Prisjakt
ANNONS från Samsung

Dags för en ny TV? Här kommer några tips som kan göra ditt val enklare

Att välja en ny TV kan vara överväldigande, men i Samsungs TV-utbud finns det något för alla.

Vardagsrum med stor TV

Oavsett om du letar efter imponerande bildkvalitet, smarta funktioner eller en stilren design har Samsung en TV som matchar dina behov. Nedan har vi listat fem tips som gör det enklare att hitta rätt i TV-djungeln!

1. Var ska den sitta?

Tiderna när TV:n var en stor svart klump i vardagsrummet är förbi. Idag finns en TV för alla rum och alla behov. Om du går i tankarna att uppdatera din TV vet du säkert redan i vilket rum den ska sitta.

  • Vill du att TV:n ska smälta in som en tavla? Då ska du välja klassikern The Frame.
  • Har du få väggar och lutande tak? Då är design-TV:n The Serif rätt för dig.
  • Vill du ha en TV men inte någon skärm alls? Då är det nog en projektor som kommer passa dig bäst, spana in The Premiere eller The Freestyle.

Har du ett nordiskt hem med mycket ljusinsläpp och vill kunna njuta av TV:n oavsett tid på dygnet eller årstid är det en TV med QLED-teknologi du bör välja. Samsungs Neo QLED-modeller har en antireflex-teknik som minskar ljusreflektioner, så du kan njuta av ditt innehåll utan störande reflektioner.

2. Välj rätt storlek så du inte ångrar dig sen

Alla TV-apparater har ett rekommenderat avstånd och en rekommenderad vinkel som du bör överväga när du väljer storlek. Den bästa och mest uppslukande tittarupplevelsen får du när skärmen tar upp 30 % av ditt synfält.

Tabell för hur stor TV du ska välja

3. Vad ska du främst använda TV:n till?

Fundera på hur du främst kommer använda din nya TV:n. För film- och serieälskare betyder storleken och ljudet extra mycket medan för gamern är Hz och bildfrekvens viktiga parametrar. För bästa spelupplevelse rekommenderar vi Neo QLED där du får ingångar med superlåg latens för snabbt spel och blixtsnabb rekationstid.

Är du istället intresserad av en bärbar TV-upplevelse? Samsungs projektor The Freestyle kan enkelt flyttas i hemmet och tas med på semestern. Använd den i sovrummet för en filmupplevelse i taket från sängen, ta med den till köket för att projicera en matlagningsvideo eller varför inte till sommarstället för en egen utomhusbio under himlen. (1)

Man spelar TV-spel

4. Glöm inte ljudet

För den ultimata TV-upplevelsen ska du kombinera din Samsung TV med en Samsung Soundbar. Genom att para ihop dem arbetar TV:ns och Soundbarens högtalare tillsammans för en imponerande surroundupplevelse. Soundbaren anpassar automatiskt ljudet efter varje scen, och med adaptivt ljud blir även lågmälda samtal enkla att följa på låga volymer.

5. Fördelar med att göra ditt köp hos en auktoriserad återförsäljare

Bra att veta är att oavsett vilken Samsung TV du väljer får du en rad extra fördelar om du köper den hos en auktoriserad återförsäljare:

  • 10 års garanti mot inbränning. Se på TV och gamea så länge du vill. Med Samsungs QLED-teknologi behöver du inte tänka på eventuella inbränningar. För att du ska känna dig tryggare ingår 10-årsgaranti mot inbränningar i ditt TV-köp. (2)
  • Tillgång till över 100 förinstallerade TV-kanaler via Samsung TV Plus utan extra kostnad.
  • Underhållning för varje tillfälle inkluderat med Smart Start – Då ingår utvalda streamingtjänster under de första månaderna med din nya TV.
  • I Samsung Smart Hub hittar du ett brett urval av internationella och lokala appar för att du ska hitta dina favoritprogram och filmer.
  • Njut även av utvalda molnbaserade spel utan konsol på din Samsung Smart TV. (3)

(1) The Freestyle är inte vattentålig och bör ej exponeras för vatten/regn.

(2) Gäller vid köp av utvalda 2023 Samsung TV hos Samsung.com samt utvalda återförsäljare. Garantin är giltig i 10 år från köpdatum. Kräver en kopia på inköpskvitto samt registrering på Samsungs hemsida inom 90 dagar efter köp. Gäller vid köp av utvalda 2024- och 2023-års TV-modeller mellan den 20 april 2023 – 31 mars 2025
www.samsung.com/se/offer/offline/screen-burn-warranty/

(3) Cloud Gaming: Funktioner och spel som stöds för Cloud Gaming kan variera beroende på land och modell. Beroende på spel eller tjänst kan du behöva ladda ner ytterligare appar där abonnemang kan krävas. Observera att innehållstjänster och användargränssnittet kan ändras utan föregående meddelande. Samsung-konto krävs.

ANNONS från Samsung: Innehållet är inte skrivet av och behöver inte nödvändigtvis reflektera Prisjakts-redaktionens åsikter.