tjänster men då måste man styra denna med hjälp av iPhone eller iPad etc.
     2018-06-27
     Redigerades 2018-11-11
      boomchackalack(128 omdömen)
      Update: Som vanligt med Apple så får man mer funktionalitet efter hand. Ringa och sms:a fungerar utmärkt med Siri bla. Tillsammans med Home Assistant på en RPi blir min Homepod så mkt smartare. Använder bla MPD för att spela radio o spotify playlists. Allt styrs via Siri precis som övriga hemmet. Finns hur mkt kul som helst o göra. Hw är EU modellen så när homepod får stöd för svenska är det full pott. Tänk på att sladden sitter fast så att köpa en UK modell med adapter var aldrig aktuellt för mig. Siri är inte så dum faktiskt. Styr hela hemmet med henne nu. Har dock döpt om saker till engelska temporärt. Ljudet är makalöst bra o jag har ett stort öppet kök/vardagsrum med lite knivig akustik. Musik låter strålande o tal är helt okej. Tips om ni inte har Apple Music: Skaffa en Raspberry Pi o installera ”forked daapd itunes server” så kan man köra både internet radio o Spotify helt oberoende av telefonen i flera rum med airplay2. Apples itunes remote fungerar utmärkt att styra om man inte vill köra det inbyggda webgränssnittet.
      Sida 1