Garmin Index Smart

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Garmin Personvågar (1)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Efter lite besvär med installationen (vilket delvis beror på Connect-appen som just nu inte funkar bra, och delvis på att jag inte läst bruksanvisningen så noga) så har jag lyckats installera vågen i nätverket.

  Just nu fungerar allt perfekt. Man bara ställer sig på vågen och väntar några sekunder och då skickar vågen automatiskt in alla värden till Garmin connect och man kan läsa av dem i appen. Jag kan inte bedöma precisionen i vägningen eftersom jag inte har något att jämföra med men det verkar stämma hyfsat.

  Vågen är stor och visningsfönstret tydligt, uppbyggt av punktgrafik.

  Priset är ju ganska högt och har du inte Garmin-produkter så kanske det inte är lönt att lägga så mycket pengar. Det finns ju andra vågar som är betydligt billigare.
 • Bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Jag har nu haft denna vågen i ett par månader. Jag valde Garmins våg just för att jag även springer med deras pulsklockor och använder deras fitnessapp. Dvs det var smidigt att kunna synka allting trådlöst in i samma app.

  På plussidan finner vi saker som: Stor platta att stå på, passar mina 46:or till fötter. Tydlig display som snabbt väger mig och sedan återger all data samtidigt som den synkar med appen via wifi. Många olika mätbarheter, som t ex vikt, BMI, fettprocent, vätskeprocent, muskelmassa och benmassa.

  På minussidan finner vi framför allt att den de senaste dagarna har bestämt sig för att jag har gått upp 900 gram enbart i benmassa. Jag tror inte att jag gått från 6 kg till 6,9 kg i rent skelett över en dag. Samma mätresultat har nu kommit alla dagar sedan dess. Jag genomgår just nu en stadig viktminskning om ca 1 kg / vecka, så förmodligen är det väl något fel i formeln som vågen använder för att räkna ut min benmassa.

  Totalt sett gillar jag vågen och är nöjd med den då jag är en "helkund" hos Garmin. Om det inte är viktigt för dig så skulle jag nog välja en billigare våg som gör samma saker. Mätning av kroppsfett och dylikt känns inte helt tillförlitligt, precis som många andra säger om liknande produkter. Dock kan jag följa en tydlig trend i hur fettmängden minskar samtidigt som vätskemängd och muskelmassa ökar, och det känns som viktigare än att den mäter rätt på grammet.

  Det finns billigare vågar som gör samma saker, men de synkar inte med Garmin Connect, så det är det enda du behöver ta ställning till. Vill du att den ska synka direkt med Garmin Connect eller inte?