Samsung UE55H7005

Samsung UE55H7005

 • Bildstorlek: 55 tum
 • Upplösning: 1920x1080 (Full HD)
 • Bildskärmsteknik: LCD
Rank 6722 i TV
Jämför pris på alla Samsung TV
Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
Samsung

Samsung UE55H7005

Spara produkten till en lista
Informera mig när priset sjunker
Bevaka
Jämför med andra produkter
Jämför
 • Bildstorlek: 55 tum
 • Upplösning: 1920x1080 (Full HD)
 • Bildskärmsteknik: LCD
Samsung

4.1 av 5 stjärnor

Baserat på 18 omdömen

Sorterat efter datum
2014-10-13
Redigerades 2017-01-09
  dj321(21 omdömen)
  Vi valde denna TV enbart på designen. Men även tekniskt uppfyller den våra höga behov. - Synd att den bara har USB-2 Funderar nu på köpa en trådlös bas & soundbar så att det även låter fantastiskt. - - - Har nu haft denna i 2 år och mjukvaran är kanske inte det bästa, men Netflix fungerar väldigt bra. Vi är fortfarande väldigt nöjda med TV'n. Har köpt till en Soundbar & trådlös bas.
  2016-12-11
   g
   grozny(22 omdömen)
   Bra tv, grymma färger, bra kontrast, fin svärta. Fruktansvärd support... Efter en autoupdate så slutade tvn att hitta anslutna apparater , digitalbox,receiver , ps3,USB. SAMSUNG-support skickade en tech som genast hämtade tv'n, inte ett försök till åtgärd, han packade ihop tvn och 2 veckor senare kom postorder med ett paket=tvn. Fullt fungerande men nytt mainboard. = hårdvaruproblem. Skitsamsung. Nu fungerar tvn men hade velat slippa detta, de var hela tiden medveten om detta och skulle gett mig ny tv istället eller bättre pris. Urk
   2015-04-04
   Redigerades 2015-12-26
    E
    Edvuld(36 omdömen)
    Positivt: Generellt sett bra bild och bra funktioner. Väldigt platt med smala kanter, och en fin aluminiumkant runtom skärmen. Negativt: * Undersidan på fjärrkontrollerna är nästintill halvcylindriska. Du kan alltså inte trycka på knapparna på kontollerna om de ligger på soffbordet, utan måste hålla i dem, annars välter de. * 3D-funktionen kan kvitta. Glasögonen drar ur ett halvt batteri på en film, så det blir i längden en ganska dyr upplevelse som inte heller är helt angenäm för ögonen. * Samsung Smart-hub har inga fungerande appar för SVT-play och TV4-play, och har inte haft det på flera år har jag förstått. Hur länge kommer andra appar fungera i framtiden? Jag har valt att lägga in apparna i PLEX i stället och skicka från datorn till TVn via HDMI. Det finns en app till PLEX i Smart-hub, men den var sämre/äldre än den till PC. * Vissa anslutningar på baksidan av TVn är vinklade, men vissa är det inte. Ett 19mm djupt väggfäste som jag köpte rekommenderas inte, utan man vill nog ha minst det dubbla, eller någon modell man kan dra ut från väggen för att underlätta inkoppling. * En död pixel.
    2015-08-19
     c
     choghok(6 omdömen)
     Har haft TV:en i 9 månader nu. Jag är överlag positiv, kan säga följande om den: 1. + Bilden är fantastiskt. Jämfört med en 8 år gammal sony som jag bytte med är bilden hel suverän, svärta och allt är underbart. 2. + Smart TV funktionaliteten var dålig i början men efter uppdateringar har det blivit mycket bättre, nuförtiden använder jag min Chromecast sällan, använder de interna apparna som Netflix mer och mer. Dock kanske inte i par med de allra senaste från Samsung, LG och Sony. 3. - Ljudet är tunt förstås på en tunn TV som denna 4. + Många portar och smart utplaserade. 5. + Vacker design både med och utan fot. 6. + Möjlighet att skicka ljudet till externa sladdlösa högtalare är underbart. För att få 10 skulle jag vilja se bättre högtalare samt inte så glansig skärm.
     2014-09-22
     Redigerades 2015-04-25
      e
      efriberg(4 omdömen)
      Grymt bra allround TV! Jag spenderade halva sommaren att leta efter den grymmaste 1080p TVn under 18000:- och denna blev mitt slutgiltiga val. 4k gick bort eftersom bildkvalitet och rörelseupplösning ofta blir försämrad, Plasma var intressant men utbudet är smalt och tanken är också att spela TV-spel. Till sist stod det mellan denna och en Sony KDL55W828. Samsungen hade bättre 3d och appar/interface så det blev denna. (Jag upplevde också bilden som mer naturlig på Samsungen under butikstester men det kan mycket väl varit bildmaterialets fel) Min största oro var att skärmens bildåtergivning och framförallt svärta skulle vara medioker med tanke på lcd-panelen och kantbelysningen, men oj vad långt tekniken kommit för LCD i den här klassen! Märker bara av ojämn belysning / reducerad svärta i speciella undantagsfall och då endast när rummet är helt mörkt. För att varken vara IPS eller plasma så är betraktningsvinkeln ändå riktigt stabil. Tittar för det mesta inte från några extrema vinklar, men fungerar fin fint att sitta ett gäng runt TVn utan att bildkvaliteten blir lidande för någon. Eftersom jag inte tittar på vanlig TV använder jag bara den eleganta smartkontrollen som följer med och som dessutom kan styra min hemmabio utan problem! +Svärtan är otroligt bra för att vara LCD och i de flesta fall är svart verkligen kolsvart utan att tappa detaljer. + Bra och smidigt smart TV system med enkel tillhörande fjärrkontroll. + Relativt låg input lag i spelläget (om detta är viktig kan dock Sony vara värt att investera i istället) + Stabil rörelseupplösning + Grym 3d - I några fall blir svärtan inte alls lika djup och då märks också en ojämn kantbelysning av. Detta verkar mestadels bero på kvaliteten hos bildkällan, så undvik helt enkelt att kolla på filmer med medelmåttig komprimering... ;-) - Ljudkvaliteten är förstås ingen höjdare men det är inget man kan förvänta sig (gäller i princip alla TV apparater). Para ihop med ett schysst hemmabiosystem och saken är biff. - Appar fungerar för det mesta bra, men ibland kan man råka på ett par störande buggar, och det drar ju förstås ned betyget lite för en TV som påstår sig vara "smart". Netflix-appen stänger av någon anledning alltid av smart-remoten efter att ha tittat en längre stund. Och samtliga streamingtjänster har ibland problem med att ljudet knäpper då och då (beror förmodligen på wifi kopplingen) Efter cirka ett halvår med TVn kan jag meddela att jag fortfarande är mycket nöjd! Den gör vad den ska och mycket mer därtill! Och såklart: fortfarande grym bildkvalitet! Ett kap redan vid 13 000:-
      Sida 1