OnePlus 3T 64GB

OnePlus 3T 64GB

 • Skärmstorlek: 5.5 tum
 • Operativsystem: Android 8.0 (Oreo)
 • 4G (LTE)
Rank 450 i Mobiltelefoner
Jämför pris på alla OnePlus Mobiltelefoner
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför

OnePlus 3T 64GB

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Skärmstorlek: 5.5 tum
 • Operativsystem: Android 8.0 (Oreo)
 • 4G (LTE)

3.9 av 5 stjärnor

Baserat på 9 omdömen

Sorterat efter datum
2017-06-06
Redigerades 2018-11-18
  B
  Brolain(1 omdöme)
  Kommer från Samsung Galaxy S5. Det var dags för en ny mobil. Läste på en del om OP3T och klickade hem en soft gold. Ett otroligt fint flyt och bra kamera. Batteritiden är även den bra, samt att det går fort att ladda upp. Läst att man kan störa sig på skärmen (PenTile-teknik), men absolut inget som stör mig i mitt vardagliga användande. Känns bra att hålla i, känns stabil och robust. OxygenOS är rent och snyggt. Otroligt prisvärd för 4295:- Rekommenderar varmt!
  2017-02-28
  Redigerades 2018-06-05
   TFagerlund(39 omdömen)
   Köpte en 128gb version direkt från www.oneplus.net (ca 4700kr, februari 2017) Tog knappt en vecka att få hem telefonen när jag tog gratis frakt. Bör gå något fortare om man betalar för frakten. De skickar från ett lager i Polen. På OnePlus' hemsida finns det även tillbehör att köpa, tex skal, extra laddare, snygga in-ear lurar men oxå en prisvärd powerbank. Vill man ha andra skal så finns det en uppsjö att beställa från Ebay. 2018-06-05: I våras började jag få problem med kameran. Den hade väldigt svårt att fokusera och tillslut så ville den inte alls fokusera. Ibland hittar den fokus men tappar den lika fort igen och bilden blir suddig. Tydligen så visade det sig efter en del sökningar på diverse forum osv att detta är ett vanligt fel. Det man måste göra är att kontakta OnePlus och har man garanti så får man skicka iväg mobilen till Tyskland, tror jag det var. Problemet med detta är att man blir utan telefon i ca 1 vecka om inte mer. I mitt fall som använder 2 SIM-kort så får jag fixa fram 2 telefoner och det är inte optimalt. OnePlus borde fixa en samarbetspartner i Sverige där man kan lämna in mobilen och få den fixad. Med detta så kommer jag att sänka mitt betyg från 9 stjärnor till 7.
   2017-10-04
    d
    disore(5 omdömen)
    Tyvärr är deras 2 års garanti bara en illusion. Jag var tvungen att skicka in min mobil då den efter en natt på byrån vägrade starta. Fick svar tillbaks att 'liquid intrusion' sensorn hade utlöst och att de kunde reparera enheten till en kostnad av ca 70% av nypriset. Jag argumenterade att sensorn måste ha utlösts av fukt, och att det i vilket fall som helst inte kunde vara anledningen till att mobilen slutade starta eftersom den befann sig inomhus under natten och att det inte regnat under dagen. OnePlus erkände att fukt inte var anledningen till att enheten slutade fungera, men kunde ändå inte utföra reparationen under garantin. Så fundera extra om ni vågar lita på att mobilen håller era två år av garanti, för om den inte gör det så finns det en stor risk att sensorn löst ut vilket omöjliggör en reparation under garantin.
    2017-04-18
     N
     Niklas1232(147 omdömen)
     Otroligt prisvärd och knockar i dagsläget alla konkurrenterna från banan. Bättre specs än både lg g6 samt galaxy 8 för nästan halva priset. Fruktansvärt prisvärd telefon.
     2017-03-31
      c
      cessylovescats(9 omdömen)
      Har 64 GB o att jag valde denna mobilen var just för jag vill ha stort internminne så jag inte jämnt o ständigt måste slänga ut appar för att minnet är fullt. Jag har nämligen aldrig lärt mig ordentligt vad jag kan tvinga över på SD-kort. Så nu kan jag ha mina spel o ladda hem några böcker från Storytel o ha lite musik från Spotify nedladdad i den o ändå är det inga problem med utrymmet. :-D Surfar runt på nätet härligt snabbt o efter lite bökande har jag lärt mig hitta runt hyfsat i den. Kameran är absolut helt ok i den. Ibland lite bleka färger men det är inget som inte det inbyggda redigeringsprogrammet inte kan råda bot på. Går jag ut för fotografera så väljer jag ju att använda min "riktiga kamera", men OPT3 är absolut en helt ok mobilkamera att alltid ha på fickan o kunna fånga dagens händelser med. :-) Den enda nackdelen med den är den dåliga batteritiden. Det uppvägs dock av att den snabbladdas så fort med den medföljande dash-laddaren, men är det något som de skulle kunna få utveckla är det just att få bättre batteritid. Men för vad den kostar - 4295kr - så är det en helt fantastisk mobil o jag är jättenöjd med den än så länge. (Haft den i 3 veckor).
      Sida 1